Vind en Homemate ugekasse med aftensmad til 2 dage, for dig og hele din familie

Konkurrencen er slut – vinderen blev:”en anden Mette”. Sender en mail.

Reklame/konkurrence, i samarbejde med Homemate.

Lige siden sommerferien sluttede, synes jeg vi har halset efter tidsmæssigt herhjemme – særligt når det kommer til det der med at få lavet aftensmad. Jeg startede nyt job d. 1-8, med senere fri end jeg plejede, og når begge vi forældre nogle dage kommer halsende hjem omkring  klokken 17, er vi lidt for ofte endt med pasta og ketchup, eller frostpizza. Vi forsøger at få lavet nogle supper og gryderetter til fryseren om søndagen, men det er umuligt at forudlave hjemmelavet mad til en hel uge, så pasta/ketchup har ikke just forladt menuen.

Så gæt selv om det udløste klapsalver og jubel, da Homemate tilbød os at teste og anmelde verdens (måske) nemmeste måltidskasse i tre uger, og endda lave en konkurrence til Jer læsere?

Om konceptet bag Homemate ugekasse:

Bor man i postnumre 1000-4099 (minus Bornholm)kan man få bragt en kasse med friske hjemmelavede retter til to nemme måltider hvor al forarbejdet er gjort, for hele familien.

Man kan vælge mellem varianterne:

– en fiskeret/en vegansk ret, fiskeret/kødret eller kødret/vegansk ret til voksne.

– ekstra tilbehør: salat og færdiglavet dej til foccaciabrød

– to børneretter.

Retterne kan enten hentes i en af Homemates elleve butikker, eller leveres i postnumre mellem 1000 og 4099(ekskl Bornholm), og ankommer fint emballeret, og klar til at smide i ovnen. Altså: helt klar til ovn, man behøver bare tænde den på 220 grader, og smide bakkerne derind i 15-20 minutter!

Det tager ingen tid, der er ingen opvask, man kan lave forskellige retter til familien samtidigt, der er ingen bindingsperiode, og man kan bestille lige det antal man vil, og derved have nok til gæster.

Er det godt, eller hvad?:

Helt ærligt: ja for pokker! Det har simpelthen været en helt anderledes uge denne: søndag lavede vi (sammen med hjælpsomme børn) en gryderet og en suppe, og spiste suppe søndag og mandag. Mandag aften kom kasserne med mad, som vi spiste tirsdag og onsdag, og endda havde rester af til superlækre madpakker. Torsdag spiste vi resterne af brødene vi fik til retterne, med hummus og grøntsager til, og fredag og lørdag gryderetten. En hel uges utroligt lækker aftensmad, der sammenlagt har taget et par timer at lave i søndags.

Det allerbedste: vi har kunnet komme sent hjem fra arbejde, og bare lade os opsluge af børnenes aktiviteter. En lang arbejdsdag afsluttes tusind gange bedre, når man kan sætte sig og læse højt, spille kort eller se tegnefilm, istedet for at snitte grøntsager og bagefter rydde køkken op!

Denne uges kød/fiske menu bød på islandsk laks, med bulgur, grøntsager og harrissa, og på kylling, med oliven, ratatouille og kartofler den anden. Vores mellempiger er inde i en vokseperiode og spiser MEGET for tiden, så vi valgte voksenretter til dem også, mens mindstebarnet svælgede i børneretterne: pasta carbonara den ene dag, og kyllingelår/bagekartofler den anden

Pigerne havde en fest med at anrette deres egne tallerkener sådan kokkeagtigt smart. Det her er lakseretten, fint anrettet:

Og her ses en alternativ anretning af børne-pastaretten, hvor pastaerne ligner smukke sommerfugle. Vi har ikke alle samme ide’ om hvordan professionel anretning ser ud, åbenbart:

Kyllingeretten duftede så godt, at vi sådan set bare kastede os over den, og glemte at få taget fotos – men de næste uger vil I kunne se fotos fra vores videre test af Homemate mad på min Instagram @hverdag, hvis I er nysgerrige.

Konkurrence – vind en ugekasse! :

Bor du i et postnummer mellem 1000 og 4099(ekskl Bornholm), eller kender du en der gør som du gerne vil glæde med en ugekasse fra Homemate til hele familien, så skriv en kommentar her nedenfor, og fortæl hvad du vil bruge tiden på, istedet for madlavning.

Konkurrencen løber frem til Søndag d. 21-10.

Præmien dækker over to måltider til fire personer fra samme husstand, har en værdi af 805 kroner, og skal indløses i 2018.

P.s: hvis du er blevet hooked på at prøve Homemate , har de lige nu 50% rabat på første ugekasse!

(Visited 1.173 times, 1 visits today)

80 thoughts on “Vind en Homemate ugekasse med aftensmad til 2 dage, for dig og hele din familie

 1. Jeg ville bruge tiden til at træne, hygge med min kæreste eller få klaret praktiske ting på den evigt voksende to-doliste 😀

 2. Ups. tidligere svar havde forkert email ?
  Jeg ville bruge tiden til at træne, hygge med min kæreste eller få klaret praktiske ting på den evigt voksende to-doliste ?

 3. Jeg vil bruge tiden på at lave noget sammen med min søn, UDEN at jeg samtidig laver mad eller vasker op. Men faktisk har tid til at sidde ved siden af ham mens vi øver læsning, ser et afsnit på Netflix eller bare hygger. Og når han er hos sin far, vil jeg glæde mig over at få noget andet end rugbrødsmadder eller minutnudler til aftensmad. Bare ja tak ?

 4. Jeg er lige startet arbejde efter min barsel med nr. 2 barn. Vi er også sent hjemme hver dag, så jeg ville klart bruge tiden med mine børn i stedet for at stå i køkkenet;-)

  Det kunne være så lækkert at få lidt mere tid til dem i hverdagen!! 🙂

 5. Ej sådan en dejlig madkasse vil falde i god jord her.!
  Jeg ville bruge tiden på at tage en ridetur ud i det blå med min datter:-)
  Hilsner og en smuk søndag til du og familien:-)

 6. Vi har 2 kaosdage, hvor yngsten går til sport og jeg samler ham op på vejen hjem – her er klokken over 20, når vi lander hjemme. Far har fodret begge unger inden sport, men men mand min arbejder om aftenen i denne tid, så det vil være en KÆMPE hjælp ikke at have stress klumpen i halsen og være nærværende mor, hjælpe med lektier eller læse en historie de to aftener. Vi prøver også at forberede retter til flere dage og det hænger liiiige sammen. Men det er en spurt nogle dage at få fikset ordentlig mad 🙂

 7. Jeg ville bruge tiden på at læse en god bog; måske Morten Papes “Guds bedste børn”, det ville være hverdags luksus at kunne få tid til det:)

 8. Hvilken fantastisk gave at vinde-at få mere tid i hverdagen? jeg ville helt sikker bruge tiden sammen med min søn og kæreste- vi kunne nå at gå på legepladsen eller finde alt modellervoks frem?

 9. Jeg ville forære den til min søde veninde og hendes kæreste. De har en lille pige på 3 mdr., og de fortjener al den tid sammen som lille ny familie de kan få.

 10. Jeg ville bruge tiden på min store datter, der først kommer hjem sidst på eftermiddagen og derfor ofte kommer midt i madlavningen, så vi ikke får snakket med hende, før der er mad på bordet og dermed ro og tilfredshed i resten af familien.

 11. Jeg køber af til mad hos homemate på vejen hjem og har altid været tilfreds. Det er bare vildt rart at have tid til at lege og hygge sig når man kommer træt hjem efter arbejde og børnehave. Men de fleste dage står den på oprydning, madlavning, opvask og vasketøj.. så jeg ville elske at ha lidt ekstra tid i hverdagen til leg og nærvær.

 12. Tiden burde bruges på lektier så aftenen kan bruges med ungerne. Alternativt skal tiden bruges på sofaen og lave absolut ingenting, evt ligge med en ansigtsmaske og blive ung og spændstig at se på igen så manden ikke smutter med en yngre model..

 13. Jeg ville elske at vinde de to måltidskasser. Min kæreste har været sygmeldt i 8 måneder (stress/Angst/depression), vi har to børn og jeg er ærlig talt noget flad på batterierne når det er tid til aftensmad. Den ekstra tid vil jeg bruge til at sidde et øjeblik for mig selv og bare trkke vejret:-)

 14. Jeg vil bruge tiden på at se de to resterende sæsoner af how to get away with murder 😀 jeg vil muligvis også gå i bad. har binget den første sæson her de sidste par dage og lidt negligeret den slags aktiviteter hahaha :p

 15. Spændende konkurrence! Jeg vil bruge tiden på at få læst lidt bedre til studiet, og kysse lidt mere på min kæreste, i en alt for travl hverdag, hvor vi ikke ser hinanden nok 🙂

 16. Jeg ville bruge tiden på at skrive bachelor, løbe ture og lægge puslespil med 6000 brikker sammen med min kæreste ?

 17. Åh det vil jeg gerne vinde! Som nybagt solomor er det ikke ligefrem madlavning der bliver prioriteret højest, men for dælen hvor kan man blive træt af rugbrød med leverpostej ?. Jeg ville elske at kunne invitere nogle veninder over til lækker – og nem! – mad.

 18. Jeg ville bruge tiden på at være nærværende med min søn uden at samværet bliver samtidig med madlavning, oprydning, vasketøj etc.

 19. Jeg ville bruge tiden på at læse med mellembarnet – en opgave, som det med krævende fuldtidsjob, to timers transport til og fra arbejde om DAGEN og tre børn, der skal hentes og afleveres to forskellige steder, er mig umuligt at forestille mig, hvornår jeg skal få tid til. Og jeg ville bruge tiden på at spille spil med mine børn. Elsker når jeg en sjælden gang finder en ledig stund til at spille med dem.

 20. Ville bruge tiden med min kæreste og babyen på 9 mdr. Den ene hænger altid ud med hende alene fra 17-18, mens den anden laver mad.
  Og den ekstra tid pga mindre opvask ville jeg bruge på at knalde fordi det giver en baby på 9 mdr ikke nødvendigvis meget tid til ?

 21. Jeg vil læse for min yngste datter. Hun elsker det og jeg er alt for dårlig til at lade opvasken osv stå og sætte mig sammen med hende.

 22. Både jeg og min kæreste er studerende, så jeg ville bruge tiden på noget ANDET end læsning/madlavning/opvask, måske at få lavet nogle af de projekter som giver ekstra energi, men som der aldrig helt er tid til?

 23. Den kasse skal min datter og svigersøn vinde. Som familie med 2 fuldtidsarbejdende voksne og 2 børn er tiden knap, og en måltidskasse vil give lidt overskud til “bare” at være familie.

 24. Jeg har en datter, der er konkurrencesvømmer og kommer sent hjem 4 dage om ugen, og en anden der spiller badminton 3 gange om ugen. Så vi spiser på skæve tidspunkter. Samtidig forsøger jeg at nå noget træning en gang imellem, og tiden til madlavning er knap. Så jeg ville bruge tiden på at trække vejret, slappe af og være overskudsmor, der snakker med pigerne – i stedet for at stresse i køkkenet med aftensmaden.

 25. Jeg ville bruge tiden på at læse højt for ungerne af de mange gode bøger vi har. Der er intet bedre end at komme hjem, lave en kop the og så sætte sig og læse højt 🙂

 26. Tiden skulle klart bruges på at hygge med børnene – vi har alt for lidt tid med dem i hverdagen 🙂

 27. Jeg ville bruge tiden på at forkæle min dejlige kæreste, der har meget travlt med studie og arbejde i denne mørke efterårstid.

 28. Jeg bor i det forkerte postnummer, det gør vores venner til gengæld ikke, så hvis jeg vinder, skal kassen tilfalde dem. De er pressede for tiden og trænger så meget til lidt forkælelse og mere tid til ungerne, og ikke mindst dem selv. ?

 29. Selv ville jeg bruge tiden på at cykle ungerne til stranden og sidde og glo lidt på solnedgangen.
  Ellers ville jeg give det til min veninde. Hun og hendes kæreste har to under to, en gammel hund og skal til at flytte.

 30. Må man godt bare sige trække vejret…sætte sig ned og kigge lidt ud i luften og tænke den tanke, der kommer, mens ungerne leger rundt omkring i huset og finder dem selv.

 31. Jeg ville snige mig til at lukke et eller to øjne bare en smule. Med tvillinger på 13 måneder og en del sygdom på det sidste er vi alle banket godt ned under bundgrænsen på overskuddet 🙂

 32. Helt klart til at lege med mine to børn, istedet for at gå i køkkenet så snart vi kommer hjem fra vuggestue og skole.

 33. Jeg vil bruge tiden sammen med min søn. Lige om lidt starter jeg arbejde efter barsel, og jeg simpelthen så spændt/nervøs for hvordan hverdagen så bliver. Det kunne være en kæmpe hjælp, hvis man ikke skal bekymre sig om madlavning….

 34. Jeg ville bruge tiden på, at sidde og kigge ud i luften! Vente på at jeg kedede mig eller at et af mine børn ville lave noget med mig….og hvis ikke, ville jeg bare dække bord når maden var færdig og spise sammen med min familie. Bum!

 35. Jeg ville bruge tiden til at smække benene op – er ny-gravid og på barsel med en på 11 mdr så det vil være dejligt at kunne klare aftensmaden i et snuptag ?

 36. Min gode veninde, hvis mand pendler langvejs til arbejde hver dag, mens hun selv står alene med to små drenge (3 år samt knapt 1 år) og et krævende læsetungt studie, kunne virkeligt bruge denne hjælp – så kunne hun måske både nå at lege med børnene og læse en smule til studiet, mens maden står i ovnen <3

 37. Jeg vil bruge tiden på, at rent faktisk gøre det vi aftalte i sommerferien. Nemlig at lave lektier med vores børn på 8, 11 og 16 INDEN aftensmaden, hvor de har et nogenlunde overskud. Vi er sådan nogen der sidder 20.15, med svedige overlæber og trætte børn med engelske oversættelser der skal laves til dagen efter.. Hader aftensmad, og at lave det, næst efter madpakker.. ?

 38. Uh, det kunne dælme være lækkert at prøve! Jeg ville bruge tiden på noget så kedeligt som ekstra tid til studielæsning – meeen vist også droppe den del indimellem til fordel for overskud til at se mine søde veninder noget mere 🙂

 39. Jeg synes, mine forældre skal have den. 2017 har budt på en hjerteoperation, prostatakræft og amnesi. Min far arbejder i en alder af 75 år fuldtid hos FlexTrafik, og står også for madlavningen, og trænger i den grad til aflastning og et ordentligt måltid, så de to bare kan hygge sammen.

 40. Jeg ville bruge tiden sammen med mit barn – og være 100% nærværende i hans leg. Normalt skal jeg både forsøge at være til stede for ham og lave mad til ham hurtigt, fordi han er sulten efter en hel dag i institution. Det ville være rart at prøve at have lidt overskud i den situation ☺️

 41. Vi har 5 børn hvoraf den ene er en baby der bor på min krop. Eftermiddagene er de værste – har er fritidsaktivitet som skal hentes/ bringes fra, lektier der skal laves, sur baby som er utilfreds med voksennomeringen herhjemme – og så mad der skal laves! Ikke at skulle bakse med aftensmad og opvask ville frigive værdsat tid. Jeg ville skulle løbe knap så hurtigt og derved være mere nærværende omkring mine børn. Det ville være optur at prøve i en uge!

 42. Den ekstra tid skal bruges på at nyde solens stråler, når nu de er der, på at lege med lego med ungerne og på at gå ture på fælleden mellem de flotte efterårsfarver. God efterårsferie!

 43. Jeg ville bruge tiden på at læse og hækle på julegaver til familien. Dog ville jeg nok forære kassen til min søster og hendes familie, da jeg ved at det for dem ville gøre det muligt at bruge mere tid sammen med ungerne i hverdagen.

 44. Jeg ville bruge tiden på at en god gåtur hvor hjernen kan nulstilles efter en lang arbejdsdag. Et åndehul, simpelthen, hvor humøret liiige kan få et løft og energien til egne og andres børn kan genopdages.

 45. Jeg ville kysse lidt ekstra på mig mand og læse højt for ungerne af de Lucky Luke tegneserier vi har liggende 🙂

 46. Det vil være så skønt at vinde. Min mand starter nyt job d. 1. november og så ved jeg godt hvem der 100% kommer til at stå for madlavningen i en periode 🙂 så der vil det være en kæmpe hjælp 🙂

 47. Jeg vil bruge tiden på at læse bøger, – som jeg elsker at gøre <3 🙂 Ville bare være så lækkert!!!

 48. Ville bruge tiden på at træne – sammen med ungerne, for det synes de er så hyggeligt. Vi når der bare sjældent i hverdagene :-/

 49. Jeg ville nyde ikke af skulle stresse med mad hver dag. Med tre børn og en uge fuld af aktiviteter for både børn og voksne, så ville det absolut være en hjælp i hverdagen. Og en fornøjelse af kunne servere varierede måltider uden stress.
  Håber håber håber, at jeg vinder.

 50. Jeg ville spille bordfodbold. Vi har lige investeret i et stor bord, der står midt i stuen og kalder på mig hele tiden.

 51. Jeg ville chille med mand og børn, da vi kæmper for at få styr på logistikken med ældstebarnets skolestart, jobsstart og fritidsaktiviteter ??

 52. Åh, næsten alt andet end madlavning! Er så ideforladt til spændende aftensmad mår først trummerummet kører..

 53. Jeg er alene med mine to unger på fire og halvandet år hver dag til aftensmad, og jeg ville så meget heller bruge tiden på at lege med dem, end at lave mad. Fx tegne, lægge puslespil eller modellervoks er et hit. Åh, det fad jeg godt! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *