Vind den bedste adventsgave, til en adventure time fan

Konkurrence.
Konkurrencen er slut, vinderen blev tina blum rasmussen. Jeg har mailet dig, tillykke!
.
“Hvis der nogensinde er nogen der spørger om du vil lave konkurrencer på bloggen om noget med adventure time, så SKAL du sige ja!!” beordrede min næstyngste mig for længe siden, og noget i hendes bydende, alvorlige blik fik mig til at sværge på at gøre det.
Adventure time er nemlig noget hun tager særdeles seriøst!

Hun er den mest passionerede fan af serien nogensinde, og hendes værelse er overplastret med krus, bamser, og figurer købt for lommepenge eller fået i fødselsdagsgave, og hjemmelavede perleplader og lerfigurer af karaktererne fra serien – sammen med sin søster er hun endda ved at fremstille en adventure time stol henne i skolen.
IMG_20151115_161702
Her i November viser Cartoon network adventure time hver eneste dag (til de tre underligste af mine børns store glæde), og i den anledning sagde jeg ja til en konkurrence på bloggen, hvor vinderen får en vildt smart skuldertaske med enten Finn eller Jake, og lidt andet smart adventure time merchandise – perfekt til søndags-adventsgaver!

Alt man behøver gøre for at deltage, er at skrive en kommentar her nedenfor,med hvilken adventure time figur man selv (eller et barn man kender) bedst kan lide, så trækker min adventure time fan en vinder d. 23-11.
S78620_landscape_GE-1442717760316
Indlægget er en konkurrence, skrevet under moderat pres fra mit lykkelige barn, der selv fik en taske og en hue med sine helte foræret af cartoon network. Hun anbefaler tingene varmt, og er helt overbevist om at en lignende fan ville blive lykkelig for præmien her!

(Visited 85 times, 1 visits today)

36 thoughts on “Vind den bedste adventsgave, til en adventure time fan

 1. Min kæreste (25 år) er den største adventure time fan! Hvis jeg kunne vinde en figur til ham ville det være den bedste julegave ?. Jeg tror jake ville være den figur han helst ville have

 2. Omg omg omg…. Jeg er lige så stor fan som din datter!!!! Og det er mine børn heldigvis også ?
  Min datter elsker Prinsesse Sukkermås. Sønnen Jake…. Og jeg er vild med Snabelone!!!

  Woohoo….. Lad mig (jeg mener ungerne… Host host) være heldige!!!!!

 3. Der må jeg så bare være ærlig og sige at jeg ikke kan nævne en favorit figur, da det ikke bliver til meget tegnefilm for mig, men det gør det hos mine to højt elskede nevøer, og det ville være skønt at overraske dem med en lille ting fra fjernsynet 🙂
  Kh Trine

 4. Finn er da klart den sjoveste! Det synes både jeg og mine piger:)
  Så fedt med en serie, man også gider at se som voksen 🙂

 5. Jake er the man hjemme hos os! Det er et superfint univers som er let forståeligt (siger en mor som aldrig helt forstod hvad Pokemon gik ud på) og har en stærk visuel identitet..

 6. Min yndlings er Marceline (jeg ved ikke lige hvad hun hedder på dansk, ser det på engelsk), min lillebrors er Jake. Hvis jeg vandt, skulle han have det, og jeg ville elske at forkæle ham med det!

 7. Mine 3 unger er helt vilde med dem og kunne slet ikke finde ud af at vælge, men da jeg pressede dem kom de frem til Finn og Jake og Prinsesse sukkermås…. så sagde jeg stop.
  Klog datter du har dig 😉

 8. Jeg er så glad for at have vundet den her fede konkurrence og har netop modtaget tasken med DHL.
  Vil blot høre om det andet merchandise der er nævnt, bliver sendt for sig selv, da kun tasken var med nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *