Om hvornår man ved det er ægte kærlighed

Mens min søster og min fætter på skift passer børneflok, nyder Ninjaman og jeg Berlin i fulde drag; går ture, spiser masser af god mad, sover længe og taler om alt det vi normalt ikke har tid til i hverdagen.

Føler os snart oplagte og klar til Ninjaens næste runde skanninger og operationer.

Det er fantastisk – og Berlin er fantastisk!

I dag gik vi forbi en smart butik, hvor en modefotograf tog fotos af pænt udklædte kærestepar.

Vi havde følgende samtale, der for mig cementerede hvorfor vi er så gode til at være kærester – nu på nittende år.

Ninja:” Der er vist ikke taget rigtige fotos af kun os to sammen, siden vi fik børn. Kunne det ikke være sjovt? Sådan et “bare-kom-an-kræft-foto”?”

Mig:” kun hvis vi kan være klædt meget fjollet ud.”

Ninja:”selvfølgelig!”

Mig:” vi skal ligne et pladecover fra 80erne! Ingen af os må smile, okay?”

Ninjaman:” Hvad med at ligne postapokalyptiske zombie-jægere?  Er det ikke mere os – og i god tråd til den samtale vi har haft hele morgenen, hvor du planlagde hvem der skulle med på A-holdet, når zombierne kommer?”

Se det er altså ægte kærlighed!

mms_20160108_192804

Og her er billederne – der blev en blanding af zombie-jægere /pladecover.

Fotografen tænkte muligvis at vi var skøre.

Hun har muligvis ret.

DSC_0005

DSC_0004

 

 

(Visited 228 times, 1 visits today)

27 thoughts on “Om hvornår man ved det er ægte kærlighed

 1. Arhmen for helvede et fedt foto- pisse blæret !!!! Emmer af kraftwerk, berlin og total kuk-i-kigkassen 😉

 2. Det er da de fedeste fotos! Og altid godt at være velforberedt, når zombierne kommer – som vi også er hjemme hos os 🙂
  God tur!

  • Har overbevist os selv om at børnene vil sætte pris på billeder. Det er klar kun for deres skyld, ikke?

 3. Ej, jeg ved virkelig intet om zombier, så fortvivl ej, de runder lige Søborg og nakker os først. Så I har rigelig tid til at klare ærterne og redde eget skind 🙂
  Mega fedt billede. Vores bedste klædudbilleder er fra Tour de lejlighed, hvor vi var charterturister fra Solskysten. Jeg var Cougarmom i stram, stram rød frotte heldragt med kig til 70er badedragt med torpedoskåle, kæmpe stråhat og fiks rhinstensbrille, mens manden lignede en portugisisk trækkerdreng, der var gået amok på en modemesse! (Det var orange stræklycra skjorte, smertefuldt stramme, hvide bukser og så ellers guld, pomade og gele for resten). Det er altid godt med spas og gode minder <3

 4. ååååh jeg er misundelig. Har I snart flere år ønsket mig et billede af vores familie i superheltedragter. Mig som Wonder Woman, min mand som Supermand, min datter som catwoman og min søn som Hulk/Spiderman/Batman (det skifter lidt hvad han vil være), men det er endnu ikke blevet til noget – mest fordi det er rockersvært at finde ordentlige kostumer (altså ikke de der plasticlorte kostumer man kan købe i alm butikker) som ikke koster en bondegård, så…. ja det må blive når vi har vundet i Lotto….

 5. Vi taler om præcis det samme emne herhjemme .. Ofte faktisk .. Min mand mener vi er det perfekte par til en zombie epocalypse .. Ham som x soldat og nu meget eget mekaniker værksted, mig som tidligere akut sygeplejerske og nu som operations sygeplejerske ? Vi skal nok overleve mener han ..

  Fede fede billeder ??

 6. hvor er det cool, det hele. Berlin, zombiefilosofier, gigaburgere, fotos…
  I er bare seje, og så ser I brand godt ud – både sammen og hver for sig ( sej.. he..)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *