Vind kulørte lamper

Konkurrencen er slut. Vinderne blev: Erla og Marianne lykke. Tillykke til jer to, og skynd jer at sende mig en mail med adresser!

Sidste sommer fejrede jeg min 39 års fødselsdag, og inviterede 30 mennesker til havefest.
I år fylder jeg så 40 (gisp!), og er kommet til at invitere dobbelt så mange mennesker.

Jeg glæder mig latterligt meget, og bruger en stor del af min tid på at læse madopskrifter, se på kjoler (har ikke fundet den helt rigtige endnu), og lede efter stemningsfyldt havepynt.

Stor var min begejstring da netbutikken “LampeGuru” tilbød at sponsorere den fedeste lyskæde til min fest OG hele to kulørte lyskæder til to af mine læseres sommerfester!
Jeg har valgt denne her kæde, som jeg forestiller mig skal hænge i loftet af festteltet og sprede hyggeligt lys om aftenen:

image
Det er en virkeligt flot kæde, med hyggeligt lys, og vi har allerede testet den på børneværelset – glæder mig til at hænge den op i telt og starte fest!

To af jer, kan vinde denne her flotte, kulørte kæde:
image
Alt du behøver gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på LampeGuru og finde et link til den lampe du bedst kan lide, smide linket her under og så krydse fingre for at det er dig der bliver udtrukket som vinder, d. 14-5.
Du kan se alle deres lyskæder HER.

Indlægget er bragt, i samarbejde med LampeGuru.dk

(Visited 71 times, 1 visits today)

143 thoughts on “Vind kulørte lamper

 1. jeg har længe ønsket mig en flot lyskæde til min terasse som vil være prikken over iét når vi skal holde min 55 års fødselsdag med Grill og festligt humør og jeg glæder mig som en lille pige juleaften til at festen skal holdes 🙂 så jeg ønsker mig denne super flotte lyskæde der vil skabe den helt rigtige stemning til lejligheden og som jeg også kan have stor glæde af en lækker sommer aften når vi bare sidder og hygge os derude <3

  http://www.lampeguru.dk/sirius-oscar-party-lyskaede-klar.html

  ønsker dig på forhånd TILLYKKE med din 40 års fødselsdag, det er en skøn alder 🙂

  K.H Pia Hansen

 2. Vil kalde det supersøn.. For min søn fylder 15 i juni md, og han har om nogen fortjent en stor fest, som vi skal holde i haven, han har været meget grimt igennem, men er kommet ud på den anden side som en super dejlig dreng..

 3. Jeg er faktisk helt pjattet med den her: http://www.lampeguru.dk/star-trading-party-lyskaede-20-lys.html 😀
  Først skulle den bruges til en venindes 25 års fødselsdag med børnefødselsdagstema og derefter skulle den flytte ud på vores altan og gøre alle sommeraftenerne meget hyggeligere! Selvom den med discokugler også er enormt fin (men samboerne deler ikke helt min begejstring for discorelaterede ting…) eller den med uglerne (samme problem) eller eller eller… Uanset, min aftente/-kaffe/-drink/-øl ville smage så meget bedre med sådan en farverig fyr som selskab. Krydser alt der krydses kan for at minikollektivet får kulørte lamper 🙂

 4. Det er svært at vælge, der er jo frygteligt mange flotte lamper. Men hvis jeg skulle købe en nu ville det blive denne:
  http://www.lampeguru.dk/halo-tech-miami-m-kip-gulvlampe.html
  Fordi jeg rent faktisk mangler en gulvlampe. Ved ikke helt om det skulle være lime eller rød.

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde lyskæden (glem det, det er jeg ikke) ville den godt nok give min terrasse et tiltrængt boost 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *