Om vinterhygge – vind hyggetøj

Konkurrencen er slut. Vinderen blev: Filippa. Tillykke! Jeg sender en mail.

Sponsoreret konkurrence i samarbejde med Hunkemøller. Der er en hyggelig konkurrence på bloggen hver søndag de næste mange uger, så spring søndagsindlæg over hvis I ikke er til den slags – og held og lykke, hvis I er!

Det der med at komme hjem fra skole, kold og træt efter turen hjem på gåben og med tog, og så krybe i noget varmt og blødt tøj, er det bedste mine piger ved.

Når jeg kommer hjem fra arbejde, sidder de ofte i sofaen sammen under en dyne og spiller wii eller ser fjernsyn, og der er intet hyggeligere end lige at lave en kop te og så hoppe ind under dynen med dem, ind til vi skal lave aftensmad.

I sidste uge fik de sendt de blødeste, varmeste onesies fra Hunkemøller, og det har været det seriøst eneste de har haft på i al deres fritid: varme nok til at man kan gå aftentur med hunden bare med en jakke over; påklædte nok til at mellempigerne ikke bliver sure når nabopigen kommer for at lege med deres lillesøster lørdag morgen; og bløde nok til at man kan have det på i alle aktiviteter, lige fra pandekagestegning til sofastening.

Jeg er særligt vild med at mindstebarnet har fået en dragt med ører på, og tager mig selv i at sidde og ae hende, som om hun var et kæledyr.

De dragter er altså et hit, der varmt kan anbefales – og i betragtning af hvor meget de bruges synes jeg de er ret billige: pigernes har kostet mellem 239 og 349 kr. Ville ønske vi også havde fået en til hunden;).

Og nu til den hyggelige konkurrence: en af Jer kan vinde et gavekort på 500 kroner til en af Hunkemøllers forretninger, hvor I frit kan købe undertøj, hyggetøj, sportstøj eller andet lækkert. Det eneste man behøver gøre, er at skrive en kommentar her nedenfor, og gerne skrive hvad man vil kæbe (linkfuntionen virker ikke, så man kan ikke sætte link ind).

Vinderen trækkes på næste søndag.

Held og lykke!

(Visited 843 times, 1 visits today)

33 thoughts on “Om vinterhygge – vind hyggetøj

 1. Jeg har længe ønsket en onepiece til lige at smutte i efter varmtvandstræning, hvor det er ulideligt at få andet end løst tøj på bagefter

 2. Jeg ville supergerne vinde penge til sexet undertøj – men der skete det der altid sker når jeg forsøger at finde ny bh. De har ikke i min størrelse (fordi den er skæv) og jeg orker ikke at trawle igennem en hel hjemmeside for at finde den ene der måske går. Haha.

 3. Jeg kan ikke linke fra den her oldsag. Den nægter.
  Men realistisk set ville et hunkemøller gavekort vække datterens supersans for ting vi skal dele på den der hun får det hele måde. Så måske passende? ( med 4 døtre… hvordan ejer du noget, nogensinde??)

  Men en onesie kunne jeg faktisk godt finde på at give hende til jul. Hun bor pt I den eneste bygning der ikke hænger sammen med spisesalen. Dvs hu er nødt til at være i andet end nattøj også i weekenden. Efterskole ondskab ??.

 4. Jeg vil da selvklart finde gaver til mig selv 🙂 Endda pakke dem ind og lægge dem under træet til jul!!

  Og Hunkemøllers bh’er er rigtig gode – fx den her – Maya formstøbt bøjle-bh. Får ikke lov til at linke..

 5. Jeg mangler en stropløs bh, og vil forsøge mig med den som Hunkemøller kalder Formstøbt stropløs maximizer bøjle-bh. Link-funktionen virker tilsyneladende ikke.

 6. Jeg ville nok gå efter noget så kedeligt som en eller to gode bh’er – efter en graviditet og noget amning er brysterne ikke helt hvad de har været og jeg har vist brug for noget med lidt mere støtte i end før 😀

 7. Lækker præmie, jeg ville nok gå efter en onesie til min datter, lækre hjemmesko og så evt den der dragt til hunde i str S – går ud fra at min sphynx ville elske at putte i sådan en.

 8. Jeg ville købe et lækkert sæt nattøj til mig selv, og måske få fyldt skuffen op med nye trusser 😀 Jeg ville gerne indsætte et link, men kan ikke 🙁 Men de har noget ret flot blåt ternet nattøj, som ser rart ud 😀

 9. Jeg ville købe noget lækkert undertøj. For på at jeg altid er lidt ekstra selvsikker når undertøjet er pænt (og MATCHER!), så hader jeg at bruge tid og penge på det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *