Om dobbeltmoral, julekalendere – og vind playmobil-julekalender, med modeshow

Konkurrence/sponsoreret.
Konkurrencen er slut: vinderen blev snepingvinen. Jeg sendee en mail, tillykke!

Jeg har altid holdt hårdt på, at pakkekalendere under ingen omstændigheder må åbnes forud, og dengang mine små mellempiger delte hele deres storesøsters chokoladekalender, blev der talt med store bogstaver…

I efterårsferien vandt mellempigerne en dyr chokoladekalender, da de svarede på spørgsmål om førstehjælp i Rødovre centeret, og efter megen debattering, blev de enige om, at den ville de forære til deres syge far.
Han blev meget rørt, da de overrakte ham den på hospitalet, og jeg fik den med hjem for at gemme den til december for ham.

Problemet var bare, at jeg selv syntes mine dage var hårde i den periode, med pendulering mellem hospital og forskellige steder pigerne skulle passes, og en aften hvor jeg sad alene, fik jeg overbevist mig selv om, at alle ville kunne forstå det, hvis jeg åbnede en enkelt lillebitte låge, og lånte et ganske lille stykke chokolade.

Desværre var det et kedeligt stykke, så jeg var nødt til at åbne en ny låge i stedet – og pludselig havde jeg åbnet alle 24 låger, og spist halvdelen…
Det ville ingen have vist forståelse for, hverken de stolte vindere eller den syge far, så dagen efter købte jeg en ny og har ikke fortalt dem om fadæsen.

Da playmobil sendte mig to modeshow Playmobil-julekalendere – en til mine mindste børn til deling og en til konkurrencepræmie til jer – plagede mindstebarnet intenst om lov til at åbne den.
udklaedningsparty-playmobil-princess-julekalender-box-p

Jeg har holdt på mit nej hele ugen, med den dårlige samvittighede over chokoladekalenderfadæsen siddende i baghovedet – og i går gav jeg efter…

Ninjaman og jeg havde været vågne siden kl 04, hvor naboens store grantræ tabte en kæmpegren på taget over vores seng, med et kæmpebrag – og da vi vågnede havde vægten fra sneen væltet både halvdelen af hækken ind til naboen, og halvdelen af hegnet om til bagboen…
DSC_0039
Bandende af ærgrelse over al den tid og penge det vil koste at fikse de ting, gik vi alle seks ud i kulden, og forsøgte forgæves at børste sne væk og rejse ting op igen, og endte med at smide lidt sne på hinanden, og gå ind og lave te.

Pludselig virkede det som en ok ide at lade pigerne skiftes til at åbne en låge i Playmobil-kalenderen: hey, det ville jo være nemmest for mig at blogge om, hvis jeg vidste hvad der var i, ikke? –
Resten af dagen gik med hyggelig leg, for der ER mange fine ting i kalenderen, og den er på alle måder pengene værd!
DSC_0043DSC_0045DSC_0046
Kalenderen findes også med Pirattema og med bondegårdstema, og man får utroligt meget for pengene.

Har i lyst til at vinde en modeshow-kalender? Så smid en kommentar her nedenfor inden d.28-11, så trækker jeg en heldig vinder!

udklaedningsparty-playmobil-princess-julekalender-box-pp
Links er affiliate, og playmobil har sponsoreret kalendere.

(Visited 162 times, 1 visits today)

128 thoughts on “Om dobbeltmoral, julekalendere – og vind playmobil-julekalender, med modeshow

 1. Jeg kunne da smadder godt tænke mig af vinde 🙂 er lige begyndt st følge med i din blog. Vildt hygge at læse med 🙂

 2. Sådan en fin kalender ville min datter på 4 syntes var fantastisk!! Krydser fingre:) og glædelig jul til jer alle! Godt at tingene går fremad!

 3. Uhh jeg kender godt det med at tømme en kalender 🙁 pinligt når ungerne opdager en…. Især når man taler med store bogstaver når de gør det ?

 4. Ha ha ha, problemet med de der chokoladekalendre er jo, at der ikke findes god chokolade i dem. Vi har de sidste par år delt en Von Bûlow lakrids kalender – de kan anbefales.
  Og jeg vil da rigtig gerne vinde sådan en playmobilkalender. Godt nok er den nok lige i overkanten til min datter på 16 mdr, men min venindes datter skal opereres i starten af december og holde december (og januar) hjemme, mens hun heler, og hun kunne nok ret godt bruge lidt underholdning.

 5. Hånden på hjertet…. playmobil er garanteret bedre at have med i børnehave end døde mus…… og så aligevel….mellempigens ynglingspædagog har præsteret en død grævling! Der havde små døde grævlingebørn i maven…. det er da noget-ik?
  Får på en eller anden måde playmobilprinsesser til at blegne en smule. Men vi vil gerne vinde alligevel 😉

 6. Er sikker på min lille tutte på næsten 4, der bare eeeeelsker tøj OG playmobil ville blive glad for denne

 7. Jeg håber at de tilgiver dig chokoladefadæsen – nu har du i hvert fald plus på kontoen du kan trække på. 🙂

 8. Ej hvor vil jeg blive populær hos min 6 årige datter, hvis jeg kan hive sådan en kalender op af hatten. Hun har de sidste par måneder genopdaget glæden ved netop playmobil

 9. Jeg synes du havde fortjent at spise den chokoladekalender, du trængte jo tydeligvis til det 🙂

  Og så gad jeg virkelig godt vinde den fine kalender til Thea <3

 10. Dobbeltmoral holder da helt vildt! I hvert fald hele julen, hvor man både blæser og har mel i munden mens man nisse-lyver hurtigere end et rensdyr kan rende!
  Vi gad godt at vinde!! 🙂

 11. Åh det lyder så meget som noget jeg kunne finde på! Det er heldigt, at jeg er god til at tilgive mig selv 😉
  Krydser rigtig meget fingre for at vinde kalenderen til min datter på 3. Vi er kæmpe fans af LEGO og LEGO duplo herhjemme, men har ingen erfaring med playmobil. Det vil vi meget gerne lave om på! 🙂

 12. Ih, den kalender vil jeg gerne vinde, det er så hyggeligt med fine kalendere. Ønsker for dig, at december må bringe dig meget lækkert chokolade, som du ikke får dårlig samvittighed af:-)

 13. Haha…! Åh, dén tror jeg mange af os har været igennem 😉 Jeg er typen der bliver helt panisk og manisk, når jeg er sliksyg, så kan godt følge din tankegang – Og ingen kom jo til skade 😀

  Må sige, at jeg har lidt svært ved, at der klages over sneen og de spor den sætter.. Jeg ELSKER sne, men bor desværre i et bælte, hvor vi kun sjældent får noget 🙁 Så ynken må komme fra andre kanter (Selvom jeg godt kan se det trælse i det, hvis jeg kommer under meget pres)

  Kalenderen ville jeg bruge til mine to små pynteniecer på 2 og 3 år <3 De kommer fast her i huset, så det ville være hyggeligt at få dem på besøg skiftevis hver anden dag og åbne låger – Så vinder både tøser og MosterFaster 😀

  God snedag til jer alle

 14. Ih tænk sig om man kunne få lov at glæde den 5 årige datter med den! Hun elsker playmobil og har en del allerede. Men pige generne fornægter sig ikke og tøsetemaet vil udløse hvin og glædesdans 🙂

 15. Den kunne jeg så godt tænke mig at vinde. Var nemlig i Søstrene Grene forleden for at købe kalendergaver, men kom kun ud med lakridsstænger med karamelsmag, som jeg har gnavet i lige siden. Så der er langt til 24, når der kun er en uges tid til første åbningsdag!

 16. Den ville min pige godt nok gerne vinde. Hun har endelig fået øjnene op for lego og deslige, og fordyber sig i verdner – særligt efter hun har fået en (tidskrævende!) lillebror.
  God jul til jer!

 17. Øøøj. Den ville JEG elske at dimse med sammen med min pige. Har gemt alt mit gamle playmobil til afkommet, men det er jo slet ikke i så indbydende, lyserøde nuancer 😀

 18. Mine drenge har elsket playmobil, som de arvede fra deres fars gemmer. Ville gerne vinde julekalenderen til min niece og give hende muligheden for de samme dejlige oplevelser.

 19. Efter at ha læst dit indlæg har jeg også lyst til at spise hele min summerbirdkalender NU! Så er jeg da i det mindste ikke den eneste slemme slemme pige…
  Gad godt at vinde kalenderen til min søn faktisk!

 20. Åhh det ville være så perfekt til min yngste, da hun oftest går lidt i baggrunden for sin bror med autisme. Jeg ville elske at kunne forkæle hende bare lidt ekstra i år 🙂

 21. Jeg har en datter der super gerne vil åbne den kalender i december ?
  Men vi er jo kun mennesker og kan alle have et svagt øjeblik ?

 22. Ja tak, det ville da være en fantastisk overraskelse for Frederikke på 8 år, der SÅ gerne vil have en rigtig spændende adventskalender.
  Glædelig jul og god bedring med Ninja-manden – håber det går fremad!

  Kh Lene

 23. Det vil jeg så gerne vinde til min datter Sienna!! Vil være en fantastisk gave at give hende.. Hun bliver storesøster i december engang, så det vil være herligt at give hende en adventskalender, så hun føler at hun også får gaver og opmærksomhed (ikke kun til lillebror/søster) ??

 24. Om 2×6åringerne ville ku enes om at skiftes til at åbne en låge ved jeg ikke, men det er så absolut et forsøg værd 🙂

 25. Den gad min Playmobil-elskende datter på 5 godt vinde. Jeg synes i øvrigt,at du fuldt ud havde berettigelse til at åbne og spise chokoladejulekalenderen, men kan godt forstå, at du af pædagogiske årsager måtte købe en ny 🙂
  Masser af ønsker om en glædelig og fredelig jul til dig og din fine familie.
  Kh Rikke

 26. Jeg ville meget gerne vinde. Jeg ved ikke om det skulle være til min niece eller mine egne tre drenge der elsker playmobil, også det til piger?

 27. Den er da oplagt at vinde til min skønne niece, der er et rigtigt legebarn. Mine egne døtre er desværre for store. Det bedste er også at være en sej og gavmild moster.

 28. Den ville vække stor lykke hos min 4-årige datter.
  Hilsen Mette (der har indset at chokolade ikke kan være i lejligheden mere end et par dage, før ALT er væk…møg)

 29. Jeg synes chokoladekalender-rovet holder – fuld forståelse herfra!!! Og så tænker jeg at palymobil-kalender ville vække ultimativ lykke ved 4-årig med diva-nykker herhjemme!

 30. Jeg vil svært gerne vinde den til min pige på 3!:) Og tak for en dejlig blog,. Den er både underholdende og medrivende.

 31. Så svært at holde nallerne fra chokolade kalendere. Er helt på din side.
  Min datter vil elske sådan een julekalender

 32. Det tog min mand tre x december, før han forstod at man bare ikke må åbne kalendere forud. Min ældste er lige så gammel som mindstebarnet hos jer, og holdt sig i skindet sidste år. Blir som spændende om hun er sej igen i år… Og manden har lært det nu…

 33. Det er et fuldstændig reelt uheld med den chokoladekalender. Det kan ske for enhver…. Hvert år, fx.
  Tror det er en måned siden, at jeg åd min. Ved et frygteligt uheld, naturligvis!

  PS – behøver ikke vinde playmobilkalender. Deltager kun hvor der er noget, der kan spises 🙂

 34. Hjemme hos os var det vores store elskede sommerfuglebusk, der knækkede under vægten af store snemasser. Plus der var en hæk der også lige væltede ud over fortorvet. Nå, men ellers vil jeg sige j a tak og mange tak til at vinde!

 35. Skide godt indlæg. Sidder og smågriner lidt for mig selv på denne kolde og kedelige tirsdag 😛
  Jeg vil enormt gerne vinde julekalenderen og forkæle Saga med den. Hun ville elske det!

 36. billederne sælger jo totalt den kalender <3 og ps, jeg synes det var mere end i orden, at du spiste chokoladen

 37. Vil meget gerne deltage i konkurrencen om den fine kalender. Mine piger vil elske at åbne den i løbet af december …. Og en dag når dine piger bliver ældre kan i sammen grine af historien om chokolade kalenderen der blev spist og byttet med en ny.

 38. Det vil jeg rigtig gerne deltage i. Jeg mindes faktisk ikke at have snydt, kun for indholdet, da jeg var lille, kunne min storesøster godt komme til at snyde både sig selv og os andre.

 39. Er selv opdraget med at sådan noget som gavekalender er noget pjat, så det fik jeg ikke som barn. Hele dec. kastede jeg lange misundelige blikke efter de andre børn i klassen, der hver dag havde en ny lille ting med. Så jeg besluttede, at når jeg fik børn skulle det være anderledes! De er nu 6 og 4 år, og det er bare som om, at det der med at få købt 24 x2 ting, pakke ind osv., inden den 1. dec. bare ikke rigtigt vil lykkes. Kommer som regel først i tanke om det, når december er godt igang. Sidste år lykkedes det mig at indføre konceptet adventsgaver, så jeg altså bare skulle finde på 4 x 2 ting, men det var alligevel utroligt stressende, og endte med tingeltanger fra Tiger, indkøbt 2 min. i lukketid før den kommende søndag. I mit stille sind glædede jeg mig over, at mine unger var så små, så bare det med at der var en pakke, gjorde lykke. Men i år er de allerede begyndt at forvente, i det mindste, en adventskalender, og første søndag er jo allerede på søndag!!! Og jeg begynder at ane et mønster!! Så jeg krydser fingre alt hvad jeg kan for at vinde. Når nu mine børn har sådan en talentløs-gavekalender-mor, ville playmobils virkelig virkelig virkelig gøre lykke (og redde min det-jeg-sidder-på)!

 40. Jeg synes nu det var ret velfortjent, at du åd den chokoladekalender, – og hey du erstattede den jo, så ingen dårlig samvittighed.
  Den Playmobil kalender ser m e g e t fin ud og jeg tror måske mine to piger vil elske at deles om den. Måske endda uden at komme op at slås 😉

 41. Min lillesøster som fylder 4 på onsdag, ville blive SÅ glad for sådan en julekalender. Håååber at jeg vinder den til hende 🙂

 42. Jeg elsker playmobils gennemførte miniature univers og min datter er heldigvis blevet smittet:-) jeg kan se der er til mange timers dimseleg i den kalender. Den vil jeg vildt gerne vinde.

 43. Elsker din blog og din humor og fantastisk kærlige beretninger om stort og småt.
  Ønsker Ninjamand, dig og dine skønne piger en fantastisk glædelig jul og godt og helsebringende nytår!

 44. Uh, den ville jeg gerne vinde. Har startet nyt job i denne uge og holder børnefødselsdag for ældste barnet hele den kommende weekend, så jeg tager med kyshånd mod alt det, der kan sikre, at det trods en travl mor blive jul i år igen;-)

 45. Hej
  Virkelig sjov historie og ja man kan jo overgå selv den bedste.
  Jeg kan huske min mor en jul havde lavet en pakkekalender til min søster og jeg hvor alle pakkerne lå i en kasse. Det kunne vi selvfølgelig ikke styre, så vi hygger os meget en dag hvor vi “kom til” at åbne alle gaverne. Vi var ikke så populære bagefter. 😉 Så kassen blev ikke brugt igen.
  Hvis jeg er så super heldig at vinde, skal min datter beriges med den.
  Mvh
  Christina

 46. Uh min datter ville blive overlykkelig da derik så tit er råd til sådanne ting til hende da pengene er små pga min førtidspension så ville elske at overraske hende med så fin en kalender

 47. Åh hvor jeg føler med jer! Vores udestuetag gav efter for snetrykket, så lige pludselig havde vi sne og smeltevand i hele udestuen med kig til himlen! Så nu bliver min afspadsering brugt på diverse håndværkerbesøg.

  Jeg elskede Playmobil som barn, men det er for pinligt at ønske sig dukkehuset som 40-årig, så hvis jeg vinder julekalenderen ville jeg allernådigst forære den til min datter.

  KH Anne W.

 48. Dejligt med en ikke spiselig julekalender.
  Jeg er stadig ikke voksen nok, til at spise fin, dyr, mørk chokolade, så ungernes lyse, billige chokolade er lige mig. Jeg elsker generelt børneslik – jeg er 42 år:-)

 49. Den kalender vil bringe stor begejstring hos min datter! ? selvom det måske bliver svært at nøjes med en enkelt låge om dagen?

 50. Den vil jeg da rigtig gerne vinde til den ene af tøserne. Så købet jeg selv en til den anden. Så kører det. Hehe

 51. Den vil jeg SÅ gerne vinde!

  Og du har min fulde sympati med den julekalender – og du købte jo en ny. Hvad han ikke ved, har han ikke ondt af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *