Om flapper

Et tilbagevendende emne her på bloggen, er det om sjofel børnelitteratur .
Jaja, jeg VED godt at jeg måske er for gammel til at fnise dumt over den slags, men har alligevel moret mig hele dagen over den her, med “store flapper, til små hænder”.

image

(Ville kunne skrive en bundsjofel kommentar, omkring det at have født en masse børn, og have en mand med nydelige små hænder – men undlader det, af hensyn til jeres eventuelle sarthed.  Selv tak!)

(Visited 81 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om flapper

  1. jeg arbejder på forlag og hver gang jeg er i kontakt med trykkerier og de spørger om bogen jeg bestiller skal have flapper sidder jeg og fniser. Jeg er åbenbart fem år indeni haha:)

    • Hahahaha! Ville heller ikke kunne holde masken – godt vi er mindst to,der har det sådan!;)

  2. sådan fungerer min hjerne også. Min datter (på nu 16 år) har lært at kigge på mig på det rigtige tidspunkt, når hun (eller andre) kommer til at sige noget tilnærmelsesvist sjofelt eller fx den anden dag, hvor hun stod og vaskede en agurk under hanen, så kigger hun på mig og siger “ej mor altså, du har sådan en beskidt tankegang” med en blanding af forargelse og fryd – hun er åbenbart tankelæser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *