Om anti-vegetar-propaganda

Jeg var vegetar fra jeg var barn, og indtil jeg selv fik børn, men spiser nu kød med stor fornøjelse – måske lige undtaget når pigerne tegner ansigter på kød i tilbudsaviserne , og derved minder mig om, at det engang har været levende.

Efter at jeg i en periode havde en veganer-kollega, der havde alt for travlt med konstant at blande sig i og kommentere på andres madvaner, sad jeg med min (voksne) fætter, og talte om hvordan det ville være, hvis man var lige så glødende vegetar-modstander, som nogle vegetarer var kød-spise-modstandere.

De mest glødende modstandere af vegetarianisme (vegetarisme?) må vel være dem det går ud over: grøntsagerne!

Så vi påbegyndte fremstillingen af en lille anti-vegetar-demonstration i ler, som jeg netop snublede over fotos af:
foto-2
foto-1
foto
Har fneset en del over dem, og tænkt vi måtte fremstille lidt flere.

(Visited 188 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om anti-vegetar-propaganda

  1. Ha ha ha brilliant. Jeg har det lidt anstrengt med vegetarer. Det er fint de vil være det men mange af dem er bare så det-er-bare-så-meget-bedre-og-det-er-det-eneste-rigtige og det gider jeg ikke høre på når jeg nyder min røde steak, vel!

  2. For mig er det et interessant ongoing dilemma. Kød eller ej. Er forlængst gået over til “etisk kød og mælk” (øko) og deraf blevet vegetar mange af ugens dage. Pga økonomi. Og har trukket mine børn med (ned eller op, alt efter hvordan man ser på sagen) i det kødløse univers. Så meget større er festen og jublen når der er steg på bordet! Men men men….det har ikke løst det for mig. For det er jo gået op for mig, at jeg nok ikke selv ville kunne holde ud at skære halsen over på, altså MYRDE!!! et dyr, hvis det var op til mig selv at få det gjort. Kunne måske godt plaffe en fasan ned på afstand. Og kan helt klart godt myrde en fisk, det er prøvet en del gange uden efterfølgende PTSD. Men….synes det er lidt kikset at jeg ikke selv vil tage ansvar for drabet. Har stået tæt på dyredrab og er blevet påvirket af det længe efter (og så var det kun linser og bønner de næste par uger). Forresten er der jo “frutarianere”. Har du hørt om dem? Det er folk der netop mener at “planter har også et liv” (som vi ikke kan tillade os at tage fra dem). Så denne gruppe spiser kun ting der falder af planter, og hvor planten kan fortsætte sit liv efterfølgende. Så det er frugt, nødder, spisekastanjer og korn (der nulres ud af akset uden at høste det).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *