Om aparte gaver – input søges

Jeg skal til en eksamen på mit studie på fredag (gys!) og bruger al min fritid på at skrive synopsis, finpudse powerpoint og gå i panik – hvilket forklarer de lange intervaller mellem blogindlæg for tiden.

For nyligt sneg jeg mig dog til et enkelt glas vin med en veninde, og vi morede os over en virkeligt mystisk gave hun engang havde fået af sin farmor: et hæklet toiletsædecover, der på ingen måde passede ind i hverken indretning eller behov. Til gengæld var det meget orange.

Det fik mig til at tænke, at det kunne være sjovt at lave et indlæg om aparte gaver folk har fået.

Har I ikke lyst til at hjælpe mig? Så send en mail på superheltemor@live.dk, eller skriv i kommentarfeltet, så samler jeg dem i et indlæg, omkring aparte gaver. Altså gaver der er godt ment, men lige ramt lidt ved siden af. Det kunne være sjovt at læse!

Min egen top fem over sære gaver jeg har modtaget:

1.Det døde firben min mormor gav mig i julegave da jeg var barn. læs indlæg HER.

2. Den “erotiske” kalender jeg fik sidste jul, udelukkende med halvfrække billeder af min fætter i. Har moret mig MEGET over den hele året, men også lidt sært at komme tilbage på arbejdet efter juleferie, og svare:”nogle bøger og en kalender med halvnøgne billeder af min fætter”; på spørgsmålet om hvad jeg havde fået i julegave.

Mine piger har iøvrigt løbende censoreret billederne i kalenderen med klistermærker, når de syntes der var for meget brystvorte på.

3. Vatrondelholderen Allan. Læs indlægget HER.

4. Min tidligere kollega, købte altid sære køkkendimser med hjem til mig fra USA – med et glimt i øjet. For eksempel har jeg fået en dims der kunne plukke den grønne dut af tomater, og en anden dims, der kunne udkerne avocados. Forudsat at de avocados havde præcis den rette størrelse…

5. Et gult tørklæde, en hestebog og en similibroche, var den gave min fars ekskæreste gav en halvpunket teenagemig. Læs om det HER.

Så snart jeg er færdig med eksamen, skal jeg til at lave julegaver selv, sammen med mine piger. Håber vi kan ramme mere rigtigt end det her!

(Visited 81 times, 1 visits today)

21 thoughts on “Om aparte gaver – input søges

 1. Sikke dog nogle gaver. Du kan vist tage pippet fra en hver “Normal halvskør” gave. Du burde måske nok af pædagogiske grunde have ventet med din liste, for de fleste af os kan ikke nå dig til sokkeholderene.
  Nå pyt. Min værste gave: En thekande, der forestillede det store engelske thebord. Den var måske ikke så skrækkelig endda, men jeg fik den af min søster på et tidspunkt, hvor jeg virkelig ikke havde mange penge og ønskede mig noget til køkkenet. Jeg blev bare så skuffet. Den var grim, og hvis man hældte den fuld af varmt vand, løb vandet over og ud af tuden. Jeg satte den i vores fællesrum, og den forsvandt hurtigt.

 2. Da jeg var teenager gav min mor, i sjov, min daværende kæreste en hæklet penisfutteral i de franske farver. Bare fordi den var så sjov.
  Det var selvsagt mega pinligt. Hendes intention var vist at jeg kunne bruge den som skabelon til at hækle en der passede. ????

 3. Det må være den Lene Siel-cd, jeg fik af min farmor som 13-14 årig. Til gengæld kunne den ikke byttes, så farmor beholdt cd’en og jeg fik ikke noget?
  (Hun insisterede på at købe gaver i Salling, selvom vi bor på Sjælland, og hun lige så nemt kunne være gået i magasin…)

 4. Jeg fik engang en pakke engangsklude. I ved de der farvede fra supermarkederne. Eller vent. Nej. Der var taget en. Så jeg fik næsten en pakke engangsklude. Jeg er ret sikker på, at min papsøster havde glemt en gave til mig, og havde ledt ferbrilsk i hjemmet før hun fandt denne fantastiske ide.

 5. Jeg var i sommerhus med hele min svigerfamilie dagen før jeg havde fødselsdag, og vi skulle overnatte der. Alle de “unge” var taget i byen, og i fuldskabens kådhed blev de enige om at finde en gave til mig på hjemvejen – for nu var det jo efter midnat, og så var det jo min fødselsdag. Det blev til et pindsvin (!!!) – ja et LEVENDE pindsvin – som jeg fik leveret på brystet mens jeg lå og sov! Det var klart den mest aparte og grænseoverskridende gave jeg nogensinde har fået. For ikke at tale om den klammeste vækning EVER!!! Sølle pindsvin ?

 6. Fik Homers Odysseen, af min farfar. Da jeg blev 12. Jeg behøver nok ikke, at fortælle hvor skuffet jeg var.
  Men i dag kan jeg alligevel ikke lade være med at tænke, at han må have haft store tanker om mit intellekt og læseevner 😀

  • Jeg fik Shakespeare af min mormor da jeg var ni. Blev overraskende glad. Var nok bare et ret kikset nørdebarn;)

 7. En flaske WC-rens. Det var ikke engang for sjovt og den var i det mindste ny. Det var en “tak for god behandling” gave jeg fik af en patient der skulle afsluttes efter endt behandling. Min kollega fik et maleri hun selv havde malet. Måske hun skulle have været tilbudt et par ekstra samtaler nu jeg tænker mig om!

 8. Jeg har engang fået en klap for øjet.
  Der var ikke noget i vejen med hverken mit ene eller det andet øje.
  Random gave fra min sære amerikanske gudmor.
  Min søster fik samtidig en pose med afredt hundehår.

 9. Da jeg var 11-12 år fik jeg en bodylotion i julegave.. Brugt.. Skilt.. Og med et kønshår på.. Jeg ved stadig ikke hvad den uheldige tante mente med gaven..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *