Om upassende sætninger

Kan ikke finde ud af, om det er tegn på:

1):kreativ opdragelse og indlæring af stort ordforråd

2):fandyrkelse af ældre søstre, og deres (nogle gange) farverige sprog

eller

3): behov for strammere tøjler (hvilket ville hjælpe, hvis ikke hun havde en familie der synes, at det meste hun gør er ret nuttet…)
Men: jeg hentede mit børnehavebarn i går, og iagttog hvordan det kære lille barn, vinkede glad farvel til alle sine små, søde fletningebeklædte veninder,men efterfulgte vink, med sætningen:”SES RØVHULLER!”
?

(Visited 61 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om upassende sætninger

  1. Min mindste på 5 kan hele sætninger kun bestående af eder og forbandelser.
    Sådan noget lorte fuckings pisse røvhuls (indsæt selv flere) møg Lego (når det falder fra hinanden midt i en god leg) efterfulgt af et raserianfald med skrigen og skrålen og kasten med ting…..

  2. Herhjemme er det helt legalt at sige bandeord mm. så længe man kan stave til det :-D. Jeg kalder det at motivere ungerne til at blive gode udi den boglige verden.
    Man må jo bruge de midler, der virker.

  3. Var i Føtex den anden dag for at fylde sutte-lageret til den tre-årige. Vi kan ikke finde dem og jeg siger til ungen at vi hellere må spørge en ‘dame’ hvor de er henne. Da jeg spotter en ‘dame’ i blåt går han resolut over til hende, klapper hende i bagen (hvilket nok ikke var med vilje men han er jo ikke så høj sådan en på tre) og råber ‘hvor fanden er sutterne!!!?!?!’… Hun grinede heldigvis og det gjorde jeg også på den der lidt anstrengte ‘haha ej det har han altså aaaaaldrig gjort før’-måde… Men det har han sgu nok;)

  4. hahahaha åååhhh jeg er fan- jeg er 42 år og har faktisk ofte tænkt at det var den sejeste farvel hilsen, men ikke lissom følt jeg var sej nok til at slippe afsted med det…. (ligesom at træde ind i et rum og sige “whats up bitcheeeees!”, den kan min 16 årige datter slippe afsted med, men jeg tror sgu jeg er for gammel… damn)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *