Om kamp-babyer

Jeg sad og bladrede i bloggens gamle indlæg, for at finde babybilleder af min lillelillelillebitte mindstepige (til et blogindlæg om hendes fem års fødselsdag på onsdag) og faldt over det her indlæg, som jeg fuldstændigt havde glemt, og nu har brugt en halv arbejdsdag på at fnise over – så nu genposter jeg det, hvis i vil fnise med:

Min baby, og hendes kusine. Kampbabyer in action.

“Fy for pokker, hvor du lugter!” “Tal for dig selv!”

“Hiiii-YAH” “Tag den!”

“Det var hende der startede…”“Årh HVAD hvor det var!”

(Visited 215 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om kamp-babyer

  1. naja-louise: tak for udfordring, men jeg hæger stadigvæk om min hemmelige identitet, og skriver dæknavne, og lægger kun fotos ud, hvorpå vi ikke rigtigt kan genkendes – – så ingen fotos af mig, desværre….har ellers rigtigt mange dårlige!

  2. Man ser, hvor det kommer fra – rimelig veldimensioneret bicep der på nederste billede. Sådan ser min ikke engang ud, selvom jeg slæber rundt på babydødvægt dagen lang …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *