Gæsteblogger: camillate

Dagens gæsteblogger er Camilla, fra bloggen camillate.
Camillas blog er relativt ny, og hun skriver ærligt, og ofte rigtigt morsomt, om parforholdets ups and downs,  og livet med småbørn.
Her beskriver hun ferieliv, når det er værst:

Gæsteblogger Camillate
Sommer i Danmark! En kort fornøjelse der skal nydes til hudløshed.

Hos os startede ferien i sidste uge. En ferie jeg har glædet mig gevaldigt til, siden sommerferien begyndte sidste år.

Jeg har af en eller anden grund altid tårnhøje forventninger til ferie i vores familie.
Derfor var det en rigtig lortesommer sidste år.
Jeg var på det tidspunkt gravid og blev sygemeldt med en slem omgang bækkenløsning, som jeg stadig mærker til i ny og næ.
Bertil som dengang var 2 år, brækkede sit ben. 
Jeg fik øjenbetændelse på begge øjne og så rundede vi sommeren af med en omgang parterapi. DE-LI-KAT!

I år er noget helt andet. Nu har vi hele 2 lækre drenge og ingen brækkede lemmer. Ferie i 3 uger, intet kan gå galt. 

F-E-R-I-E! Jeg stod op og var nærmest lykkelig.
Fuck det, at natten havde budt på kun 4 timers søvn.
Fuck det, at der ikke var mere kaffe i huset og bilen var løbet tør for benzin.

Jeg tjekkede min mail. En lille sommerhilsen fra min søde bankrådgiver…. Han ville bare minde mig om et gedigent minus på kontoen, som gerne skulle inddækkes hurtigst muligt. Super! Som en barslende sygeplejerske uden job i sigte, kan det være lidt af en trussel, sådan en sommerhilsen.
 Da manden kom hjem fra job susede jeg afsted i Bilka, for at finde en smart “Jeg har født to børn og sommeren kom bag på mig og jeg har spist for meget kage i min barsel” bikini.
Sådan en bikini findes ikke.
Der var kun Skinny-As-Fuck bikinier og Jeg-Er-60-Og-Har-Født-Alt-For-Mange-Børn-Og-Går-Nu-Til-Synkronsvømning-Med-Seniorklubben badedragter. 
Jeg snuppede mig en smart badedragt og kørte igen. Bikinikroppen bliver klar næste år……
 I et lyskryds holdt jeg ved siden af en stor BMW. Derinde bag rettet sad en flot fyr. Han kiggede ned på mig.
Jeg blev lidt forlegen og skyndte jeg at stirre lige frem.
Pludselig blev det grønt og i et splitsekund blev jeg i tvivl om det havde været grønt længe, så jeg pressede speederen i bund.
Det resulterede i en vældig masse hjulspind henover krydset og en flot fyr i sin BMW der nærmest hånligt overhalede mig.
Der sad jeg så, med fedtede H&M solbriller og min bilkabadedragt, i en bil proppet op med autostole, skamfulde rester fra Mc D og en masse andet skrammel. God damned småborgerlige Skoda liv! 

Lørdag blev dagen hvor vi skulle afsted til Bønnerup Strand i et sommerhus i en hel uge. AFSLAPNING! Bare ikke fra morgenstunden. Når familien Bjerre skal på tur, træder jeg ind i en anden rolle. Nogen ville kalde den Diktator-Koordinator. Jeg vælger at kalde det Den Strukturede Mor.
Efter et par timer med total pakkekaos, skrigunger og en mand der efterhånden havde mistet sin overbærenhed, sad vi 4 mand i skodaen, uden udsyn ud af nogen af ruderne. Et fiskenet og benene fra en højstol gjorde, at jeg måtte sidde foroverbøjet det meste af turen.

Der var dårlig stemning i bilen, det kan jeg ligeså godt være ærlig at sige. Jeg forsøgte flere gange at vende stemningen med platte kommentarer, men de kom ud på en halv aggressiv kikset måde, hvilket i given situation var som at hælde benzin på bålet.
I stedet nød vi stilheden i en times tid. 

Endelig fremme! Der blev pakket ud, børnene legede i græsset og vi satte os i havemøblerne med en kold øl.
Jeg fik sagt pænt undskyld for den diktatoriske morgenstund, som ikke havde ret meget guld i mund.
Børnene kom tidligt iseng, og vi delte en flaske rødvin og nogle røverhistorier på terrassen den aften. 

Dagen efter pådrog jeg mig en SLEM forbrænding på min ryg. Faktor 10 og blondine er en dårlig kombination. Faktor 10 er det samme som almindelig bodylotion for sådan en som mig. Jeg kunne hverken ligge eller sidde. Efter aftensmad begyndte en slem kvalme at gøre sit indtog. Manden googlede og læste, at kvalme kunne skyldes slem solskoldning. Kvalmen tog til og til sidst måtte jeg løbe på toilettet. Manden joinede mig sidst på aftenen.

I pendulfart hele natten, skiftedes vi til at besøge toilettet. Ingen af os fik sovet. Lyden af hinandens toiletbesøg blev som at sidde på den grønne mil og vente på, at man var den næste til en tur i den elektriske stol. De lyde glemmer jeg aldrig. Vi var mega dårlige. Koldsved, opkast og diarré sugede al livsglæde ud af mig. Mandagen gik med ipad, toiletbesøg og ren og skær overlevelse. Vi måtte slå sten-saks-papir når børnene gav udtryk for sult. Jeg tabte og skulle made Alfred med makrelmadder. Aldrig har jeg kastet op i min mund så mange gange. Tirsdag var vi stadig mærket af søndagens begivenheder. Onsdag ligeså. Torsdag turde vi spise igen. Det fejrede vi med en tur i Kattegat Centret sammen med resten af Danmark. Vi var der i en time. Vi kunne hverken komme frem eller tilbage, ud eller ind. KAOS! Herefter besluttede vi os for at tage hjem. Hjem til Aarhus. Slut med sommerhus. I skrivende stund laver vi planer for resten af ferien, som gerne skulle gå FULDSTÆNDIG gnidningsfrit.

Mine forventninger til de sidste 2 uger er skruet ned til et realistisk niveau og jeg må bare erkende, at sommerferie i en småbørnsfamilie er noget andet end BC (before children). Det er helt okay, jeg ønsker ikke at være noget andet sted end lige her, sammen med mine 3 drenge. Du danske sommer… !
image

//CamillaTe
 

(Visited 51 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Gæsteblogger: camillate

  1. Haha, det kunne godt lyde som vores ferier… Håber at resten ferien forløber uden problemer!

  2. Det lyder som om der snart er basis for en sommerferie,der slår alt – for forventningerne må da dale år for år 🙂 Tak for smil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *