Alle mulige anbefalinger Oktober 2017

Jeg går og samler sammen i mit hoved til blogindlæg, hver gang jeg oplever et eller andet der er fedt, men har begrænset blogtid for tiden og får det ikke skrevet. Her kommer lige de ting jeg kan huske – indlæg med anbefalinger af bøger, børnebøger og tv-serier kommer separat. Forhåbentligt snart. Jeg har også en konkurrence omkring HBO Nordic, senere på ugen. Stay tuned.

Blærede puder (ikke sponsoreret, men link er affiliate)
I fødselsdagsgave fik min næstyngste datter to pudebetræk med pailletter på – sådan nogle der kan tegnes mønstre i. Simpelthen den bedste gave, der vækker misundelse hos alle venner og søstre, og som de har brugt en del tid på at sidde og skrible på.

6F6CB974-FE4E-4CC8-923B-CD5D53C638991B3BEC6F-1BD6-4734-A7D0-46D7C1111D13

Hvis man allerede nu planlægger julegaveindkøb, så er det her altså en god gave,  der vil appellere til de fleste børn.

Sengetøj fra Snurk (ikke sponsoreret, men link er affiliate)

I julegave sidste år, fik mindstebarnet (der er passioneret Star wars nørd det mest blærede sæt sengetøj, med Darth Vader. Ret dyrt, og noget vi var flere om at give hende, men hun har godt nok også været glad for det lige siden, og ligger stolt og troner i det hver aften.
For en måneds tid siden havde vi bryllupsdag, Ninjaman og jeg. 16 år. Vi plejer ikke at give hinanden gaver, men dagen før kom jeg forbi en butik i København, der solgte billigt ud efter en brand, og var så heldig at få fat på sengetøj med selveste Chewbacca til halv pris.

Hvilket på alle måder er en sær ting at købe til en mand midt i 40’erne, men han blev utroligt glad.

IMG_4721Jeg priser mig ofte lykkelig, over ikke at være den eneste nørd i familien!

 

 

Anbefaling af mad og is

Er man københavner, eller skal man til København, så har jeg (for en sjælden gangs skyld) gode spisestedsanbefalinger.

Jeg har en veninde som jeg fast går ud og spiser med en gang om måneden, mens vi drikker øl og taler om upassende ting. Som regel går  vi på de samme billige thai eller vietnamesiske steder, men sidst lokkede jeg hente til at prøve en ny koreansk restaurant, som jeg havde læst om: Ssam.

Det var fuldstændigt fantastisk, og priserne er (foreløbigt) virkeligt lave, så hvis man er vild med koreansk er det bare om at skynde sig – jeg tror ikke det bliver ved med at være så billigt!

(men jeg tager ikke ansvar for den luft i maven man får, når man spiser kimchi…)

(Ikke sponsoreret)

IMG_4771

En solskinssøndag besøgte vi “Munchies” på Christianshavn: et ret nyt issandwich-sted, som vi havde fået anbefalet. Man vælger en type cookies; dernæst hvilken slags is der skal i den; og til slut hvad den skal rulles i af krymmel. Meget lækkert, lidt dyrt, men så store is at man burde kunne være to om at dele en. (ikke sponsoreret)

IMG_4792

(Visited 105 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Alle mulige anbefalinger Oktober 2017

  • Jeg har aldrig rigtigt kunne lide det andet navn – og synes også bloggen (og mine børn)er vokset i en retning: hvor det ikke giver mening mere.
   Hvis du har input til hvordan jeg ellers kan gøre, er det meget velkomment!:)

   • Er det “superheltemor” du ikke kunne lide? Øv da, for jeg synes altså stadig du er en superheltemor – omend en hverdags-en af slagsen.
    Hver gang jeg kører i S-tog og ser den der ikon med “selv superforældre kan have brug for en hånd” sender jeg lige en tanke til dig. Nu kan jeg naturligvis over hele hovedet ikke finde det lille piktogram 🙁

    • Ja jeg har aldrig kunnet lide det, for det lyder som om jeg selv synes jeg er supermor…. Jeg valgte det fordi ungerne havde superheltedæknavne i starten, men har i tidens løb modtaget flere småsure kommentarer fra folk der misforstod navnet, om at “jeg altså ikke lyder særligt super”. Den misforståelse har irriteret mig. Men måske ER det for sent at skifte navn? Jeg er mege i tvivl. HM… måske jeg skulle lave et indlæg, og spørge jer læsere om råd til navneskift og ny header? Den gamle header, med børnetegning hvor alle fire børn ligner småbørn (den mindste en baby) er ihvertfald forældet nu, syv år efter.

  • Tak!! Synes du den ligner det bloggen er? Min mand synes den ligner en tøjreklame eller sådan noget, så jeg er i tvivl og piller stadig ved andre måder at lave den på

   • Nej, måske ikke. Når jeg ser på den men andet for øje end æstetik – så er der nok ikke nogen sammenhæng mellem billede og blog 🙂 – på billedet kunne man få den tanke, at du var dronningen, der kører hjemmet med hård diktator-hånd – a la Kim Jong-un 🙂 – eks. at banke stokken i gulvet, når noget er besluttet, og resten har sig derefter at rette. Men det er f….. et pænt billede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *