Om anatomilektioner

Mit absolutte favoritsted i hele verden, er mit nye badekar.

Forleden morgen, efter en meget våd tur i byen med mine kolleger, vågnede jeg endda op i mit badekar, klokken 6 om morgenen, i iskoldt vand og med min tandbørste i mundvigen.
Kan ikke huske hvorfor, men tænker at det siger lidt om mit kærlighedsforhold til badekarret, når det vinder over sengen på sådan et tidspunkt?

Det bedste ved badekarret, er muligheden for alenetid.
Jeg kan læse, drikke kaffe, glo op i loftet eller – som nu: skrive blogindlæg fra telefonen.
DSC_0277
Og ja: beklager det mentale billede i nu fik, af mig der blogger nøgen.

Da Ninjaman var allermest syg var badekarret mit helle: det sted jeg kunne bede om tyve minutters tid alene, og rent faktisk få det.

Men nu er freden ved at være slut, for yngstebarnet har opdaget at jeg jo ligger stille når jeg bader, og er begyndt at snige sig ind på mig for at bombardere mig med spørgsmål, om alt i verden – både “hvem har opfundet vand?”, “hvor boede jeg før i fik mig?”, og “hvorfor flyder nogle ting?” er spørgsmål jeg har måttet besvare fra vandet den sidste tid.

Forleden aften lå jeg i karret før puttetid, og spørgsmålsmesteren skyndte sig begejstret ud til mig, med supplerende spørgsmål til emnet “tyngdekraft og hvorfor ting flyder”, som jeg besvarede så godt jeg kunne, mens jeg krydsede fingre for at der snart var nogen der kaldte på hende.

Hun fornemmede at jeg var distraheret, og hev mig tilbage til virkeligheden med en prikkende finger på mit højre bryst.

Barn:”Hvorfor flyder babser? Er der luft i dem?”

Mor:”æh nej… Luft? Det er nok mere sådan.. kød?”

Barn (uimponeret konstaterende):” Nå. Sådan noget slasket kød, hva?”

Ah… Der er nu intet som smigrende sandheder fra børn…

(Visited 137 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om anatomilektioner

  1. Neeeej, fra børn og fulde folk, som man siger! Sidst Mindste Pode havde gang i sådanne udtalelser hjemme hos os konkluderede han, at ‘Mor har TRE numser!’… Jeg er stadig ikke helt sikker på, at jeg har fanget pointen…
    Jeg synes du er meget modig, at du tør blogge fra din telefon i badekar, jeg ved da bare, at hvis jeg havde gjort det, havde Murphy’s skygge vredet sig af grin mens min telefon sank ned på bunden af badekarret… Eller kan sådan én mon flyde?

    • Min telefon er faktisk vandfast:). Ellers tordenen ikke.
      Meget morsomt med numser.;)

  2. En dag da min datter på 2 1/2 stolt havde nærstuderet egen navle insisterede hun på at se min, hvortil synet af denne udbrød “Ej mor! Din navle er jo helt slatten!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *