Postkort fra hunden 8 – rockerhunden

Her er postkort fra Winston til efterskoleungen, i føljetonen om hvad der sker med ham og hendes værelse, mens hun er væk:

“Hva så, S.

Ja, det gik jo strygende med min virksomhed, og jeg havde flair for at være direktør. Men så skete der forskellige ting og sager, og min sekretær, Jonna, endte med at tage skraldet, og sidder nu i fængsel. Det skal vi ikke bore for meget i…

Jeg har heldigvis fundet en masse nye, gode forretningsforbindelser, og er på en måde stadig en slags direktør: jeg er nu præsident i rockerklubben “MC hunnis”. Du kan nok ikke kende dit værelse når du kommer hjem igen, for vi bruger det til at reparere motorcykler i nu, og der hænger plakater med saftige tæver på alle væggene.

Meget af tiden bruger jeg på at gå rundt i min læderjakke og se hård ud, samtidig med at MC hunnis sidder på al hashhandel på Vestegnen. Sindssygt nemme penge! Jeg er ikke helt god til det med at køre motorcykel selv endnu, men  jeg er ved at lære at tatovere, og som tak for lån af dit værelse, laver jeg gerne en gratis tatovering på dig. Mens du sover. Sådan lidt surprise-agtigt. Måske af et poteaftryk?

Ses.

Winston aka flænsefjæs”

 

 

(Visited 395 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Postkort fra hunden 8 – rockerhunden

 1. Ha ha, det du go til 🙂
  Har du ikke en “klumme” i et blad eller en avis?
  Godt nytår ønskes herfra 🙂

  • Tak – det er nu mest min næstyngste der er god til den slags. Og hunden, selvfølgelig;)
   Jeg har ingen klumme nu, men havde i flere år, da børnene var små, en klumme bagerst i “vores børn”, på skift med Maren Uthaug og Julia Lahme. Måske den du mener? Nu skriver jeg bare her. 🙂

 2. Uh, man ser straks st Winston. er en god mand på den klassiske rockersugardaddy måde – “gør du noget for mig, får du en belønning, min ven!”
  Tror er tatoo-poteaftryk på halsen, vil være et godt valg – evt. med lidt røde mærker fra kløerne, så man kan se, det er flænserens logo ??.

  – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *