Interview med mine unger – og mulighed for spørgerunde

Vi er neddykket i vinterferiestemning for fuld skrue denne uge. Det er fantastisk, dovent og tiltrængt!

Ninjamans fødselsdag lå på første dag af vinterferien og næstældstebarnet har fødselsdag den sidste dag i ferien, så ud over noget med at sove virkeligt længe og have nattøj på hele dage, har ugen budt på fejringer af flere slags: drinks, mange gange gæster, og pasning af unger en hel nat, hvor vi sov på hotel og nød alenetid.

Mere om den slags snart!

ATT_1437773766222_IMG_20150714_162802

På Karmamillis kloge, fine blog, kan man i dag læse et interview med mine tre mindste piger, lige her.

Bloggeren bag Karmamilli, Christina, har jeg kun mødt en enkelt gang, men hun har en udstråling man falder totalt for – og en udadvendthed jeg ville ønske jeg også havde bare lidt af. Jeg blev megaglad for hendes mail, hvor hun smigrede mine kinder røde, og spurgte om jeg og mine unger gad stille op til interview på hendes blog, og blev glad for at mine piger sagde ja,
Jeg er vild med konceptet mor/børn interviews, og har nydt at læse de andre i serien. Skynd jer ind at læse, hvis I ikke allerede har læst!

Jeg blev helt rørt over nogle af mine pigers svar – over at de lagde mærke til mig på den måde.

Spørgerunde.

Mine piger  syntes det var helt vildt hyggeligt at svare på, og ville gerne have svaret på flere spørgsmål. Selv min mand blev nysgerrig og ville også gerne have svaret på noget – så hvis nogle af jer har noget I gerne vil spørge min mand eller unger om, så skriv et spørgsmål her i kommentarfeltet, eller send en mail på superheltemor@live.dk, så samler jeg deres svar i et indlæg på et tidspunkt!

(Visited 40 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Interview med mine unger – og mulighed for spørgerunde

 1. Sikke en vidunderlige omgang – men denne kommentar:
  N 11 år: selvfølgelig at du elsker mig. Jeg bliver glad når jeg ser dig lægge pudder på, for så laver du sådan et sødt smil. Jeg bliver glad når du smiler.
  – er noget af det mest rørende og fine, jeg længe har set. Sådan en fin observation – og så rørende, at hun ser dig. Altså virkelig ser dig. Kys hende! Mange gange…

  • Jeg blev simpelthen også så rørt over lige den. Der har hun aldrig sagt før, og jeg har aldrig tænkt over at man gør sådan.

 2. Hvordan får man tid til hinanden som familie i en travl hverdag med (evt sene) arbejdstider, skole, venner og andre aktiviteter der skal passes?

  Hvordan er det at have en mor/kone der er blogger? Har i haft nogle betænkeligheder eller dårlige oplevelser?

  Hvornår skal børn have deres egen iPad/telefon? (Herhjemme er vi ret uenige – jeg mener ikke man har brug for en telefon før man er ca 10 år, og bør have begrænset skærmtid på iPad. Min mand mener det er ok med en tlf når man starter i skole. Mit problem er nok også jeg synes det er for dyrt med en iPhone til et barn – den skal bare kunne ringe og sms’e.)

  Til Ninjaman: Hvad har været vigtigt for dig at i har prioriteret ift at huske at være “kærester” når der kommer børn ind i billedet?
  Hvad har været det sværeste ved at blive far?
  Hvad har været det bedste?
  Et godt råd til kommende fædre? ?

 3. Sikke et dejligt interview, nogle skønne piger du har.

  Kunne godt tænke mig at vide hvad de helst ville sammen med dig hvis de fik en hel dag alene med mor, og hvad hvis det var far?

 4. Til din mand: har du fået lov at læse på det Kim går og skriver på? I så fald hvad synes du?

  Til dine børn: kunne i være friske på mere mandagstip? Jeg savner det

  Til dig Kim: er det ok at hilse på dig i det offentlige eller er du helst for uden? Har set dig flere gange nu, men kan ikke finde ud om du synes det er fedt eller ej. Nogle gange virker det nemlig til at I gerne vil være lidt anonyme – ifølge du ikke skriver hvor i bor og navnene på dine børn 🙂

  • Ih tak for spørgsmål! De er gode!

   Du er mere end velkommen til at hilse på! Jeg er ikke anonym på den måde – måske mere overrasket over hvis nogen synes jeg er værd at hilse på. Så de kunne være hyggeligt. 😉

   Grunden til at børns navne, vores efternavn osv ikke nævnes, er primært af hensyn til børnene. Jeg spørger dem hver gang inden jeg skriver om dem, og de godkender, men jeg tror ikke de vil bryde sig om hvis en eller anden klassekammerat for sjov googler dem og kan sidde og grine af at deres mor er bange for zombier, eller de selv sagde noget fjollet som små.
   Vi havde en overgang for mange år siden problemer med at nogen puttede racistiske ting i vores postkasse. Det var vildt ubehageligt, så af den grund skriver jeg ikke helt hvor vi bor eller tager billeder af huset lige forfra.

   I virkeligheden er der kun ganske få mennesker jeg kender i virkeligheden der ved jeg har en blog. Jeg har aldrig sagt det til kolleger.

   • Hej Kim!
    Hvor er det fedt at du gider svare så dybdegående! Jeg forstår dig 100 procent! Jeg tror vi bor i samme by da det altid er i den by jeg ser dig, næste gang hilser jeg og siger ‘mega Nice blog du har’ 🙂 du er sej! Glæder mig til at læse med når din familie skal svare på spørgsmål!

 5. Kunne man måske også lokke kærlighedsføljetonen tilbage, sådan bare nu og da? Har nemlig lige læst den forfra, i ét stræk. ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *