Om gamle blogindlæg, maj

Noget af det bedste ved at have haft en blog i mange år, er selv at læse tilbage i den, og blive overrasket over hvor meget man egentlig glemmer igen.
Det er faktisk også det værste ved den: de håndfaste beviser på hvor hurtigt tiden gør, så snart man har fået børn. De bliver så tydeligt klogere og mindre rundkindede for hvert år der går – hvilket er godt og naturligt – men indimellem kan jeg godt tage mig selv i at savne alle de yngre versioner af mine mange børn også.

Søde Sneglcille har fået en virkeligt god ide’, hvor hun laver et månedligt indlæg med highlights fra samme måned, i foregående år.

Jeg vil fremover planke denne gode ide’, og bladre tilbage i min blogs gamle arkiver en gang om måneden.
I dag fandt jeg disse læseværdige indlæg, fra Maj måned 2011 til nu:

Maj 2011:
Det her indlæg havde jeg selv glemt, ind til jeg genlæste det. Min ældste gnækkede smørret: hun havde bestemt ikke glemt hvordan hendes kluntede mor sad fast bag en sofa…
Muligvis ikke mit livs mest elegante øjeblik?

Maj 2012:
Hvor stædige små børn på to år er, havde jeg også næsten glemt.
Ind til jeg genlæste dette her indlæg, hvor min stædige yngste venter på sne.
images
Maj 2013:
Jeg havde været hårdt stressramt, og var stadig ikke helt i i træning med at skrive læselige sms’er. Og jeg havde en ivrig næsten-treårig der planlagde sin fødselsdag, med lige dele iver og manglende realitetssans

Maj 2014:
Næstyngstebarnet gav mig fniseanfald med sine tegninger i tilbudsaviserne. Dette gør hun faktisk stadigvæk. Det sjoveste barn jeg kender.
20140531-124534
Maj 2015:
Vi beviste, endnu engang, vores manglende kompetencer ud i oprydningens ædle kunst.

Det var de sidste fem års maj-blogindlæg, i hovedpunkter.
Jeg syntes selv det var så sjovt at finde frem, at I må belave Jer på et lignende indlæg igen sidst i Juni. Håber det er i orden!

(Visited 43 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Om gamle blogindlæg, maj

  1. Sikke en fantastisk idé. Hold nu kæften hvor var jeg ved at dø af grin over det indlæg med armen der sad fast. Måtte vente med at læse færdig til putningen var tilendebragt, for man kan ikke få børn til at sove imens man kvæler sig selv i grin. Dine indlæg er dem jeg oftest læser højt for min mand, fordi du simpelthen skriver så underholdende.

  2. Klart, det er ok! Også selvom det nu tager virkeligt lang tid at læse blog 🙂 Den med den stædige to-årige og sneen fik mig til at tænke på min søn på 4: Da det sneede her i april, udbrød han glad: “Nu er det jul!” Han blev noget skuffet, da vi forklarede, at de to ting desværre ikke hænger helt så tæt sammen …

  3. Jeg elsker disse tilbageblik indlæg 😉
    Elsker den hos sneglen og elsker dem her 😀
    TAK (!)

  4. Ahahaha, jeg kan TYDELIGT huske det med sofaen – toiletcoaching und alles! Måske var jeg lige begyndt at læse med? I hvert fald hyggeligt med tilbageblik 🙂

  5. Jeg tror min sneglcille har snupset ideen hos Miriams Blok. Hun har i hvert fald gjort sådan i årevis (selvom hun er faldet lidt af på den). Bare så du kan akkreditere det rigtige sted☺☺☺

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *