Vind et blæret Playmobil-akvarium

Konkurrence/sponsoreret/reklame.
KONKURRENCEN ER SLUT. VINDEREN BLEV: FIE.

Forrige weekend var jeg og mine tre yngste piger inviteret på “den blå planet”, for at høre om Playmobils nyeste serie med akvarium-tema.

Mindstepigerne leger rigtigt meget med Playmobil, og vi har ikke råd til den slags dyre forlystelser normalt, så det var en dag vi havde glædet os rigtigt meget til – og det var virkeligt en fin, fin dag!

Mindstebarnet måtte skrige af skrækblandet begejstring da en kæmperokke svømmede lige hen over hovedet på hende inde i tunnelen, og vi havde alle fire fniseture over nogle dansende vandorme, og særligt over hvor sur denne her fisk så ud:

DSC_0330

Playmobil-temaet vi fejrede lanceringen af, er dette fine akvarium, hvor der også findes ekstra pakker med fisk, hajer, skildpadder og souvenirbutik til.

IMG_1029

Børnene vandt deres eget akvarium med hjem efter en sjov skattejagt, og en af jer læsere kan vinde et tilsvarende akvarium, bare ved at skrive en kommentar her nedenfor om hvem I gerne vil vinde det til.

Akvariet har en værdi af 549 kroner, og det er ikke dyrt for de mange timers leg der er i det!

Jeg trækker en vinder d. 22-2.

Der er blevet leget rigtigt, rigtigt meget med det akvarium herhjemme lige siden! Det er utroligt detaljeret, med søløver der kan lave tricks og blive fodret; koraller, søheste og fisk;  og skilte, der får det hele til at ligne et rigtigt akvarium. Og så kan det tåle vand og flere af figurerne kan flyde, hvilket gør det ekstra livagtigt. Pigerne har suppleret med deres egne Playmobil-havfruer, og sparer op til at købe pakken med skildpadder, og muligvis også pingvinerne.

DSC_0353DSC_0355 DSC_0343DSC_0341

Skriv en kommentar, og kryds fingre for at I vinder jeres eget akvarium!

(Visited 93 times, 1 visits today)

101 thoughts on “Vind et blæret Playmobil-akvarium

 1. Der er lige flyttet en syrisk flygtningefamilie ind i vores lille by, og de har ikke mange ting i deres nye hjem, og da slet ikke sådan noget fint legetøj til børnene. Så hvis jeg vinder, så skal det fine akvarium gå som velkomstgave til de 3 børn.

 2. Jeg håber på at vinde den til min søn, som snart skal være storebror, og jeg tænker at akvariet kunne være en fin gave fra lillebror til storebror 🙂

 3. Lige om lidt bliver min niece storesøster så hvis jeg vinder skal hun have akvariet som en ekstra hygge gave nu hvor lillebror kommer til at tage meget af mor og fars tid… så kan jeg også passende komme og være med i den fantastiske leg playmobil altid medfører…

 4. Årh jeg vil vinde det til min søn på 4 som er vild med hajer og vandplaskeri??Det er den perfekte storebror-gave til når lillesøster melder sin ankomst inden længe.

 5. Der gik koks i min pc, så prøver skrive igen.
  Så skønne stemningsbilleder og jeg forstår godt dine børns jubel med dette Playmobil akvarium.
  Jeg har en lille skøn Mikkel, lige i rette alder til dette skønne fantasiens legetøj:-)

 6. Det vil jeg gerne vinde til min datter, der elsker at “dimse” med den slags – særligt hvis det har noget med dyr at gøre. Kh Hanne

 7. Min guddatters dreng bliver 5 til april. Han ELSKER dyr og dyrefigurer og vil blive overlykkelig for et fint akvarium!

 8. Det vil jeg gerne vinde til vores dejlige datter. Købte for nylig en pose med brugte playmobil mennesker og dyr og den var et hit, så jeg er sikker på akvariet vil gøre stor lykke 🙂

 9. Til mine søde døtre. men måske endnu mere til deres søde veninder der tit kommer forbi og elsker Playmobil lige så meget som mig-

 10. Jeg ville egentligt vildt gerne ha vundet det til min søn, men så læste jeg Fies kommentar om de syriske flygtningebørn. De har nok mere glæde af det end min søn som i forvejen har tonsvis (sådan føles det i hvert fald når vi skal rydde op) af legetøj.

 11. Mine to drenge på 4, som er SÅ optaget af programmerne med Sebastian og den Blå Planet. Og så har de opdaget Playmobil verdenen, så et Akvarie ville vække stor begejstring ??

 12. Til mine to lækre drenge Vigge og Bille. Vigge har lige fået sin første slags playmobil i 4 års fødselsdagsgave og han er vild med det.

 13. Jeg ville gerne vinde det til min søn, som helt sikkert ville elske at lege med det. Men jeg stemmer i stedet for, at du giver det til hende, der ville give det til de syriske flygtningebørn.

 14. Øj,det er sejt! Vi har heller aldrig råd til at tage på Den Blå Planet og den slags dyre udflugtsmål,men et miniature-akvarium ville helt sikkert give mange timers leg og læring for mine to døtre på 5 og 7 – og deres lillebror,når han holder op med at putte alting i munden.

 15. Hvis jeg skulle være heldig at vinde, så skal det sendes til mit barnebarn i Manchester.
  Jeg ser hende ikke så ofte som jeg gerne ville, så en skøn gave sendt fra Danmark ville være velkommen ♥️

 16. Det vil jeg vinde til min datter Cornelia, som fik øjenene op for playmobil her til jul, da hun fik en julekalender af hendes mormor af mærket., den var altså også topblæret 🙂

 17. Jeg elskede Playmobil som barn (meget bedre end LEGO)!!! Men når nu jeg skal forestille at være en moden voksen 41-årig, så skal vores naboers børn have det fine akvarie.

  KH Anne W.

 18. Det skal min søn på 4 år have? han eeeelsker playmobil, og vi har ikke råd til de store ting som disse, så det ville han elske at få og lege med??

 19. Min Conrad på 4 ville elske det? Udover at være helt pjattet med dyr, så ELSKER han Playmobil og LEGO???? Lillesøster på tre ville også være voldsomt begejstret??

 20. Det ville jeg gerne vinde til min dreng på 3 år. Playmobil og vand, dem kombination vil helt sikkert være et hit.

 21. Sikke et fint Playmobil Akvarium.

  Hvis jeg vinder, er det mine to døtre, der skal have akvariet. De er vilde med fisk og andre dyr i vand, så det vil være perfekt.
  Og Playmobil er genialt legetøj.

 22. Det vil jeg ønske at vinde til mine børn på 4 og 3 år. Jeg er gravid igen – ikke planlagt. Så de må gerne lære at lege sammen inden… ???

 23. Sådan et ville min datter på 3 år elske! Hun er vild med fisk og vand og har været på den blå planet en gang for halvandet år siden – noget hun stadig snakker om! Men – jeg bor i Norge, og med fragt osv, vil jeg hellere give det til Fies syriske nabobørn, hvis jeg bliver trukket ud.

 24. Hvis jeg vinder skal min søde niece og nevø have det. De ELSKER dyr, så jeg er sikker på, at det vil være et kæmpe hit 🙂

 25. Det ville være perfekt til min store pige. Noget hun kunne have forsig selv uden søster i grabsenalle-alderen skulle være med.

 26. Hvis jeg vinder skal min søn på 3 år have det. Han skal snart være storebror, så det kunne jo være en fin gave fra lillebror:)

 27. Nøj det ville jeg gerne vinde til min Vigga, der bliver 6 år den 24.2 og ønsker sig at besøge et kæmpe akvarium med skildpadder på sin fødselsdag!

 28. Mine piger har længe talt om en tur i Den blå Planet, men det må vente, til vi en gang kommer til København og har lidt mere tid end en enkelt formiddag. Indtil da ville de elske at lege med det fine akvarium!

 29. Mine drenge er vilde med fisk – Den Blå Planet er et must når vi er i København. Playmobilakvariet vil helt sikkert falde i god jord

 30. Årh det ville mine unger elske!!! Herfra og til månen. Jeg vil derfor smide en kommentar, og krydse alt hvad krydses kan:-).

 31. Det er lige en præmie for min datter og tvillingedrenge, sikke mange timers leg der gemmer sig der (og dejlig varm kaffe til mig )

 32. Jeg ville give det til min yngste søn når han bliver 3 år til april. Er sikker på at han og storebror på 4 ville få meget god leg ud af det

 33. Det skal mine drenge da. De elsker det og den udgave ser da super fed ud.

  Jeg krydser finger og håber man er den heldige. I ønskes en forsat god dag, og venter i spænding.

 34. Jeg ville gerne vinde det til min treårige pige, som elsker alle dyr, og havde et stort øjeblik, da hun fodrede hajer i Kattegatcentret. Ja, hun turde immervæk 🙂

 35. Hold op hvor ser det fantastisk ud – Min datter Ida vil elske det akvarium.

  Vi skal faktisk selv på Den blå Planet på lørdag – vi skal ind og se “havfruen”, Ida går meget op i havfruer 🙂

 36. Hvor fint! Hvis jeg vinder, skal det være til min skønne nevø, som min søn har arvet så meget babytøj fra ☺

 37. Faktisk ville jeg først gerne selv vinde det til min søn og jeg- vi eeeeeelsker playmobil ? men efter at have læst den første kommentar, så jeg synes jeg faktisk, at Fies nye syriske naboer skal have playmobilet. Vi har jo så rigeligt og kunne der glæde andre børn ville detage være fantastisk?

 38. Dét skulle gå til mine børn på to og fem.
  Efter kontanthjælpsreformen og mig, der er sygemeldt med stress, er der ikke penge til andet end gaver fra genbrugsbutikken.

 39. Det ville jeg give til mine drenge. Så skal vi lege med det i næste uge, hvor vi har vinterferie.
  Tak for en sød og sjov blog.

 40. Den fine gave skal selvfølgelig foræres til mit ældste barnebarn, som den 22. februar bliver 5 år.
  Krydser fingre?

 41. Har et par vandglade drenge på 3 og 9, der ville elske at få sådan et fint sæt? tak for de enkle konkurrencer du afholder?

 42. Fed playmobil-pakke! Jeg vil gerne vinde den til mine drenge som bliver storebrødre indenfor de næste uger. Perfekt mulighed for nærvær med de store mens den lille hænger i brysterne 🙂

 43. Min søn Nicolai! Han elsker Den Blå Planet, og vi besøger den hver gang, vi er på besøg hos Morfar. Han vil blive lykkelig over, at få dette akvarium at lege med.

 44. Kan man mon lige nå at være med? 😉
  For så vil jeg vildt gerne vinde det til min ældste datter, der som 10årig stadig er vild med Playmobil – og som i særdeleshed er vild med Den Blå Planet. Så det er da det perfekte match! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *