Om heste og trusler

(Indlæg mærket som sponsoreret, da det omtaler playmobil modtaget som gave, og indeholder et affiliate link – men det handler mest om heste og trusler;))

På søndag er mine to yngste børn inviteret til fest af Playmobil og Mannov, for at fejre Playmobils nye hestestaldstema.

I indbydelsen står der at børnene får lov til at ride på ægte levende ponyer – hvilket lidt skræmmer livet af en gammelhestefobiker som mig, men jeg er nødt at stille tappert op – med risiko for at mine døtre bliver ædt af ponyer, for de glæder sig ustyrligt, og den glæde skal mine fobier ikke tage fra dem.(Glædede de sig lige så meget til at ride på zombier, ville jeg dog gribe ind).
Sammen med invitationen fik de en lille pakke med nogle playmo-heste, som mindstebarnet og nabopigen har leget med i båndsløjfe lige siden.
DSC_0027
Mit mindstebarn har fødselsdag om få dage og overrakte mig, med snedig mine, to breve, hun havde tegnet på brevpapir stjålet fra en storesøster (ikke et populært move iøvrigt).
Det brev jeg skulle åbne først, indeholdt denne tegning:
_20160517_210036
“Det er mig, der hopper rundt af glæde, fordi du giver mig en levende hest i fødselsdagsgave!” erklærede hun og tilføjede “det hedder en ønskeseddel, og det er sådan noget børn laver, så faren og moren ved hvad de skal købe!”

Jeg begyndte på en forklaring om hvorfor en hest var en dårlig gave, men blev afbrudt med et:” du skal også åbne det andet brev!”

Fastheden i hendes stemme fik mine hænder til at skælve svagt da jeg åbnede konvolutten, hvor jeg fandt denne tegning:
DSC_0014
“Det er dig mor! Det er hvor du har købt en is til dig selv, istedet for en pony til mig – men så sad din tunge fast på isen… Du kan tro det gør ondt, når en tunge sidder fast på en is…”

Noget ved hendes formulering, fik hende til at lyde som en erfaren torturbøddel, hvilket er ret skræmmende, men jeg tror ikke jeg falder for truslen.
Hun må nøjes med plastikheste – og så må jeg overveje om jeg vil undgå is resten af sommeren.
Bare for en sikkerheds skyld!

(Visited 110 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Om heste og trusler

  1. Spring den levende hest over, jeg siger det bare. Og køb masser af is istedet! Måske du skulle tegne nogle spændende tegninger til lillepigens fødselsdag: Her nyder mor sin store is. En softice, så tungen ikke sidder fast….

  2. Hahahaha. Når I engang får 4 svigersønner, så håber jeg, de har hår på brystet og en vis pondus, haha. Det er nogle selvstændige unge damer ?

  3. Du har simpelthen de skæggeste børn. 🙂

    Jeg fik aldrig skrevet en kommentar til dit indlæg om “cancer-blog”. Det er da noget fis! Din blog har så meget andet, og om du rent faktisk kun skrev om Ninjaman lige nu, vil jeg stadig læse med. Det må jo klart fylde meget for dig, og det der fylder for dig, er da naturligt også at skrive om på din blog. Jeg er glad for, at du vil dele både de smukke og de hårde oplevelser med alle dine læsere. 🙂 – Og jeg bliver ved med at læse med, hvad jeg har gjort i så mange år, at jeg ikke kan tælle det.

  4. Sikke en fantasi. Jeg har en søn, der ønsker sig hund, hund og atter hund. Jeg er dog ikke blevet udsat for trusler om isfrosne tunger eller andre rædsomme ting. Han har vist et blidt gemyt.
    PS. Du skal ikke overgive dig. Held og lykke med ikke at blive ædt til det hyggelige heste-arrangement 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *