Om læserarrangementer, “Nilens jord”; makeup tips og en strøtanke om at mødes

Reklame, i form af links og omtale af event, men indlægget handler primært om noget med at mødes;)

For noget tid siden var jeg til et utroligt fedt arrangement på “Madklubben”, inviteret af Nilens jord. Vildt god mad, ny viden om hudpleje, konkurrencer og den fedeste gavepose nogensinde.

Jeg er kæmpefan af både Nilens jord og Madklubben, så jeg vidste godt det ville blive en fed aften. Men det der virkeligt fik den aften til at virke som noget helt særligt, var selskabet! Ikke nok med at flere af mine yndlingsbloggere var der: vi havde alle taget en ukendt læser med som date.

Inden jeg mødtes med min date, Cecilia, var jeg ret nervøs. Tanken om at hun vidste en masse om mig fra bloggen, uden at jeg kendte hende, og  måske forestillede sig at jeg var sødere, sjovere eller klogere end jeg er, og ville blive synligt skuffet, blev ved med at dukke op.

Sådan føltes det slet ikke – tværtimod var det virkeligt sjovt at være på date med en, der allerede “kendte” mig, og vidste hvad vi havde til fælles, så vi lynhurtigt kunne tale om bøger, unger, rejser og andet, uden at skulle igennem en masse høflighedshalløj for at finde fælles interessepunkter. Det var en god, sjov oplevelse, og jeg kunne mærke at den følelse havde alle andre til stede også med deres “dates”.

Der blev grinet og snakket, og delt tips om “Nilens jord”; og det var sådan en aften man ønskede aldrig sluttede, og lige siden ha rjeg haft lyst til at stable noget lignende på benene.

Jeg har været længe om at få skrevet dette indlæg, primært fordi jeg har gået og rumsteret lidt med tanken om at lave noget der minder om det. Jeg blogger ikke for at tjene penge, men fordi jeg synes det er spændende at formulere mig på skrift og hyggeligt at have så præcise optegnelser over tid der går. Derudover elsker jeg at få feedback og kommentarer, og de af Jer der kommenterer ofte, føler jeg næsten at jeg kender, uden at have mødt jer.

Jeg ved virkeligt ikke om det kun er mig selv der syntes det lyder sjovt. Altså – det er jo ikke fordi jeg selv er superspændende selskab, men jeg tror at I der læser med er det, og det føles som en god ide’ at lave noget der ikke kun er indspist bloggeragtigt, men faktisk vedrører noget af det vigtigste for en blog: læserne.

Konceptet har jeg ikke en skid styr på, men måske behøver det ikke være så fancy? Telt i haven, måske sammenskudsgilde? Eller slå mig sammen med nogle andre bloggere, der også syntes det ville være hyggeligt at åbne op for en læserfest? Evt få nogle firmaer til at sponsorere nogle præmier eller lignende? Eller hvad siger I: er det her en god, eller en underlig ide,?

—————

Her er iøvrigt links til mine absolutte favoritprodukter fra Nilens jord. Linksene er sådan nogle reklamelinks, der betyder at jeg får nogle få procenter hvis nogen køber gennem dem, men anbefalingerne er altså 100% oprigtige: jeg er megafan af Nilens jord; bruger ikke andet, og synes virkeligt de her ting er gode!

Til afrensning er Micellar rensevand genialt. Den fjerner nemt makeup på både hud og øjne, og fugter tilmed.
Nilens jords Volume mascara er suverænt den bedste mascara jeg nogensinde har ejet. Ingen parfume og parabener, og så giver den flotte, tykke vipper. Se selv, det her er mit ene øje, uden andet makeup end mascara. Mine øjenvipper er tynde og blege, men den får dem til at se ret vilde ud:

Når det skal være lidt festligt, er jeg glad for at bruge denne her highlighter. Den påføres på de steder man gerne vil fremhæve, fx øverst på kindben og lige under øjenbrynet, og det ser overraskende festligt og strålende ud, uden at virke sminket.

Jeg bruger blusheren her hver eneste dag. En plet på hver kind der tværes ud, og så ser jeg frisk ud. Vildt smart med “læbestiftfunktionen”, der gør den nem at bruge, og uden risiko for unaturlige streger: den ser altid helt naturlig ud. Har købt en magen til, til min teenagepige.

Second skin serum er noget så smart som en kombineret plejede serum, og en foundation. Tyndtflydende, trænger nemt ind og føles lækkert på huden. Den holder jeg aldrig op med at bruge!


Kan også købes i Nilens Jords egen fine webshop:

(Visited 59 times, 1 visits today)

20 thoughts on “Om læserarrangementer, “Nilens jord”; makeup tips og en strøtanke om at mødes

 1. Jeg stemmer JA! For du var skide godt selskab – og så fik jeg måske chancen for dit selskab igen. Jeg tager en ret og en flaske bobler med…

 2. Det lyder som en vild skæg ide. Og jeg ville elske et arrangement, og selvfølgelig på sammenskudsbasis. Det kunne være i Fælledparken, Søndermarken eller anden park. Vi har holdt lidt strikketræf tidligere, bla på Frilandsmuseet, hvor alle kom med hver sin madkurv, så fedt at møde sndre.

  • Vildt hyggelig ide’ med træf offentligt sted, og madkurve! Hvem skulle vi mere invitere med, af eventuelle bloggere?

   • Maren Uthaug, elsker hendes tegninger og blog. Stinestregen og hvem, der ellers læser her og har lyst. Men vent gerne til vejret er lidt mere stabilt (maj, juni)

 3. Det lyder hyggeligt. ? Til arrangementet med Nilens Jord turde jeg ikke melde mig? Tænk nu hvis det blev akavet. Det kan godt føles lidt stalkeragtigt at sidde på den anden side af skærmen – jeg har læst trofast med siden 2011, men er en af de mere “stille læsere” ?

  • Det er altid lidt akavet når jeg er med – men det er fuldstændigt på min banehalvdel, så det skulle du bare have gjort! Hvor er det dejligt du læser med. Kommer du, hvis jeg lover at være akavet?;)

 4. Det lyder som det hyggeligste træf længe. Det gad jeg virkelig godt være med til! Måske kommer #weltschmerzaufberlinband og giver et nummer, så jeg kan få min debut som groupie?

  • Haha, det ser måske sejere ud, end de5 lyder? Men FEDT hvis du vil med – du er også en af dem, jeg føler jeg kender;)

 5. Jeg synes umiddelbart godt om ideen – det kunne være hyggeligt at møde både dig og andre læsere – men som bosat i det jydske er det nok tvivlsomt, om jeg kan komme afsted til sådan et arrangement, selvom jeg gerne ville. :/

 6. Jeg bliver nødt til lige at skrive om en virkelig mærkelig oplevelse jeg havde med dig og din blog…
  For noget tid siden (var det i efterårsferien?) var du og din familie i Berlin og du havde skrevet om det på bloggen. Jeg har fulgt med i nogle år nu og elsker dine beskrivelser og indlæg og føler jo også lidt jeg kender dig… efter jeg har læst indlægget rejser jeg mig op og går ud i mit køkken og kigger ud af vinduerne, altså bare sådan man nu gør når man har køkkenvinduer. Og lige derude på den anden side af vinduet, på stien mellem rækkehusene kommer du gående med børn og hund og Ninjaman og det hele! Jeg troede jo lige først at jeg var blevet skør, eller havde levet mig lidt for meget ind i Berlin beskrivelsen, men så skulle I vist bare besøge vores nye genbo ?
  Og jeg stod der og var akavet helt for mig selv og hilste ikke eller noget, og skyndte mig væk fra køkkenvinduerne – tænk hvis du tænkte at jeg gloede… eller det gjorde jeg jo, men altså ja. Tænkte bagefter at det var en meget bizar oplevelse jeg havde der med mig selv. Og nu har jeg jo en lille smule også haft oplevelsen med dig ?
  Kh. Katrine (fra Ny Hammersholt)

  • Haha, hvor er det sjovt!! Det må være min moster du er genbo til så. Dejligt område du bor i – min moster boede i samme område da min fætter var lille, så jeg har selv leget løs på alle legepladserne og deltaget i sommerfester der og den slags. Legede endda med tanken om selv at flytte derop, for mange år siden. Så kunne vi have været genboer;)
   Verden er skørt lille nogle gange.
   Knus (og sig endelig hej en anden gang!)

 7. Åh jeg vil gerne med – men først når det bliver sommer, ikke?
  Hvis det bliver akavet kan vi jo altid drikke os så meget i hegnet at ingen husker noget bagefter 😉

 8. Jeg har haft den samme tanke SÅ mange gange. Et “Mød din blogger”-event. Hver gang er jeg strandet på “Sæt nu ingen dukker op” og så er den strandet der.

  Men med dig tør jeg godt og jeg var vildt ærgerlig over, at jeg først opdagede Nilens Jord-arrangementet, da tilmeldingsfristen var forbi.

  Så: Jeg gider godt!!!!!

  • Haha det har jeg også tænkt på, det med hvis ingen kom. Tænker det skal være en fælles fest, ikke bare “mød en blogger”, for bloggere må da synes det er lige så sjovt at møde læsere som omvendt, og hvis folk gider læse de samme blogs har de sikkert også andre fælles interesser?
   Er friske på at lave noget sammen, hvis det er. Var slidt nervøs for om dine læsere hader mig, da jeg ikke er så tjekket som dig;)

   • Det skal da helt klart være et “Mød hinanden”-arrangement. Det med “mød din blogger” var bare arbejdstitlen 🙂

    Mine læsere vil elske dig!

    Og øhhhhh. Tjekket ? Moi? Tror det er et stykke tid siden, du har læst med sidst, jeg er det mest utjekkede i verden. Men tak for tanken om, at jeg kunne være tjekket. Den er altid rar <3

 9. Det lyder megaskægt. Der er ingen chance for at jeg kan deltage fordi jylland, børn og hverdag der tromler mig over, men det kunne være skægt. Om fire-fem år er jeg på!!

 10. Lyder som en rigtig sjov idé.
  At jeg så ikke ville kunne deltage uden angst, for ikke at tale om afstand til kbh, det noget helt andet men ideen lige som den at Nilens jord inviterede med en læser det syntes jeg er en fantastisk idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *