Om superheltes mindre kendte kendetegn

”Se lige mig!” Sagde fremmed ca 6 årig dreng, jeg mødte på arbejdet, til mig i sidste uge “jeg er Spiderman!”

Umiddelbart kunne jeg ikke se nogle spor af superhelte på ham – bare almindelige shorts og tshirt, men synes ikke at hans henvendelse skulle gå ignoreret hen, så jeg begyndte at tale om hvor sjovt det var at gå og forestille mig at man var Spiderman eller andre helte.

Her afbrød han mig overbærende, med et:”jamen, det er ikke indeni jeg er Spiderman! Det er udenpå. Se selv!” Og så flashede han lakerede fingernegle, skiftevis i rødt og blå:”se! Spiderman-negle! Og i næste uge skal jeg have Batman-negle – sorte og gule!”

Fandme nuttet, at gå og føle sig som en superhelt på grund af neglelak!

Jeg vidste slet ikke det var sådan man genkendte Spiderman?

(Visited 378 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Om superheltes mindre kendte kendetegn

  1. Nogle gange kan man også kende dem på undertøjet, faktisk. Det kræver selvfølgelig en form for røntgensyn, hvis man som udenforstående skal spotte heltene i en indkøbsvogn i SuperBrugsen, for eksempel, men ikke desto mindre så er det ganske vist!

  2. Fantastisk historie ?
    Er lidt misundelig (kun på den gode måde) på din evne til at se den sjove vinkel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *