Vind en tur i biografen, med gavepose

Konkurrence/sponsoreret
Konkurrencen er slut – vinderen blev Julie, med en kommentar fra d 15-2 kl. 18.01. Tillykke! Mailer dig om lidt.

Mine unger har været ret glade for filmen “løvernes konge”.
Selv om vi altid må småtude lidt over de triste steder i starten, vrimler den også med god musik og sjove scener, og man kan se den en masse gange, uden at blive træt af den.

Hvem vil med mig og min familie i biografen, til premiere på en ny serie baseret på Disneys “løvernes konge”?

Så er her en konkurrence, hvor vinderen får fire fribilletter, til en eksklusiv biograf-snigpremiere, d. 13. marts, i Falkoner Bio.
Inden filmen vil der være masser af hygge med ansigtsmaling og snacks og børnene får fede gaveposer med hjem!
Hvem kan og vil? Skriv en kommentar nedenfor, så trækker jeg en tilfældig vinder d. 21-2.
Vinderen skal have mulighed for at deltage d. 13-3.

image
Disneys ’Løvernes Konge’ fortsætter nu i tv-serien ’Løvernes Garde’, som allerede nu er blevet en stor succes i USA.
Tv-serien indledes med den 45 minutter lange film ’Løvernes Garde – Brøler igen’, som får premiere på Disney Junior d. 25. marts kl. 17.15.
Samme tid og dag vil det også være muligt at se filmen på kanalerne Disney Channel og Disney XD. Tv-serien ’Løvernes Garde’ har premiere d. 9. april kl. 09.00 på Disney Junior.

I ’Løvernes Garde’ er vi tilbage på Kongesletten og følger den unge løve Kion, søn af Simba og Nala og lillebror til Kiara. Vi møder Kion, da han indtager lederrollen i Løvegarden, hvis vigtigste rolle er at opretholde orden på Kongesletten.
Traditionelt har Løvegarden udelukkende bestået af løver, der er kendt som de modigste, hurtigste, stærkeste og mest skarpsynede dyr på savannen. Men Kion bryder med traditionen ved i stedet at udvælge sine nærmeste venner til opgaven: grævlingen Bunga, geparden Fuli, flodhesten Besthe og hejren Ono.
image
Mange af de elskede karakterer fra ’Løvernes Konge’ dukker op på ny i både filmen og tv-serien.
Heriblandt Mufasa, Timon, Pumba, Rafiki, Zazu og Kions storesøster Kiara. Og præcis som i ’Løvernes Konge’ er ’Løvernes Garde’ fyldt med fantastisk musik.
Fra d. 22-2 vil man kunne finde mere information om ’Løvernes Garde’ på Disney Juniors hjemmeside disneyjunior.dk, Disney Juniors YouTube-kanal og på facebooksiden.
Den nye film og tv-serie er udviklet i samarbejde med eksperter fra forlystelsesparken ’Animal Kingdom’, der har bidraget med viden om og personlige oplevelser med de dyrearter, der medvirker.

(Visited 77 times, 1 visits today)

51 thoughts on “Vind en tur i biografen, med gavepose

 1. Det ville vi da rigtig gerne være med til. Vi elsker også Løvernes Konge – eller “Kongernes løve” som den længe hed herhjemme, fordi den yngste havde en fransk barnepasser, der havde det lidt svært med den danske ordstilling 😉 Hvis vi vinder, skal han også med.
  Mange hilsener
  Vibe + 2 drenge

 2. Det lyder da så dejligt – lige til min lille familie på fire! Husker tydeligt Løvernes Konge fra min barndom og ikke mindst soundtracket:))

 3. Min datter på tre år ELSKER Løvernes Konge! Vi ser den mindst et par gange om ugen, og hun synger dagligt “Hakuna Matata” ? hun ville blive lykkelig for en tur i biografen. Jeg krydser fingre for vi bliver de heldige vindere ?

 4. Det ville være perfekt da jeg passer min brors tre fantastiske unger den weekend og da jeg er på SU er det tit de skrabede ting vi må tage os til 🙂

 5. Åh, det ville jeg gerne invitere min søn med til. Er sikker på vi godt kan finde to andre der også vil med?

 6. Det vil vi rigtig gerne. De sidste uger har været præget af syge børn på skift og nu er vinterferien netop startet og yngste barn er netop puttet med høj feber… Øv

 7. Mine to små løveunger (og deres forældre) synes, det er den vildeste luksus at komme i bio! Desværre en sjælden luksus, da finanserne ikke rigtig er til den slags udskejelser, så det ville vi stor-nyde alle fire. Nu skal jeg jo passe på, hvordan jeg formulerer dette, så jeg ikke lyder som en creepy stalker – men jeg er mest af alt starstruck ved tanken om at jeg måske ville få lejlighed til at se selveste superheltefamilien live ved dette event! Jeg er stor fan!

 8. Oh Wau – Jeg kan og vil <3 inviterer min mand, søn og mor med .. Til en rigtig hyggelig familie tur, som starten på en fantastisk lille fødselsdags ferie – da sønnen har fødselsdag ugen efter <3

 9. Ej hvor fedt! Kan stadig tydeligt huske dengang jeg så Løvernes Konge i biografen med min mor og min bedste veninde – filmen er stadig efter min mening den bedste Disney film 🙂

  Hvis jeg vinder, så skal min mand og bonusdatter med. Vores datter på 18 mdr er nok liiiige lidt for ung, så vi inviterer min bonusdatters bedste veninde med i stedet – lidt som dengang jeg så Løvernes Konge 🙂

 10. Det skal min datter på snart 4år?. Hun kan nu efter lang tid med øreproblemer nu endelig høre normalt på begge øre?. En tur i biografen må derfor være en kæmpe oplevelse for hende. Hvis hun er så heldig at vinde, skal hun have sin højt elskede far og hendes to kusiner med som elsker løvernes konge?

 11. Jeg vil herre gerne 😀 og jeg studerer film på universitetet, så jeg kan altid sige, det er min legitime undskyld for at komme til sådan et arrangement uden et barn men nok med min kæreste

 12. Ih det lyder hyggeligt – kunne være en skøn familie tur for min, jeg og vores børn Ida og Viktor – vi er alle helt vilde med Løverens Konge

 13. Mine 3 børn elsker løvernes konge, så det kunne være fantastisk at vinde de 4 billetter?
  Mvh Karin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *