Om børnecitater – de brystfikserede

Jeg har et dokument på ipad, hvor jeg skriver mine pigers sjove citater ind. Det er bare om at få dem gemt, for jeg kan se at mængden af citater tørrer ud fra 8- 10 års alderen.

Jeg har flere sider med citater og det er virkeligt sjovt at sidde med pigerne og læse højt engang imellem. Her sidst vi gjorde det, var der en af dem der konstaterede:” vi har godt nok været meget optaget af patter, hva?”

Og ja: mine bryster har helt sikkert måtte lægge ører til ufatteligt mange kommentarer i årenes løb. Se bare et tilfældigt udvalg af citater med babse-tema:

L, 3 år, går forbi mig mens jeg bader, og konstaterer tørt: ”laaaange patter…”

A 3½ år:” jeg glæder mig til når babyen kommer ud, for så kommer der en ko og fylder mælk i dine bryster!”

A 3½: kigger på at lillesøster bliver ammet, og konstaterer tørt: “det ligner hun er ved at puste dig op…”

N 4 år, står og måler smør af for at bage, og spørger interesseret:”er smør egentlig lavet af mælk? Og er det komælk eller mormælk?”

Kompliment, fra 5 årige A, mens jeg tog tøj på:” Det er en meganice brystebeholder du har!”

L 4 1/2:”flot brystebeholder, mor! Mine bryster behøver ikke en brystebeholder, for de kan godt holde sig. De sidder fast – på mit skelet!”

Vi kører forbi et reklameskilt, med et billede af nogle bryster på, og A 6 år, spørger sin søster:”Vil du helst have sådan nogle lige-uds-bryster som dem på billedet – eller sådan nogle nedads-nogle, som mors?”

Ja, jeg har ikke lige fotodokumentation, men her er et af mindstebarnet der forsøger at kradse sin fars brystvorte af, mens han træner.

(Visited 818 times, 1 visits today)

16 thoughts on “Om børnecitater – de brystfikserede

 1. Min treårige: “Mor, når jeg bliver voksen, så vil jeg også have sådan nogle hundebryster som dig!”

  (WTF? De er altså helt normale! Forhåbentlig mener hun hun-bryster som modsætning til han-bryster. Hun er meget optaget af forskellen mellem piger og drenge nemlig…)

 2. Åh, de klassiske nedadsbryster?
  Min den ældste, i dag 10 år, havde som næsten 3årig en snak med vuggestueveninden om, hvis mor der havde de længste bryster? Jeg har fortrængt, hvem der vandt..

 3. H 3 år. I omklædningsrummet efter svømning:
  H: mor har du fået nogen nye nogen (bh’er)?
  M: ja, det har jeg.
  H: du skal snart have nogen nye.
  M: synes du?
  H: ja, nogen nye, der er længere.
  M: ??

 4. Hahahaha ;D

  Min 7-årige er også meget optaget af babser – så meget at han går og synger om dem: “Hun har bab-ser … og de rys-ter …” (Den sang fik lidt noget mere mening, da en af vennerne sang den: “Hun har brys-ter … og de rys-ter …”)

 5. Havde for en del år siden 2 piger i aflastning fra deres plejefamilie, som de kalder for mor og far. En morgen kommer den mindste på 4-5 år ud til mig, da jeg er ved at tage tøj på. Hun kigger på mig, og konstaterer, at sådan nogen har hendes mor også, de sidder bare længere nede! Og ja, det gør de!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *