Børnebogs-anbefaling: “Hundemand”

De fleste af Jer bliver glad for bog-indlæg, og da jeg alligevel læser meget og ELSKER at få andre til at læse noget jeg har været vild med, har jeg tænkt mig at skrive den slags lidt oftere.

Mine to yngste døtre er også utroligt glade for bøger, så indimellem vil en af dem gæsteblogge lidt, og anbefale nye yndlingsbøger.

Første unge bog-blogger er min yngste pige, der vil anbefale sin nye yndlingsbog:  “Hundemand”.

IMG_1297

L, lige fyldt 7 år: “Hundemand er bare SÅ sjov!!

Den handler om at der var et menneske og en hund. Den anden havde noget dårligt med hovedet og den ene var bare en hund. Så gjorde de sådan at de tog hundens hoved og syede det sammen med mennesket. Han startede med at være en politihund og en politi, men så blev han til hundemand.

Det er altså godt fundet på!

Skurken hedder Pjevs, og han er meget klog. Pjevs er en kat.

Hundemand redder dagen, fordi at Pjevs opfandt sådan en farlig støvsuger. Der er også hotdogs der bliver onde. Det er det skæggeste!

Det er en af de bedste bøger jeg har læst i mit liv, og det er sådan en tegnefilmsbog. En tegneserie, hedder det jo!

Det er ham der også har skrevet “Kaptajan underhyler” og den er virkeligt sjov også. Jeg har også set “Kaptajn underhyler” filmen og den er VIRKELIGT sjov! Jeg ville give den 5000 stjerner.

Jeg synes man skal læse “Hundemand”! Den er for alle der er fyldt fem år, synes jeg. Også voksne. Fordi den sådan handler om noget med at fange forbrydere og den slags. Det kan voksne også godt lide.

Bag i bogen er der noget om hvordan man selv tegner det. Jeg har tegnet mange tegninger efter dem, men jeg ved ikke hvor de er allesammen.

IMG_1283

Det skæggeste er, at der også er hvordan man tegner Pjevs når han er usynlig! Hahaha! Det er virkeligt sjovt. Så er der bare hvidt. Jeg har vist det til ALLE jeg kender!

Jeg har læst bogen måske fire gange. Altså, ikke helt selv, men jeg har fået den læst højt. Jeg skal læse den igen i ferien! Jeg tror faktisk jeg vil tegne Hundemand igen om lidt”

IMG_1280

Titel: “Hundemand”

Forfatter: Dav Pilkey

Forlag:Carlsen

udgivet: 2017

sideantal: 231

link er affiliate og bogen et anmeldereksemplar. Den store begejstring er barnets egen.

(Visited 268 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Børnebogs-anbefaling: “Hundemand”

  1. Hej Kim. Jeg kunne rigtig godt tænke mig tips til børnebøger om, hvordan babyer kommer ind i maven:)

  2. Et lidt andet emne, men jeg faldt over en børnebog, der lige er noget for dig. Bibliotekets omtale:

    “Zombier! Af R. McGeddon (Serie: Katastrofedagbog)
    Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor zombier hørmer af ost og armhuler? Har du haft brug for at vide, hvordan man forsvarer sig med et piskeris og et stykke snor? Hvem har ikke det, burde man måske spørge? I sovebyen Sitting Duck møder tre (næsten) frygtløse venner en horde af zombier, der er vilde efter at gnaske hjeeeerner! De voksne er selvfølgelig håbløst ineffektive og bliver smittet med zombievirus med det samme. Og så må Arty, Sam og Emmie jo tage over. Hvis ikke de finder på noget i en fart, ender de som zombiemorgenmad.
    Katastrofedagbog – Zombier! er eneste overlevelseshåndbog, du nogensinde får brug for i tilfælde af en zombieapokalypse. Der er fjol og sjov for alle pengene i denne humoristiske og overhovedet ikke uhyggelige zombiehåndbog.”

    • Fedt! Tak! Den må jeg se om jeg kan nå at find epo biblioteket inden vi tager i sommerhus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *