Om efterårs-åndehuller

Efterårsferien i år var tiltrængt og den har heldigvis levet op til forventningerne, hygge og afslapningsmæssigt,

Vores økonomi er ret vissen for tiden, så den Tivoli-tur pigerne havde håbet på, og den tur til Jylland vi voksne havde fantaseret om, blev udskiftet med billigere, men mindst lige så fantastiske, alternativer.

Vi har været til fødselsdage to gange og til middag en gang; har været i sommerhus tre dage; og resten af tiden har vi dalret rundt, gået ture og sovet længe.
img_20161021_171500
En af dagene havde alle fire piger en ven hver på besøg, hvilket var en seriøst sjov dag, med knald på. Det virkede næsten som om vi har for få børn til hverdag, når det er så nemt med 8 unger, kom jeg til at påstå. Den fornuftige Ninjaman stemte dog imod at udvide børneflok med 100% permanent…

Torsdag gik vi den længste tur i København i solskinnet; delte to superlækre portioner fish n’ chips på papirøen; fik talt, både med unger og hinanden, og tog billeder af pæn by.
img_20161020_162902
Fredag morgen kørte vi til Nyord, ved Møn, og besøgte min søde fætter og hans lige så søde kone, i et lånt sommerhus.
Kæft – der er fedt!!
Smuk natur, dyreliv, og ild i pejsen.
Vi gik en utroligt lang tur, bevæbnet med kikkerter og gummistøvler da vi kom, og pigerne hvinede af fryd da de så rådyr og harer helt tæt på.

img_20161021_170621

Idyllen blev kortvarige brudt, da den rare onkel reagerede meget bogstaveligt på mindstebarnets bøn om at snøre hendes støvler:
922201619140
Jeps. De er bundet sammen. Hun trillede grinende rundt, og opskræmte store flokke af vildgæs i processen, og bar kun kortvarigt nag.

Aftenerne er gået med brætspil og hygge, og i går med en regnvåd tur til smukke Møns klint og 994 trappetrin. Mine slatne skinnebensmuskler skriger stadig efter trappetrins-torturen – heldigvis var udsigten det værd!
dsc_0007
Hverdagen kommer til at ramme som lidt af en lussing i morgen, når vækkeuret ringer klokken 06 – men det har været helt utroligt dejligt at forsvinde ind i feriemagien i en hel, vidunderlig uge.

(Visited 111 times, 1 visits today)

16 thoughts on “Om efterårs-åndehuller

 1. Åhr nej, grimme hverdag, GÅ VÆK, blev der sagt!! Du må slå tilbage i morgen tidlig når lussingen rammer – forhåbentlig rammer den ikke så hårdt som du frygter!
  Jeg krydser fingre ?
  Men skøn, skøn ferie ser det ud til!
  Otte børn! Are you freaking kidding me?! Midlertidig vanvidsramt, konkluderer jeg at du må ha’ været….

  • Tit udligner de hinanden – mine egne skændes en del når de keder sig, men hvis de har venne på besøg er det hele nemmere.
   Men… jeg trak noget i land da jeg sad med halvdelen af de overnattende gæster og drak te klokken 02 om natten, fordi de havde hjemve.;)

 2. Det lyder bare overordentligt hyggeligt.
  Det er skægt, som sommerhusstemning har en effekt på en – men da min kæreste og jeg var afsted september kom vi også bare heeelt ned i gear med gåture, kortspil, madlavning og ro, ink. et par ture til Reepark og Randers Regnskov. Det er bare hjemmeligt og ferieagtigt på samme tid.

  – A

 3. Nu har jeg aldrig være den helt vilde ekspert i procentregning, men er det ikke 100 %, du lige udvidede din børneflok med der?
  Dejligt at læse om din taknemmelighed over små ting. Det er meget smittende.
  Og rigtig meget held og lykke med resultaterne.
  Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *