Postkort fra hunden 5 – bloggerhunden

Her er en ny del, i føljetonen af postkort som Winston sender til efterskoleungen:

Hej bloggen!
Mine eksperimenter med min seksualitet havde den sideeffekt at jeg fik en utroligt lækker stil. Folk stoppede mig hele tiden og spurgte hvor jeg havde købt mit tøj, så jeg besluttede mig for at blive fuldtidsblogger.
Her ser du mig i en nederdel fra Gucci (sponsoreret), Ray Ban solbriller (reklamegave), og opturs lækre sko fra skoringen(reklamelink).
Jeg har gravet lidt i dit værelse og installeret en pool, som jeg kan drikke aperol spritz ved, på min bloggerflamingo.
Det er meget hårdt at være blogger, med alle de events jeg skal til, og alle de mails om reklamegaver jeg hele tiden skal svare på.
Jeg har taget lidt på af alle de gratis pindemadder, macarons og champagne, men jeg starter snart et tystys hemmeligt træningsprojekt, og skriver en bog om det. “Fra hvalpefedt, til hundeliv” skal den hedde. Jeg kan ikke løfte sløret for mere, selv om jeg godt ved I er ved at dø af nysgerrighed, men det er altså grunden til at jeg ikke får svaret på alle kommentarer på bloggen for tiden.
Love you guys! kh Winnies blog

(Visited 1.068 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Postkort fra hunden 5 – bloggerhunden

 1. Super inspirerende indlæg! Håber du vil lave indlæg og din træningsrutine og om din kost? Kan ikke regne ud om acai bowls er paleo nok, nu hvor der er frugt i? Og hvad er egentlig det sundeste? Er total forvirret og tænker du måske ligesom vil vise vejen? Thankz!
  Knus en trofast følger #alterlove

  • Haha – måske skal han være blogger en uge mere? Der er meget potentiale. Og jeg glemte at skrive noget om blogger-planten

 2. De er så skægge, de postkort. Jeg gad så utrolig godt vide, om hun synes de er sjove, eller om hun mere er i ‘pinlige mor’ alderen :p

  • Jeg tror desværre ikke hun sy
   Nes de er så sjove som vi gør…så overvejer at stoppe med at sende til hende, og så bare lægge dem på bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *