Vind to af de populære “fingerling-aber”

Konkurrencen er slut. Vinderen blev frk. Trut;). Jeg sender en mail.Konkurrence/sponsoreret. Vinderen af sidste uges konkurrence, om en naturplakat, blev Rikke. Tillykke!

Denne uge handler søndagskonkurrencen om de populære Fingerlings abe-robotter. Min mindstedatter har ikke leget med andet siden hun fik dem – og hunden er lige så stor fan, og kan bruge timer på bare at stå og glo på hende, og de klukkende, pludrende små robotter.

24C64FA3-6212-449D-8149-D97B3FD88A92

Efter sigende bliver Fingerlings det helt store hit under juletræerne i år, og de er allerede udsolgt mange steder.
Her har du mulighed for at vinde hele to: en turkis og en lilla. Bare skriv en kommentar nedenfor, så trækkes der en vinder af begge aberne på søndag d. 19-11.

90C4F2EA-8823-4E63-A06B-2C1111BAFF9C FE4E4AAA-4546-4A4D-A4F3-C77BA77A0B87

Fingerlings “taler” med hinanden og vender sig rundt, hvilket gør det sjovt at have to. Når man hænger dem på hovedet, falder de i søvn, og når man løfter dem op i luften griner de – hvilket min lille abe-ejer synes er umådeligt nuttet!

(Visited 62 times, 1 visits today)

81 thoughts on “Vind to af de populære “fingerling-aber”

 1. Det er med bævende hjerte at jeg smider et lod i puljen her. Jeg gør det udelukkende, fordi jeg bare kan se min snart 9-årige datters ansigt for mig, hvis jeg kunne give hende sådan to. Hun ville være SÅ lykkelig!

  For mit eget vedkommende kan jeg lige knapt overskue mere lortelarmende legetøj. Hvis ikke den vågnede af det, ville jeg sparke hendes irriterende Furby-bamse, hver gang jeg så den. OMG hvor er det frusterende, når der ikke er en on/off knap på legetøj. Det er der i det mindste på alle bamser, elektriske pianoer, og bolde med lyd og lys som den 1-årige lillebror har.

  Men altså, jeg ved, hun ville elske de to abekatte, og så må jeg ønske mig et høreværn i julegave.

 2. Nu tager jeg chancen og deltager i en konkurrence, min yngste datter ville elske dem. Og sikkert også min ældste ?

 3. Vi sparer op til en længere rejse, så vores gavebudget er barberet helt ned. Så to sjove ekstra gaver vil sikkert vække lykke selvom børnene er indforstået med at gaverne er små i år ?.

 4. De aber tør jeg kun vise min mindste søn, hvis jeg enten finder dem eller ved, at hans mormor eller farfar køber dem til ham. Så jeg vil også gerne være med i puljen.

 5. Det her er jo den perfekte chance for at blive årets moster – så selvfølgelig deltager jeg i konkurrencen og håber på jeg kan forkæle mine egne to aber til jul!

 6. Krydser fingre for jeg vinder! Min datter er stor abe-fan og har stort set noget med en abe på, hver eneste dag.

 7. Min datter ville blive lykkelig… hun råber op hver gang hun ser reklamen på tv… Dem ønsker hun sig altså!
  Hvis jeg nu lykkelighedsvist skulle have glemt det…

 8. Det er da ikke den værste trend – syntes vores datter tog den mest modbydelige da hun var 1 år, nemlig rasledimse der nåede op på 95 freaking dB – vi målte dem! Det er samme niveau som en brandalarm på fuld drøn i store virksomheder og de blev brugt alt for meget

 9. Vi savner helt sikkert nogle flere abekatte herhjemme! Særligt den yngste på 8 ville være glad for selskab af disse skønne størrelser!

 10. Kunne være sjovt, hvis noget kunne erstatte bilfetischen. Lyder helt vidunderligt med “en bunke børn” – du er en heldig kvinde.

 11. Dem tror jeg min datter på 5 (og et halvt- VIGTIGT ?) ville elske! Jeg krydser fingre for at jeg kan putte en lille ekstra gave under juletræet i år ???

 12. Mathilde på 7år og Olivia på snart 4 år vil blive overdrevet glade for at vinde de to fine fingerlings.

  (Jeg var i vores BR i forleden, og de havde ikke hørt om fingerlings endnu…suk!)

  Krydser fingre for at vinde dem her hos dig!
  ps. elsker din blog! 🙂

 13. Ååårh hvor ville jeg gerne prøve at føle mig som verdens bedste faster hvis jeg gav disse i før-julegave til min sødeste, lyshårede lille niece, Mira på 6 år.

 14. Ej hvor er de dog fine ?

  Min datter Anna på 8 år er helt skudt i dem – hun har længe godt kunne tænke sig én!!

  Håber vi vinder ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *