Vind kreahygge med ungerne

Sponsoreret.

Konkurrence slut. Vinder dorthe Niemann

Mine piger kan være svære at hive væk fra telefoner, men de er altid til at lokke med til tegneaktiviteter og andet krea. Vi har et stort udvalg af maling og ler, men jeg er ikke specielt rutineret i andre hobbyprojekter. Da pigerne blev bedt om at teste kreakasser fra Kreavilla var de derfor jublende villige testere, for de har siddet og set videoer af hvordan man lavede fx badebomber, og gad SÅ godt prøve det selv!

Hele lørdag eftermiddag og aften sad mine tre yngste derfor fordybet og lavede badebomber og læbepomader. Sammen, helt uden at skændes, og fair i fordelingen af hvis tur det var til at røre rundt, hælde op osv. Megahyggeligt at sidde og lytte til, mens jeg plejede nogle tømmermænd fra fest fredag.


Kasserne er lige til at gå til, med alle ingredienser man skal bruge, og en brugsanvisning så udførlig, at jeg overhovedet ikke var inde over. Alt det med at smelte voks i mikroovnen, måle af, røre rundt, og skabe ting tændte dem alle tre, og de HAR skrevet kasser med sæbe og stearinlys-materialer på ønskesedlerne til jul!

Resten af aftenen brugte de iøvrigt på at afprøve deres badebomber selv – de brusede dejligt meget.

Jeg tænker at man kan lave tingene uden voksenhjælp så snart man kan læse, og at selv ret små børn vil hygge sig med at lave dem sammen med en voksen.
Kreavilla holder også kurser, i Taastrup, og det lyder virkeligt hyggeligt! Tanken bag Kreavilla og boksene har været at skabe et alternativ til digital skærmtid, og herhjemme virkede det ihvertfald helt efter hensigten. Man kan også få bokse med alle ingredienser til en kreativ aktivitet til fx en børnefødselsdag, og en boks med fire hemmelige adventsprojekter. Sidstnævnte kunne jeg godt overveje til mine unger.

Har du også et barn der elsker at være kreativ, enten alene eller med hyggelig voksenhjælp? Så kan du her vinde to kasser, til en samlet værdi af 500 kroner. Klik ind på Kreavilla og se udvalget, og skriv så en kommentar her nedenfor, med hvilke kasser du ønsker. En heldig vinder trækkes d. 20-11.

 

(Visited 683 times, 1 visits today)

53 thoughts on “Vind kreahygge med ungerne

 1. Dem gad jeg godt prøve med min søn. Med squishy og bathbomb.
  I dag har vi været i haven efter grene og blade og lavet dekorationer i ler. Det er fandme hyggeligt med efterår?.

 2. Jeg får bare besked om at linket et dødt? 🙂

  Men min datter vil afgjort elske badebomber og hvad som helst der lugter bare lidt af wearables ?

 3. Squishy og bathbombs ville forhåbentligt være et hit med den 8-årige. Han er godt nok svær at få væk fra skærmen, og som regel sætter han sig med en Jumbo-bog istedet… Så det kunne være fedt at kunne friste ham med dem her 🙂

 4. Jeg ville ønske mig den med krympeplast, squishys eller de 4 adventsgaver ? Mangler virkelig et godt alternativ til hjemmelavet slim, som hun elskede at lave men som den onde mor har forbudt ?

 5. Det lyder som om de rigtig har hygget sig 🙂

  Min søn vil elske alle boksene. Men jeg er sikker på at krympeplast og bathbombs vil være favoritter 🙂

  God aften.

 6. Min datter vil elske at sidde og lave bathbombs og læbepomader ?? Hun elsker (indimellem) at være kreativ og vi har sindssyg mange hjemmelavede squishis liggende lavet af grydesvampe og tape ?

 7. Min ældste ville garanteret være vild med at lave både filtfigurer og læbepomade.
  Hun er stadig stolt over en filtbold hun lavede på et middelaldermarked i sommers så det er da egentlig en fejl at vi ikke er gået mere filt-amok her i efteråret..

 8. Min niece ville nok lægge telefonen hvis hun havde mulighed for at lave læbepomade og bathbombs.. det skal da helt sikkert overvejes til julegave 🙂

 9. Det lyder som en super hyggelig lørdag i havde jer!
  Til mine to drenge vil jeg ønske mig boksene med squishies og med bathbombs.

 10. Absolut adventsboksen. Og da mine børn er for store, skulle det være til min venindes skønne datter, som hun er helt alene med. Det er ikke altid, der er tid/økonomi til at indkøbe krea-ting.

 11. Lækker konkurrence. Jeg ville vælge Kreaboksene med sæbe og lys. Ved at især min ene dreng på 8 år vil elske at vinde disse bokse, han er meget kreativ og laver altid skraldekunst derhjemme med vores gamle skrald og hans limpistol 🙂 De to andre drenge vil elske at kunne bruge kreatingene til noget.

 12. Hvor ser det hyggeligt kreativt ud med dine piger dybt beskæftigede:-)
  Vi vil elsker at være kreative med sæbeboksen og med krympeboksen:-)
  Genialt koncept fra Kreavilla:-)
  Rigtig god aften ønskes herfra!

 13. Fed Giveaway. Hos os ville vi vælge squishy-boxen og så den med badebomber! Er sikker på de ville være et hit til alle mine tre på 9, 7 og 4 ?
  Uanset, ryger de på ønskesedlerne til jul!

 14. Min søn er ret vild med hjemmelavede gaver. Som han giver, forstås, ved ikke hvordan han ville reagere hvis han fik rustikke hjemmelavede gaver til jul i stedet for Ninjago og Turtles… men det kunne være super hyggeligt at lave både sæber og stearinlys til julegave til bedsteforældre.

 15. Jeg ville elske at invitere ungerne med på at lave stearinlys og læbepomader og er sikker på, at både begge mine unger (4 og 9) ville synes, det var ret hyggeligt.

 16. Jeg elsker at lave kreaprojekter med mine børn, og vi er også gode til at finde på forskellige ting, men nye ideer er altid velkomne. Kreaboksen med de fireadventsprojekter ser så fin og aktuel ud, så den vil de små helt sikkert elske at vinde. Og stearinlys syslede jeg selv med som (tålmodigt) barn, så det kunne være sjovt at prøve af igen!

 17. Decembereftermiddagene ville blive ekstra hyggelige med krympeplast og stearinlys (selvom jeg så godt nok overskrider budgettet med 15 kr. – dem skal jeg skam nok smide oveni).

 18. Åh det er svært at vælge! Men jeg tænker en med læbepomade og en med lys kunne være så fint til mine niecer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *