Vind en smuk naturplakat

Konkurrencen er slut. Vinderen blev: Rikke, der ønskede sig en sommerfugl til sin søn Halfdan. Tillykke!

Sponsoreret konkurrence.

De næste mange søndage er der konkurrencer på bloggen – gider man ikke den slags indlæg, må man springe søndagsbloggen over – og for de mange af Jer der synes det er hyggeligt at vinde fine ting, er det så søndage der er sjove.

Dagens præmie er en valgfri plakat fra danske  Naturplakat. Jeg synes plakaterne af danske sommerfugle, ferskvandsfisk og guldsmede er vildt fine, og overvejer meget om vi skal have denne her til stuen:

B61436AA-6047-4CC7-A7CF-A7594CA8A5E2Min tegne og fiskeglade næstyngste datter ønskede sig plakaten af fliren her, og det var sådan jeg opdagede netbutikken:

B8A6E937-D758-4766-AC84-F1CDE1233811

Naturplakat.dk er en del af Naturbeskyttelse.dk, der har til formål at sikre en bedre beskyttelse af den danske natur. Overskud fra virksomheden går til at formidle viden om dansk natur. Supersympatisk!

8C6745D1-8C8C-490D-A849-E264424517F0

Har du lyst til at vinde en plakat til dig selv eller en anden heldig person? Så skriv en kommentar her nedenfor, med et link til den plakat du ønsker dig. Se alle plakaterne på Naturplakat. Vinderen trækkes på næste søndag d. 12-11, hvor en ny konkurrence også starter.

(og hvis ikke du vinder, så overvej at køb en alligevel: godt formål og fine ting! Hvis man bruger rabatkoden: Rabat10, fratrækkes der 10% fra ordren.)

9F09BB1E-0963-4ACB-AF76-4D36598407CA

Dag- og natsommerfuglene er fotografier. Peder Størup, som er indehaver af Naturbestyrelse.dk og Naturplakat.dk, har fotograferet sommerfuglearterne. Han er en dygtig naturfotograf og samtidig en engageret naturforkæmper. Ferskvandsfiskene er malet og tegnet af kunstner Carl Christian Tofte. De er lavet eksklusivt til Naturbeskyttelse.dk.

(Visited 44 times, 1 visits today)

82 thoughts on “Vind en smuk naturplakat

 1. De er virkelig flotte! Min søn vil gerne have plakaten med alle sommerfuglene og jeg vil gerne have den med Fliren… så bum bum…. der bliver rift om gevinsten, hvis man er så heldig 🙂

 2. De er flotte, men vi har så mange billeder, min mand maler osv. Så vi har ikke plads. Af og til ville jeg ønske, vi havde.
  Må man prale af sit barnebarn, som har lavet dødssynderne til Moesgård, hun blev 18 denne sommer. Jeg er ikke bare lidt stolt af hende.

 3. Jeg tror, denne her ville passe godt ind hos os og give alle i familien lidt mere grund til at nærstudere dyrelivet i haven lidt mere 🙂

 4. Jøsses! Det er ligeså svært at vælge, som når man skal blande-selv-slik for et begrænset beløb 😀
  Jeg hælder helt sikkert til guldsmeden Blå Libel eller sommerfuglene Rosenplet eller Sørgekåbe.

 5. Måske det flotte billede af den sortåret hvidvinge vil tage broden af min sommerfugle fobi? Så en sådan vil jeg blive meget glad for at vinde.

 6. De er nemlig så smukke. Hvis man bare skulle gå efter navnet er rokokkouglen selvsagt. Men jeg har altid elsket de fine små blå sommerfugle, der vivler rundt over sommerengen ved mine svigerforældres sommerhus. De lyser så smukt op blandt røllike, smørblomster og kamille. Så min bare køkkenvæg (som autocorrect laver til køkkenchef, hvilket giver en anden association ) vil gerne smukkeseres af
  https://www.naturplakat.dk/shop/sommerfugle/almindelig-blaafugl-sommerfugleplakat

 7. Åh, jeg har nu gået en hel uge og tænkt og kigget, og tænkt og kigget igen, og tænkt lidt mere. Håber ikke det er for sent. Men de er så smukke allesammen! De gule passer til stuen, natsommerfuglene er så smukke og fascinerende og de grønne er mine ynglings. Så nu har jeg taget en beslutning:
  https://www.naturplakat.dk/shop-sommerfugleplakater-fisk-guldsmede-plakat/sommerfugle/gron-birkemaaler

  Håber så meget på en julegave i november ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *