Vind den uhyggeligste halloween-fest

Konkurrencen er slut, vinderen blev: Karen. Tillykke! Har sendt dig en mail.

Reklame/konkurrence/indeholder affiliate links:

Før i tiden syntes jeg at halloween var noget amerikansk pjat, og nægtede at gøre noget ud af det.

For nogle år siden blev vi imidlertid inviteret til halloween-fest hos nogle fra mellempigernes børnehave, hvor vi så sådan her ud, og havde det utroligt sjovt, med at skræmme livet af børn, i en fakkeloplyst have:
image
Virkeligt en gennemført fest, og sjovt på hygge/uhygge-måden.

Det er som om halloween vinder mere og mere indpas: sidste år var de tre ældste og deres far inviteret til hver deres halloweenfest, så den yngste og jeg morede os med at sidde i en mørk gang og vente på at fremmede børn skulle banke på døren og bede om slik, så vi kunne flå den op og råbe “BØH!” af dem.

I år havde vi planlagt at være hos nogle venner, og allesammen klæde os ud som zombier.
Rent personligt synes jeg zombier er det mest skræmmende der findes, og jeg tror uhyggeniveauet kunne nå episke højder, hvis vi var hele 13 zombier, der luskede knurrende rundt på villavejen og delte slik ud.

Vi har brugt lang tid på at lede efter kostumer, og opdagede at vores favorit-dimse-butik Coolstuff havde et imponerende udvalg af zombiekostumer, fx de her:
image
Zombie skolepige, Zombie politimand
eller de her blærede eventyr-zombier, som mine piger overvejede meget at være:
image

image

image
image
Nå, men nu er min Ninjaman nyopereret, så sandsynligheden for at han er i stand til at halte knurrende rundt på Frederiksberg d. 31-10, er ikke stor…
Pigerne stemmer ellers, ganske morbidt, for at han pakker sit skinneben ud til halloween, for det ligner fuldstændigt at der er taget en stor Zombie-mundfuld af det – men jeg tror desværre ikke han bliver helt klar til det.

“Vi kan jo glæde ham, ved at fylde haven med flotte zombier han kan se på?” Foreslog den næstældste omsorgsfuldt, men jeg er en smule i tvivl om hvorvidt Zombie havenisser eller
en krybende zombie vil sprede ægte glæde nogle steder – og jeg tror helt ærligt ikke selv at jeg ville turde komme hjem, hvis der lå sådan noget i min have. Gys!!

En eller anden form for fejring skal vi nok få mast ind, da vi allesammen er fans af græskar, slik og det der med at gøre hinanden bange.
Som min venindes overbo sagde til en far, der syntes de var klædt for uhyggeligt ud sidste år:”det hedder jo “halloween”, ikke “Hello kitty”

Nå, her til den del der vedrører jer:
Coolstuff har venligt sponsoreret et gavekort på 400 kroner, til en af jer. Så kan I selv vælge om de skal gå til kostumer, pynt eller noget helt andet, fra coolstuffs seje udvalg af gadgets, dimser og mere eller mindre uundværlige ting.
Alt du behøver gøre, er at smide en kommentar nedenfor, med et link til noget du måske vil købe, så trækker jeg en tilfældig vinder D. 27-10.


(Visited 81 times, 1 visits today)

25 thoughts on “Vind den uhyggeligste halloween-fest

 1. Jeg skal til min bedste venindes søns 6 års fødselsdag, og han har bestemt det skal være en halloween fødselsdag, så alle gæster skal være klædt ud! Derfor ville det være for fedt at vinde gavekortet, for så ville jeg nok bruge det på et kostume i den her retning: http://www.coolstuff.dk/Dodens-Brud-Kostume 🙂

 2. Jeg ville købe denne, ikke pga. Halloween, men fordi jeg ikke kan finde ud af, om den er smart eller ej, og derfor ikke har købt den til trods for at have overvejet i laaaaang tid. God fejring i øvrigt, vi er stadig ikke helt med, men vores børn er heller ikke så store, at de ved, hvad det er for noget. Endnu.
  http://www.coolstuff.dk/SwimFin-Svommebalte

 3. Har elsket halloween, siden jeg boede i USA i mine unge dage. Unger og jeg plejer at gå all-in med fest og pynt, men i år er jeg i gang med ombygningsprojekt from Hell, så har hverken tid eller råd. Søn har dog foreslået, at vi monterer masser af spindelvæv og store edderkopper på stilladset – og så gemmer os deroppe og smider klamme ting i hovedet på de sagesløse børn, der kommer for at tigge slik d. 31. Fx denne kunne være vildt cool at hejse ned:
  http://www.coolstuff.dk/Skrigende-Lig-Pynt

 4. Jeg ville måske komme til at købe dette her:

  http://www.coolstuff.dk/Havenisse-Kostume-Baby

  …f ordi det er så forbasket cute!! Bagefter ville jeg så være nødt til at lave en baby til, fordi jeg ikke rigtigt har nogen derhjemme som er lille nok til at rocke looket. Det ville være dumt.

  400 kr er bare overhovedet ikke nok på coolstuff.dk!!

 5. Wuhuu – TAK – jeg kommer til at bruge SÅ lang tid på at surfe rundt på coolstuff.dk for at finde den helt rigtige ting (som ikke kræver babyproduktion!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *