Om couple-goals

Da jeg fyldte ca 35 år, valgte min krop at belønne den fremskredne alder, ved jævnligt at gro et par stride, sort skæghår under min hage.
Det er muligt at skæghår klæder nogle mennesker godt, men umiddelbart synes jeg ikke det gør noget særligt godt for mit udseende, og forsøger derfor at opdage og plukke de små sataner, så snart jeg opdager dem.

Her til morgen strøg jeg mig over hagen, og mærkede at et af hårene havde opnået en imponerende længde denne gang – muligvis fordi jeg stort set ikke har spejlet mig i hele ferien.

Det mørke sommerhus vi befinder os i, byder ikke på spejle med god belysning, og efter at have plukket random stykker hud af mit fjæs med en pincet foran badeværelsesspejlet i det brunflisede badeværelse, måtte jeg kapitulere, og bede Ninjaman hive det ud for mig.

Den sarkastiske teenager vadede gennem køkkenet, netop som han bøjede sig over mit hageskæg, pincet i hånd.

“Skæghårsplukning? Er det sådan et slags couple-goal, for gamle mennesker?” Spurgte hun interesseret, hvilket fik mig til at grine så højt, at han bare fik nevet mig i huden, mens skæghåret bestod.

Måske har hun ret?
Tænker vi allerede har opnået alle de bedste couple-goals, så måske er vi nødt til at lave nye, alderstilpassede, som fx hjælpe-hinanden-støttestrømper-på, plukke-vildvoksende-ørehår, og et-eller-andet-med-hæmoridesalve.

Umiddelbart hælder jeg nu mere til noget med et ægte Las Vegas Elvis bryllup, om nogle år.
Eller nye fotografbilleder, der topper post-apokalyptiske zombiejægere billederne vi fik taget i Berlin?

(Visited 41 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Om couple-goals

  1. Regner med snart at høre mere om de andre couple-goals, I har nået – er sikker på, at I har nogle, det er værd at skrive på listen. (Vi har p.s. for nylig været forbi inspicer-sårheling-og-prop-gaze-i-røv-efter-hæmoridefjerning … Når man har rettet en spot til, så den lyser nummi godt op, og derefter selv stikker fjæset virkelig tæt på, næsten frivilligt, så indser man (hvis man ikke har gjort det før), at ens forhold er rimelig solidt).

  2. I kan bare det der med gensidige wellness- og helsetiltag! Var der ikke også engang noget med at kigge hinanden efter for flåter et bestemt prekært sted på kroppen?

  3. Jeg har et par hår der godt kan gro sig lange omkring brystvorterne og på låret (vi taler ikke mange, det er nogle solo-sataner som af ukendte årsager har valgt at placere sig omgivet af næsten glat hud måske en slags Amundsen-hår), dem tager min mand med glade udbrud, hvis han når at finde dem før mig. Han bruger også gerne tid på at lede efter grå hår i min hovedbund (foreløbig er vi oppe på max 13 stykker som titter frem i ny og næ), og når jeg ligger der i hans skød og bliver rodet i hårbunden, føler jeg mig næsten lykkelig 🙂

  4. Hahah! Elsker det.

    Og helt ærligt hvor er kroppen også bare fej! Jeg er nu 31 og opdagede i januar mit første grå hår. Sidenehen er der kommer mindst 5 til. Og de sidder alle sammen foran! Eller kan jeg bare ikke se dem bagved…. Fuck.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *