Vind 500 kroner til “Superlove”

Konkurrencen er slut. Vinderen blev Cecilie, der skrev kommentar d 2-10.

Reklame/konkurrence.

Jeg genoptager konceptet med søndagskonkurrencer, og denne søndag er præmien noget jeg selv lynhurtigt ville kunne bruge: et gavekort, på hele 500 kroner, til en af mine absolutte yndlingsshops: Superlove.
Jeg har købt mange kjoler af mit yndlingstøjmærke
King Louie der, men de har også utroligt mange andre fine kjoler – disse fire ville være på min ønskeseddel hvis jeg vandt:

Jeg ønsker mig altid øreringe når jeg har fødselsdag, enten fra Pernille Corydon eller Enamel. Min øreringeønskeseddel ser sådan her ud:

De tre første er fra Corydon, den sidste fra Enamel.
Men havde jeg penge til at shoppe for lige her og nu, ville det være en vinterfrakke der var mest nødvendig. Min vinterfrakke er grim og slidt, og lynlåsen åbnes og lukkes ved hjælp af en hårnål, mne jeg synes pænt overtøj generelt er svært at finde. Hos Superlove har de dog et virkeligt imponerende udvalg af vinterfrakker, og så mange pæne at et er svært at vælge,
Se selv alt overtøj her.
Disse er mine favoritter – særligt den sorte med hætten, den er både pæn, og ser varm ud.

Derudover kan man købe fede ting til hjemmet også.

Nå, skal vi til konkurrencen?
Skriv en kommentar nedenfor, med link til den ting fra Superlove du ønsker dig mest, så trækker jeg en vinder af et gavekort på 500 kroner, næste søndag d.7-10, hvor der kommer en ny søndagskonkurrence.

(Visited 933 times, 1 visits today)

79 thoughts on “Vind 500 kroner til “Superlove”

 1. Uhh min garderobe kunne også godt trænge til en opgradering og den stribede dag du har på det første billede ville helt klart også ryge i min top 5! Lækker butik altså <3

  • Og der skulle stå sommertoppene og ikke noget om en dommertrio. Det er den mærkeligste autocorrect jeg har fået længe

 2. Jeg kendte slet ikke den butik – før nu – og det kan godt gå hen og blive farligt, kan jeg se. Der er SÅ meget lækkert.

  Allermest mangler jeg nogle vinterstøvler. Her er udvalget ikke det største, men jeg tænker, at de her er ret fede, især med nogle farvestrålende snørebånd til, så det ikke er så sort i sort.
  https://www.superlove.dk/sko/snorrestovle-warm-sneg-blackblack64720

  Til gengæld er jeg smaskforelsket i den her vidunderlige cardigan fra King Louie:
  https://www.superlove.dk/toej/strik/cardigans/king-louie-cardi-long-varsity-stripe-blue

  Begge dele er dog uden for økonomisk rækkevidde, medmindre jeg vinder gavekortet – så nu sætter jeg mig med krydsede fingre til på søndag.

 3. Altså. Det er ikke nemt at begrænse sig. Jeg ville så gerne have disse fine øreringe, der ligner små guldvifter, der giver løfter om luft under vingerne. 395 kr. https://www.superlove.dk/pernille-corydon-oereringe-daylight-guld

  Men man skal jo også have tøj på kroppen! Jeg er lidt tyk for tiden, men denne strikkjole tror jeg vil være vildt klædelig. 1195 kr. https://www.superlove.dk/toej/kjoler/hverdagskjoler/project-aj117-silke-strikkjole-midnight

  Det passer jo ikke rigtig med de 500 kr men hvis jeg vinder 500 kr vil det nærmest være som om det hele er vildt billigt. Win win. Eller noget. I al fald kunne jeg rigtig godt tænke mig både kjole og øreringe.

 4. Jeg ville elske at kunne hoppe i denne fine, fine kjole -https://www.superlove.dk/odin-kjoleflower-print61524, nu hvor hele budgettet er gået til børnenes vinterudstyr, som kommer bag på mig hvert år skal købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *