Om at passe til sit job

Vi fejrede mit nye job med pizzaer i tirsdags.

Det er en sjælden begivenhed, købepizza , og pigerne gik ivrigt med mig op for at hente dem.

“Hvem er det der?” spurgte en af mellempigerne, og pegede på nogle fotos af Paven på pizzariaets væg.

11_20160831_143428

Jeg forklarede det, og hendes søster udbrød overrasket:”HVAD? Jeg har altid troet det var ham der havde opfundet pizzaen! Der var også billeder af ham i Rom, og pizzaer kommer fra Rom!””

Efter yderligere gransken af billederne blev de enige om, at han altså godt kunne ligne en dygtig pizzabager, så det kunne han overveje, hvis han blev træt af at være pave.

 

(Visited 52 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om at passe til sit job

  1. Jeg er helt starstruck her bag skærmen! Tænk at det gav mening for jer, det jeg skrev. Og så er jeg endda citeret! Ha, hvor er det altså særdeles ego boostende:) når det er sagt, så er det JER der er kloge og seje – I bevæger jer, i stedet for at sidde fast. Tillykke med jobs og ikke mindst pizzaer fra Paven.

  2. Tillykke med de nye jobs! Hvor er I seje at I tør tage springet.
    Jeg er selv lige startet i nyt job i torsdags. Jeg har søgt alt muligt, i lang tid og over hele sjælland. Uden held desværre. I foråret tog vi en beslutning om at vi som familie godt kunne få det til at fungere hvis jeg skulle pendle langt. Og nu er jeg lige startet i det der viser sig at være drømmejobbet på Bornholm. Det bliver uden tvivl super hårdt, for jeg skal undvære mine børn fire dage om ugen, men jeg ser det som en inverstering i fremtiden (det er et midlertidigt job) og jeg er faktisk lidt stolt over at jeg turde tage springet.
    Undskyld, lang smøre, tror faktisk aldrig jeg har kommenteret rigtigt før. Men jeg har fulgt jeg i mange år og er rigtig gla og spændt på jeres vegne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *