Træn yoga hjemme i stuen og vind 1000 kroner til yogaudstyr.dk

Konkurrencen er slut – vinderen blev “Kathrine”, trukket over Instagram denne gang.

Reklame/samarbejde

Jeg elsker hvad yoga gør af gode ting ved alt fra tankemylder til ømme sofamuskler, og har dyrket yoga i rigtigt mange år –  men med absolut vekslende intervaller. De bedste steder jeg har gået har altid været så besværligt langt væk at jeg er faldet fra efter nogle måneder, og istedet har taget yogatimer i det lokale fitnesscenter. Fitnesscenteryoga er bare ikke det samme, og derfor er jeg også faldet fra igen og har udskiftet det med halvhjertede solhilsener hjemme på stuegulvet.

Men nu tror jeg at jeg har knækket koden til at få dyrket god yoga, hvor jeg ikke engang behøver forlade mit hjem: yogavivo.dk. Hold nu OP, hvor er det genialt! For sølle 119 kroner om måneden kan man vælge alle de yogahold  man vil, hjemme i sin egen stue, og få virkeligt god yogaundervisning uden at behøve køre langt for det. Jeg er fan!

De sidste ti dage har jeg lavet en eller anden form for yoga hver eneste dag, de fleste af gangene med deltagelse af et entusiastisk udvalg af mine børn, der er blevet lige så bidt af det som jeg. Vi har både trænet inde i stuen allesammen ved at streame til fjernsynet, og i haven, med yogavivo på ipad.
Mindstebarnet og jeg havde den sjoveste formiddag med forælder/barn yoga på terrassen i forgårs; jeg frydede mig over for en gangs skyld at være en smule bedre end den fysisk stærke Ninjaman til noget da jeg udfordrede ham til en balancetime; teenagepigerne synes det er sjovt at være med til de mere dynamiske yogaformer, og selv har jeg et par gange haft glæde af meditationsøvelserne om natten, når søvnløsheden tog overhånd.

Selv om mindstebarnet, hendes far og muligvis også jeg selv skal i skole/på udearbejde, kan jeg kun forestille mig at vi fortsætter hjemmeyoga fremover. Det kræver jo ikke mere end lige at rulle en måtte ud og trykke play.. De tre store piger skal tidligst i skole igen 10 maj, og har besluttet sig for at bruge tiden på at blive smidige yoga-eksperter, så de er i fuld færd med at planlægge forløb de skal køre.

Nå, nu lyder dette måske som overdreven reklame, men jeg er ægte oppe at køre over yogavivo og synes det er helt genialt – hvis I tvivler, så kan I prøve det helt gratis i 30 hele dage og jeg er ret sikker på at I så vil være enige med mig i begejstringsniveau. 😉

Om yogavivo:

Yogavivo blev stiftet af fire danske yogaentusiaster i december 2015, for at gøre det muligt for alle at lave yoga med nogle af Danmarks bedste yogalærere hjemmefra. Tanken var at det skulle være muligt at lave yoga i mange stilarter, uden at man behøver køre til og fra et yogastudio.  Med yogavivo behøver man bare lidt plads på stuegulvet derhjemme og hvor lang tid man vil afsætte til yoga hver dag styrer man selv. 15 minutters yoga gør også en forskel, og man kan vælge klasser med fokus på lige det man har mest brug for her og nu – fx afspænding af ømme computerskuldre, hyggelig yoga med sine børn, beroligende hatha yoga eller yoga med fokus på eksempelvis opstramning af balder. Der er et kæmpestort udvalg af forskellige yogatimer, overskueligt opdelt efter yogaform, varighed, sværhedsgrad mm; samt forudtilrettelagte yogaforløb; og flere gange om ugen er der livesessions.

 

Vind gavekort på 1000 kroner til yogaudstyr.dk

Til de af jer der allerede er glade for yoga – eller regner med at blive det lige om lidt efter at have prøvet yogavivo gratis – her kommer en præmie i virkeligt godt gad vinde : vind hele 1000 kroner til at købe lækkert udstyr til jeres egen hjemmeyogapraksis, hos yogaudstyr.dk.

Det er en fantastisk butik for yogaentusiaster, med alt hvad man kunne ønske sig af behageligt tøj, yogamåtter, meditationspuder, massagebolde og alskens lækkert udstyr.

Selv har jeg længe haft kig på denne her fine heldragt, som både ser behagelig ud, og minimerer den tid jeg normalt bruger på at lede efter både mine yogabukser og en ren tshirt.

En fin, ny yogamåtte er også på ønskelisten, og en taske at opbevare den i – så kan jeg også tage det hele med mig til når vi skal afprøve yogavivo i sommerhus til sommer. Jeg har en fantasi om hvor fedt det kunne være med solnedgangsyoga på stranden en aften!

Alt man behøver gøre for at deltage i konkurrencen, er at smide et link ind til en ting man kunne forestille sig at købe herunder. Du kan også deltage på min Instagram @hverdag, for en ekstrachance i konkurrencen.Vinderen trækkes tilfældigt d. 10-5.

 

 

(Visited 604 times, 1 visits today)

73 thoughts on “Træn yoga hjemme i stuen og vind 1000 kroner til yogaudstyr.dk

 1. Ej, jeg skal helt klart benytte mig af den prøveperiode der – forhåbentlig er det noget jeg kan få til at fungere herhjemme, hvor min motivation ellers er ret svær at finde frem i lang nok tid ad gangen.

  Og jeg kunne især godt forestille mig at købe sådan en bold her, som jeg virkelig mangler
  https://yogaudstyr.dk/product.php?id=856
  Men ellers er der meget fint tøj derinde, der også lokker.

 2. Jeg kunne godt bruge en lækker og let yogamåtte. I Silkeborg har vi nemlig (under normale omstændigheder) udendørs yoga ved en af de mange smukke søer: https://yogaudstyr.dk/product.php?id=9553
  Ellers er jeg vild med online yoga. Med to børn på 3 og 6 år kan jeg ikke få det til at hænge sammen med et fast tidspunkt i et studie eller træningscenter. Tak for en dejlig konkurrence ?

 3. Ok, det kommer som kaldet! Jeg var inde i en god yogastime før corona med ugentlige klasser for gravide. Har efterfølgende holdt fast i en yogasession, alt fra 15-60 minutter stort set hver dag siden og MY GOODNESS det gør meget for både det fysiske og mentale velvære. Men shit jeg mangler også noget ordentligt udstyr – især i lyset af, at (semi)isolation nok kommer til at stå på til et godt stykke tid efter min termin til sommer 🙂

 4. Jeg mangler nye yogabukser og en måtte til sommerhuset, så præmien vil falde på et tørt sted. Jeg har ikke været så flittig med togaen under corona på trods af masser af tid.

 5. Jeg ville købe den her: https://yogaudstyr.dk/product.php?id=9530
  Har godt nok allerede en lidt billigere yogamåtte, men børnene vil også nogle gange være med eller bruge den til deres egen træning (smidighed ift. dans, split, spagat osv.). Derudover har vores hund taget et par lunser, af den jeg har nu.
  Tror også jeg ville købe et yogawheel – de ser ret fine og gode ud.

 6. Hello to all
  In this difficult time, I disposition you all
  Esteem your one’s nearest and friends

 7. Åh, hvor er jeg simpelthen SÅ glad for at have læst dette i indlæg. Mine to piger og jeg har længe ledt efter noget godt forældre/barn yoga og har simpelthen ikke kunnet finde det – men yogavivo her må jeg signe op ?

  Vi har lige investeret i yoga udstyr tilbyde børn og jeg og da jeg så den dragt, som du linkede til, så kunne jeg pludselig ikke finde andet spændende.
  Så hvis jeg vinder, så vil jeg helt klart købe denne heldragt:
  https://yogaudstyr.dk/product.php?id=16746

  ?????

 8. Tak for et skub til at komme igang i disse dage hvor coronakilo kommer snigende i dovent selskab med lidt for meget kage og vin. Jeg vil klart prøve yogavivo ?. Og når jeg igen får mulighed for at dyrke yoga sammen med andre mennesker skal der nyt tøj til. Min mundering er yderst pinlig med hullede leggings med cameltoe og grålig forvasket sportstop. Ikke et heldigt look ?.
  https://yogaudstyr.dk/product.php?id=16900
  https://yogaudstyr.dk/product.php?id=225320

 9. Jeg kunne virkelig godt bruge en ny måtte, da jeg bruger en gammel sag fra netto tror jeg nok. 🙂
  God er den i hvert fald ikke, så denne måtte gerne bo hos mig. https://yogaudstyr.dk/product.php?id=1022

  Vil så gerne blive bedre til at dyrke yoga igen. Var ellers lige kommet i gang emd yin, men så kom corona. Dette må være løsningen 🙂

 10. Jeg elsker din blog! Og jeg elsker når du anbefaler ting, jeg lommer altid til st købe bøger, kjoler og andet du anbefaler! Nu har jeg tilmeldt mig yogavivo tak!

 11. Måske er lidt skørt ønske når der er så mange fine ting derinde. Men jeg kunne virkelig godt bruge sådan et par her: https://yogaudstyr.dk/toesox_fulltoe_dance.php?types=toesox|Toesox|Dance|dance-fulltoe&size=null
  Jeg er blevet smittet med fodvorter til min ældstes svømmehold og det tager tid at få bugt med dem. Så jeg bruger sådan nogle toesox (og slider dem op) for ikke at smitte andre.

 12. Jeg er også så småt kommet i gang med Corona-Yoga og det hjælper faktisk – både på min stive krop men også på mine underlige tanker! Jeg tror dog, at jeg vil blive endnu mere inspireret til at gøre yoga til en del af min hverdag, hvis jeg kan sætte lækkerheds-faktoren lidt op. Pt. foregår det i gamle natbukser og på et tæppe i stuen. Og faktisk kan man jo få vildt meget for 1.000 kr på Yogaudstyr.dk:

  Jeg ønsker mig fx det her:

  Toesox med anti-slipdutter under fødderne – ser lidt spøjse ud, men de virker! – 119 kr
  https://yogaudstyr.dk/product.php?id=1533&style=g

  Et yoga startsæt (måtte, rem, dvd) – 399 kr.
  https://yogaudstyr.dk/product.php?id=349&style=g

  Fede leggings – 399 kr,.
  https://yogaudstyr.dk/product.php?id=16706&style=g

  Og så bliver der lige råd til en helt vidunderlig poster: Feminists doing yoga – 51 kr.
  https://yogaudstyr.dk/yoga_poster.php

 13. God idé med hjemmeyoga, gjorde det da jeg var gravid, så sov jeg meget bedre og holdt op med at have ondt i lænden. Men nu får jeg det ikke rigtig gjort mere, men må lige give yogavivo en chance for det er jo ret lækkert.
  Jeg ville klart købe den fine dragt du også snakker om: https://yogaudstyr.dk/product.php?id=16746
  Kunne være virkelig smart når man underviser i idræt, at man hænger sammen på midten og ikke lige pludselig viser lidt for meget hud til sine 1.g elever der i forvejen har svært ved at koncentrere sig…

 14. Min krop ville ELSKE at jeg gjorde noget godt for den… den lider lidt under de nys opståede hjemmearbejdspladsforhold…
  Og denne yogamåtte ser da så tillokkende ud… måske jeg bare skal være lidt forsigtig med al for grundig afslapning… zzz 😉
  https://yogaudstyr.dk/product.php?id=1062

 15. En ny yogamåtte ville være et stort ønske og en yogapude og en langærmet bluse og en heldragt og deres fine plakat med yogastillinger og ….??❤️

 16. Konkurrencen er slut. Venter på at yogavivo trækker en vinder, enten her eller på Instagram:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *