Om lidt af hvert

Har haft lyst til at skrive et blogindlæg hele dagen, men kunne ikke finde ud af at skrive et fokuseret og meningsfuldt et af slagsen, med klare pointer, så her kommer bare et rodet et istedet.
Der er nemlig ganske rodet i mit hoved for tiden!

Jeg synes vores kalender er så proppet med festligheder, at det føles som om dagene kører på fastforward.

Hele vinteren var optaget af hus-ombygning, med dertilhørende mangel på gæster og fester, men forsommeren har i den grad taget revanche, og vi har skullet hyggelige ting mindst hveranden dag: skolekoncerter, skolefest, 5 fødselsdage, blog-halløj, lejrture og en masse andet.
Der er lige til at blive helt forpustet oven i hovedet af – heldigvis mest på den gode måde.

I går var vi alle seks inviteret til fest i Frederiksberg have, for at fejre Rudolph cares nye børnesolcreme-serie.

image

Det var en awesome fest, med is og stopdans,  picnickurve og flødebollemaskine, og mine piger var så meget oppe at køre af glæde da vi kom hjem, at de store lavede vejrmøller i hele haven i en time, mens mindstebarnet måtte spurte op og ned af vejen på sin fine nye løbecykel, som hun har fået sponsoreret af legetøjsbutikken jollyroom.dk.
Sådan en har hun ønsket sig længe, og den er dejligt nem at køre på for hende.
image
I morgen fylder mine halvsøstre 18 år, så i morgen formiddag skal vi have delt fire børn ud til tre forskellige pasningssteder, købe gaver til både mine søstre, min svoger, vores nabo og vores mindste datter, der alle har fødselsdag inden for en uge, samt have købt cykelhjelm og sovepose til teenageren, der skal på lejrtur.

Jeg er helt blank med hensyn til hvad man køber i gave til 18 årige piger – nogen der har input?

Lørdag i næste uge skal min Ninjaman have sin første thaiboksekamp.
Jeg og pigerne er stadig i tvivl om hvorvidt vi har lyst til at tage med, og måske se ham blive slået – jeg hælder mest til at vi ikke kan tåle at se det, og hellere skal tage på tegneseriemesse
Men uanset hvad, har vi smart nok planlagt børnefødselsdag dagen efter (det var den eneste ledige weekenddag i de næste 5 uger) så nu bliver det spændende om han skal spille børnefødselsdagspirat, med klap for et kommende blåt øje…

(Visited 43 times, 1 visits today)

13 thoughts on “Om lidt af hvert

 1. Kig forbi ladyfingers i jægersborggade til de 18-årige, fine og billige smykker, lavet af danske guldsmede.

  • Godt tip – tror dog ikke jeg når ind til byen også…Men smykker er en god idé, som jeg ikke havde tænkt på. Tak!!

 2. Gaver til 18 årige piger:
  Øreringe,halskæde og ring fra Nordahl smykker
  Krus fra Lisbeth( med “søster” skrevet på)
  Parfumer -lette og.blomstereragtige
  Neglelak
  Makeup

 3. Nu ved jeg ikke hvad budgettet er på, men du får lige et par idéer: Du kan give et semi-hjemmelavet “parat til sommer”-sæt med solcreme eller en body butter, bodyscrub (evt. hjemmelavet*), en fin neglelak og måske et par klipklappere eller en læbepomade med svag farve (nivea sælger nogle der er gode). Hvis de har planer om at flytte inden for det næste år, kan det anbefales at købe lidt bolig-ting (fyld f.eks. en grillhandske op med nogle lækre køkkenredskaber (piskeris, grydeskeer, paletkniv, køkkenrulle) og måske en af de små hæfter med tema-opskrifter (pastaretter, grillmad, salater, etc)). Ellers så er smykker og makeup altid et sikkert hit 🙂
  * Body scrubs er nok noget af det letteste at lave! Vælg en olie som base – f.eks. kokosolie, olivenolie, avocadoolie, etc. Kom så enten sukker eller brun farin i (sidstnævnte er blidere mod huden). Hvis du har noget kaffegrums kan det også kommes i. Lidt flydende honning måske? Har du en appelsin, grapefrugt eller citron liggende så pres en smule saft i også for en lækker duft. Har du æteriske olier liggende kan du bruge et par dråber af dem i stedet. Rør rundt i det hele og sørg for at blandingen ikke er for våd. Kom det i et opbevaringsglas (f.eks. dem Føtex konstant har til 5-10 kr) og bind en sløjfe om.

  • Hov og hvis du har frugtfarve så kom endelig et par dråber af det i! Det får det til at se mere lækkert ud end ellers.

   • Wauw, jeg kan slet ikke skrive i dag! Mente selvfølgelig en kagerulle og ikke en køkkenrulle. selvom det selvfølgelig også kan være praktisk :p
    Skriv endelig hvad du ender med at give dem, er ret nysgerrig af person :p

 4. Hey-halløj
  Nu er jeg selv en 18-årig pige og selvom det måske ikke er skideglamourøst går jeg i hvert fald selv mest rundt og ønsker mig praktiske ting som strygejern, vaskestykker, glas og så videre. Man bliver godt stresset af at skulle gå og spekulere over hvordan man skal fremskaffe diverse flytte-ud ting nemlig!
  Hvis det er for kedeligt for enten dig eller damerne vil jeg nok også sige at smykker er en klar vinder. Er de festivalpiger, er der også alt lige fra telte til bæltetasker til fjerboaer, som jeg i hvert fald ville være ellevild over at få forærende!
  (Pssst hvis det går helt galt, er der altid spiritus)
  Og nu er jeg helt ked af at det ikke er mig, der skal have gaver….. Men i hvert fald held og lykke med det!

  • Tusind tak!:)

   Tak til jer alle, der svarede! Er lige kommet hjem fra hektisk shopping: købte en sort kurv til gymnasie-festivals-pigen og fyldte den med neglelak, mascara, regnslag, solcreme, stearinlys, te og lipgloss.
   Til min anden søster, der er mentalt handicappet, købte jeg en stor strandtaske og fyldte røde, glade ting i: rød sodavand, tæppe med jordbær, milkshake, slikkepinde, snoede sugerør,isterningeforme og lipgloss.
   Tak for alle input, det var rigtigt inspirerende – og god idé med at give dem taske/kasse med mange ting i.

 5. Og oven i alle festlighederne, vil jeg så også have dig med ud og gå i optog gennem hele byen. Men jeg tager cigaretter med. Og øl. Og LSD. Og Herpes. Æj pjat, du ved jeg ikke kan lide øl.
  KLART vil du gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *