Om at have et meget stort hoved, proppet med ord

Nå, men jeg bestod min eksamen i fredags. Med ros, endda. Nu er jeg halvvejs igennem studiet, og det har egentlig ikke været helt så slemt som frygtet at studere oveni fuldtidsjob – bortset fra, at det hele tiden føles som om jeg har flere tanker end der egentlig er plads til at have.

Mine børn har ellers mobbet mig i båndsløjfe med hvor rummeligt mit hoved er, siden de fandt et baby-foto af mig, hvor jeg ikke har hår der camouflerer det. Til sammenligning har jeg fundet et foto fra filmen “Coneheads”.

Det er mig til højre. Hvad jeg mangler i benlængde, har jeg til overmål fået i pande. Måske er det derfor jeg er så klodset?

Før eksamen forestillede jeg mig, at det ville frigive en hel masse plads inde i mit hoved at få den af vejen, men der er stadig nogenlunde lige crowded derinde. Tænker at jeg snart må lave nogle dages med veninder, og få rødvinet bare lidt af det ud!

I går pressede mellempigerne mig til at tage med dem i centeret efter gaver – jeg kom sådan her afsted:

Opdagede set først halvvejs deroppe, trods det at den ene sko er min mands, kg udover at have en helt anden farve, er den også et par numre større…

 

Det her blogindlæg er ikke sådan et fancy et, med rød tråd eller pointer eller noget. Måske kan I allerede fornemme det, ud fra den random detour ud i størrelsen på mit hoved? Trængte bare til at rable-blogge, uden at tænke for meget, jeg har tænkt over hvert eneste ord der stod i min skide eksamensopgave.

Jeg har en masse blog-indlæg der er kvart færdige, men det er af den slags der tager tid at skrive: et med netflix-anbefalinger; et om at mødes med læsere; et om klodsethed; et med spørgsmål til jer omhvorvidt min blog er af en type, hvor jeg kan skrive mere seriøst om fx børneopdragelse; og et om skøre julegaver I har fået.

Sidstnævnte volder mig lidt bøvl, for jeg ville gerne skrive jeres citater i sådan nogle smarte bokse, som man indimellem ser på mere fancy blogs. Er der nogle af jer der ved hvad sådan en app hedder, man kan skrive dem i? Har hentet en app, men den fungerer ikke særligt godt.

Indlæg til andre blogindlæg I gerne vil læse, modtages iøvrig med glæde.

 

(Visited 279 times, 1 visits today)

18 thoughts on “Om at have et meget stort hoved, proppet med ord

  1. Alt hvad du har lyst til at skrive (om), har jeg lyst til at læse. Tak for en dejlig, dejlig blog! Jeg bliver altid så glad, når jeg ser, at der er nyt fra dig.

  2. Jeg elsker også alle dine indlæg, både skæve, ikke velovervejede og hvad du ellers har lyst til at dele. Og stort tillykke med eksamenen, donerer gerne lidt vino????

  3. Du skriver fantastisk, og du er den eneste af de mange blogs, jeg følger, som jeg ALTID læser. Du skriver så levende og morsomt med en sund portion selvironi. Mere selvironi og Superheltemor til folket!!

  4. Tillykke med overstået eksamen.
    Uanset hvad du skriver, så er det altid læseværdigt 🙂
    Ha’ en god dag

  5. Jeg må også tilslutte mig flokken – jeg synes altid at du formår at skrive om både det sjove, det triste og det hverdagsagtige på sådan en god måde. Og til spørgsmålet om din blog er sådan en hvor du kan skrive om børneopdragelse vil jeg så absolut sige ja. Det ville jeg synes var så spændende at høre dine tanker omkring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *