Om at spise dyrebørn

Med en syg mand, der stadig kun må spise blød mad, bliver menuen ret ensformig, med fars, fars og fars hele tiden, og vi forsøger derfor at variere det lidt, med fars-eksperiementer.

I sidste uge lavede jeg således lammefrikadeller i tomatsovs til aften, og børnene spiste med god appetit, selv om det ikke var noget vi havde prøvet før.

“Det er meget lækkert med lammekød” komplimenterede min mand, og spurgte børnene:” kunne i lide det?”

“Er det lam?!?” udbrød en forarget mellempige, der åbenbart ikke havde hørt efter da menuen blev præsenteret “har vi spist små søde BABYFÅR?”

Efter at være blevet mindet om, at koen i frikadellerne og hønen i kyllingesandwichen på madpakken heller ikke var fuldvoksne dyr, blev vi tilgivet – men hun var stadig forarget over at man spiste babyer.

En tur i netto dagen efter,satte yderligere fut i forargelsen, da hun.med harmdirrende hænder viste mig denne her pakke, og sagde:” Gravid laks! Man kan spise babyer der er inde i maven – det er jo sygt!”
IMG_20151205_204434

8 thoughts on “Om at spise dyrebørn

  1. Haha!
    Dine piger har endnu en gang reddet min dag! 😀 Hvor er du altså heldig at have dem på fuld tid. 🙂
    Rigtig god jul til dig og dine.

  2. ? sjovt ..
    Må jeg anbefale lady og vagabondens meatballs in mariana sauce fra Arlas hjemmeside, den er såååååå lækker ?

  3. Ahaha, elsker børns fejllæsninger!
    Min datter grinte højt af titlen “Kolort på hverdagen” på en Garfield-tegneserie. Jeg grinte med og undrede mig lidt – og grinede så endnu højere, da jeg måtte korrigere hende: “Kolorit på hverdagen”. Ikke det samme…

  4. Vi fik krydrede kebab kyllingefrikadeller igår, serveret med fx fladbrød og humus er det ikke en skidt kombi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *