Vind to måneders forbrug af lækre smoothie plus, fra Innocent

Konkurrencen er slut: tillykke til Maja Fuglsang!! Og tak for alle jeres kommentarer!

Så er der en fed konkurrence, til vintertrætte smoothie-elskere!

“Innocent”, der laver de lækreste juicer og smoothies, har netop lanceret to nye typer – som en af jer, kan vinde to måneders forbrug af!
Hele 60 lækre, sunde små flasker!

image

Smoothie plus ANTIOXIDANT 
Denne nye, dejlige grønne sag indeholder tre antioxidanter – vitamin C, E og selen – som alle hjælper med at beskytte dine celler mod oxidativt stress og holder dem friske. En dejlig blanding af kiwi, agurk, hørfrø, lime og hvedegræs. Og så både smager den skønt og er pæn at se på!

Smoothie plus ENERGISE 
innocents nye ENERGISE smoothie plus er lidt ligesom et vækkeur, der kører på vitaminer.
Den er en lækker blanding af bær, rødbedejuice, hørfrø og guarana, og så indeholder den vitamin B3 og C, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Har du lyst til at forkæle dig selv med sunde juice?
Del dit bedste tip – hvordan holder du dig frisk om eftermiddagen, når vintermørket sænker sig – så trækker jeg en vinder om en uge!

 

(Visited 75 times, 1 visits today)

186 thoughts on “Vind to måneders forbrug af lækre smoothie plus, fra Innocent

 1. Det bedste er vel, at erkende at jeg ikke er frisk – gå med følelsen. Sætte mig med en bog, stearinlys og sofahygge – og vente på sommeren 🙂

 2. Jeg laver varm cacao – til børnenes uddelte fryd. Men det er simpelthen det hyggeligste og noget der kun dur, når det er koldt, vådt og trist. En slags jule-stemning hele vinteren – bare uden jul :-).

 3. Kaffe, kaffe og kaffe… Og så min Wake-up-light 🙂 Den er altså også god om eftermiddagen når man trænger til lidt “sollys” – det kvikker op!

  God dag 🙂

 4. Jeg går en tur med hunden. Det giver frisk luft og kolde kinder . Og så kan man klare et par timer indtil aftensmaden er overstået.

 5. Jeg går ud og får frisk luft, det plejer at friske lidt op. Ellers benytter jeg mig af 7 minute workout-app’en, men den kan det godt være liiidt sværere at tage sig sammen til, hvis man er sådan lidt småtræt i forvejen 😉

 6. Puhh har ikke rigtig et godt tip udover en gåtur i den friske luft. Jeg kunne rigtig godt bruge noget energi, med en lille dreng på 6 uger, som ikke sover igennem samt en datter på 2½ år, som har reageret på lillebrors ankomst ved heller ikke at sove igennem mere, samt vi alle fire lige har været syge, så er energiniveauet helt i bund.

 7. Med 2 piger på hhv. 6 og 9 år med diverse legeaftaler, fritidsinteresser mm. er der bare ikke tid til at mærke trætheden, men den kommer til gengæld om aftenen og der vil mit bedste tip være: Gå i seng 😉

 8. Jeg sørger for at få frisk luft inden mørket sænker sig. Og te og kage når først mørket har sænket sig. Fastelavnsbollesæsonen er jo startet… Omend en gang smoothies nok ville være en del sundere og måske også virke bedre end sukker…

 9. Jeg laver noget aktivt, hvis det er muligt – fx går i vaskekælderen

  (Ok hvem tror på den? Jeg finder slumretæppet frem, sætter telefonen på 30 minutter, og sover. Men jeg ville hellere mulighed A – måske med præmien, det ville være muligt)

 10. Jeg sørger i løbet af dagen for at opholde mig mest i lyset. Får lidt frisk luft. Lidt chokolade gør også noget godt!

 11. Te. Og en pause hvor jeg ikke laver noget, inden der skal laves mad, smøres madpakker, puttes børn i bad og alt det andet, man skal…

 12. Jeg drikker te. Og jeg indtager det gerne i selskab med andre (nogen gange snyder jeg mig selv og indtager det på en café eller på uni, hvor der er mennesker omkring mig), på den måde ‘opdager’ jeg ikke helt at jeg er så træt 😉

 13. Lægger mig på gulvet og lader mine børn lege ovenpå mig. Pøøøøøle, pøle, kilde, rive, flå, råbe og hoppe. Og prutte på maven! Og så fortrænger jeg alt om aftensmad og nullermænd.

 14. Jeg tager god samvittighed en power nap på ca 20 min, det er altså effekt. Men man skal heller aldrig undervurdere virkningen af kaffe og chokolade 😉 nå ja mine 3 unger gør også sit til, jeg må svigte sofaen. ..

 15. i hvor hele januar har stået på eksamen har jeg nærmest pumpet kaffe direkte ind i årene – specielt om eftermiddagen. Men idag er den sidste eksamen afleveret og jeg vil derfor tage mig en lur mens vaskemaskinen kører :-). Okay, der er faktisk kun de to muligheder… Sove eller kaffe 😉

 16. Vi skruer en del ned for tempoet på denne tid af året, ikke for mange planer i løbet af ugen. Og så må man godt spise kiks og kage til eftermiddagstheen, når det bliver mørkt så tidligt. Jo, man må.

 17. Jeg snupper en kop myntethe. Hvis der er frisk mynte i huset, så er det bare en lille håndfuld blade, kogende vand og en anelse honning. Ellers nøjes jeg med den tørrede slags 🙂

 18. Jeg laver en kop “te” af kogt vand med en halv presset citron. Det lyder mærkeligt, ja, men når man først har prøvet det, er det slet ikke til at undvære!

 19. Mit bedste tip er også at gå ud og gå en tur. Ikke at jeg gør det ret tit… Oftest zoombier jeg rundt og holder mig i gang med div. praktisk i huset, det hjælper som regel på trætheden. Selvfølgelig med en højhellig plan om at gå i seng i ordentlig tid. Ikke at jeg gør det, heller… 😉

 20. Man skal bare presse en helt masse grøntsager og frugt til juice. Masser af vitaminer. “Nam, nam” siger immunsystemet.

 21. Jeg ammer min lille ny så drikker te (ellers plejer jeg at drikke kaffe – savner det!). Og tusser hen og henter storesøster i børnehaven. Er blevet syg oveni, så mand det ville være godt med nogle sundhedsshots!

 22. Det er jo virkelig pres, for jeg kan ikke holde mig frisk om eftermiddagen, og har derfor netop behov for de der smoothies 😀 Tænker tit på den der gåtur, ville ønske jeg praktiserede den, lige nu bliver det kun til en tur på Christianiacyklen ned til børnehaven, i regnvejr. Det kan man jo på en eller anden måde også godt blive frisk af. Så det er mit bedste eftermiddagstip: cykeltur i regnvejr, helst med overtrætte børn i klamme flyverdragter.

 23. Mit bedste bliv-frisk-tip må være at pakke sønnike i flyverdragt, hunden i snor og mig selv i dejlig varm jakke, og komme ud i den friske luft! Det kræver en hel del overvindelse når man sidder og er halvsløv i sin brændeovnsopvarmede stue, men det virker!
  Hvis jeg absolut ikke kan overtale mig selv er et glas dejlig kold juice og en banan det næstbedste… En smoothie ville med garanti også virke 😉

 24. Jeg tænder lys og ser gode serier – i så vid udstrækning, det kan lade sig gøre med en 9 måneder gammel baby. Og ellers tumler jeg med hende 🙂

 25. Jeg holder mig vist mest frisk med et stykke frugt og lidt afslapning hvis der er tid til det. Ville være skønt at vinde!

 26. Jeg har lige set en god hjemmebagt cookie med masser af chokolade, sukker og smør, det er sgu vejen frem:-)

 27. Åh virkelig kedeligt svar herfra. .. Siden 1. Januar har jeg ikke spist brød og sukker, men bare kød, grøntsager, frugt og nødder i løbet af dagen. På nær de første par dage har jeg ikke været træt om eftermiddagen … lækre smoothies ville være en perfekt præmie 🙂

 28. De fleste eftermiddage falder jeg i fælden og tager en lur. MEN på dage med overskud løber jeg en tur, bare en lille en, og det gør altså virkelig underværker! Frisk luft og fysisk aktivitet – en gåtur er lige så godt 😉

 29. Med fare for at lyde vildt hellig…. Undgå blodsukkerudsving i løbet af dagen, og så er eftermiddagstræthed ikke længere et problem. Low carb High fat-kost virker rigtig godt for min krop.

 30. Uhh det er et svært spørgsmål, for ofte er jeg ikke frisk. Men ofte får jeg energi af at røre mig – så smid trætheden over bord og hop lidt 😉 Eller smid dig på sofaen. Bare sørg for at få lidt mad og masser af vand.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

 31. Det ville være perfekt for mig, hvis jeg vandt den her giveaway. Det går ikke ret godt for tiden, økonomien er i krig med humørsvingningerne. Jeg er dårlig til at spise morgenmad og mangler vitaminer. Det ville være perfekt for mig en gang imellem at kunne snuppe sådan en, for at sikre mig jeg får de vitaminer og evt. også det mellemmåltid min krop har brug for. Men uden morgenmad er man bare død resten af dagen synes jeg, så det er bare så vigtigt at huske, især for mig. De her ville helt klart gøre det lidt nemmere og det ville helt klart gøre mig friskere hen ad dagen! Ville også ønske jeg selv havde råd til at købe et lager af noget lignende ind, så det gjorde det lidt nemmere 🙂

 32. Burde sige en hel masse – men hånden på hjertet… Kryber sgu mest sammen med ungerne, tænder et lys, drikker the og spiller spil. Masser af spil. Hver dag. Vi elsker det

 33. Selvom det kan være svært , når energiniveauet er lavt om eftermiddagen, så hiver jeg mig selv i fitness!
  Det kan være svært at komme af sted, men bagefter er jeg meget friskere 🙂

 34. Selvom det kan være svært , når energiniveauet er lavt om eftermiddagen, så hiver jeg mig selv i fitness!
  Det kan være svært at komme af sted, men bagefter er jeg meget friskere 🙂

 35. Jeg laver tit en kop dejlig, varm te. Det er rart og hyggeligt. Ellers sørger jeg for at holde mig i gang, f.eks. med madlavning, vasketøj eller lignende. Og nogle gange er det også bare helt okay at overgive sig til sofaen, hvis man er ekstra træt. 🙂

 36. Kaffe! Helt sikkert. På arbejde holder jeg gange en lille pause mens jeg piller og spiser en appelsin, ellers er jeg glad for cykelturen hjem fra stationen…

  Og hvis alt går galt så gælder det en lur! Men den må vare mere end 20 min, så kan jeg ikke vågne igen!

 37. Elsker innovere! En powernap, måske en kliché, men det virker. Hvordan man så lige får ro til det med to små børn hjemme aner jeg ikke

 38. Jeg går tur med hunden – ud i den friske luft og få det sidste dagslys med. Og så lægger jeg mig og tager en lur 🙂

 39. Jeg stopper bilen ved en sø på vej hjem fra arbejde og går en frisk tur. I starten havde jeg dårlig samvittighed over ikke at køre direkte hjem, men den friske luft giver SÅ meget overskud

 40. Jeg spiser en banen i løbet af eftermiddagen, så jeg har lidt frugtsukker at køre på. Og så sørger jeg for at spise mine vitaminpiller, særligt om vinteren.

 41. Jeg drikker en kop urte te med honning,og spiser nogle mandler og nødder,eller går en tur med min hund i den friske luft.

 42. En kop kaffe og en lur, hvis der er tid til det 🙂 Ærgerligt at der så sjældent er det! Hvis jeg er lidt sulten, tager jeg ofte en kop med havregryn og mælk, så jeg ikke får den hurtige blodsukkerstigning, der gr mig endnu mere træt.

 43. Det hjælper mig altid at komme ud, og mine fem brølende køer hjælper til der. De starter når bilen triller ind på gårdspladsen og helmer ikke før de har fået frisk hø. Så har jeg samtidig fået frisk luft og noget andet at tænke på, og det afhjælper eftermiddagstrætheden.

 44. Jeg tænder op i brændeovnen, finder dynen frem og lokker hundene til at putte på sofaen. Det er heldigvis ikke så svært

 45. En lille eftermiddags-morfar er ikke at kimse ad, og ellers skruer jeg højt op for min yndlingsmusik, så kan man ikke andet end at blive kvikket op og få lyst til at danse ☺

 46. Jeg drikker fuckermeget urtete her om vinteren! Det er så lækkert, og jeg bilder mig ind, at jeg bliver friskere af det. En tur i den friske luft hjælper også.. Generelt skal man bare IKKE sætte/lægge sig i sofaen om eftermiddagen, når man kommer hjem (siger hende, der så sent som i dag tog en middagslur 😉 )

  Jeg gad VIRKELIG godt vinde den præmie der!

 47. Ville ønske jeg kunne sige ved at gå eller løbe en tur. Sandheden er nok nærmere, at jeg ofte arbejder trætheden væk om eftermiddagen, drikker en kop kaffe og snupper nogle mandler!

 48. Sikke en fin giveaway – det ville være skønt med ægte flydende energi 🙂
  Jeg plejer at drikke en kop kaffe eller chai-latte, men det der faktisk holder mig mest frisk er hvis jeg har lavet en pose med grøntsager (peberfrugt, gulerod, broccoli osv) jeg kan sidde foran skærmen og gnaske,når jeg mest har lyst til chokolade 😉

 49. Med 2 børn så er der bare ikke “tid” til at være træt om eftermiddagen, ville så gerne kunne ligge mig og få en lille lur, men den dur ikke. Så bedste råd er at hold sig i gang med vasketøj, at lege, lektier og madlavning 🙂

  Og så er det af slapning på sofaen fra kl 19.30 🙂

 50. Jeg har investeret i en lysterapi-dims, som jeg bruger hver morgen og som gør en kæmpe forskel. Det er ikke en traditionel lampe, men en lille ipod-lignende dims med øre-dutter, som lyser ind i ørerne. Man skal kun bruge den 12 minutter om dagen, og jeg får det gjort, som regel i bilen på vej til arbejde, i modsætning til min gamle lampe, som jeg aldrig fik sat mig foran. Det lyder lidt sært, men det center i hjernen, der skal have lys, kan åbenbart også stimuleres ved at sende lys ind gennem ørerne.

 51. Gudedrik/ingefærshots. Lavet af masser af ingefær, der er hakket og kogt i ca 10-15 min og trækker natten over. Så putter man honning i og friskpresset citron og/eller limesaft. Dejlig stærk og opkvikkende:-) (og ellers kaffe,kaffe,kaffe);-)

 52. Jamen jeg kan ikke holde mig frisk, er helt død…har brug for mere lys og smoothieeeee.
  Eller. Braaaaiiinnsssss, men så får du nok zombieflip og sletter min kommentar!

 53. Ville så gerne sige frisk frugt + ditto luft – men helt ærlighed : sukker + kaffe og i seng klokken 20.30 (er allerede sent på den i dag) Jeg ser frem til den dag hvor jeg synes det er det fedeste med fuldtidsjob og en (skide sur) pige på 2,5 og en vild dreng på 16 mor.
  Har sgu brug for energi på flaske!!!

 54. Tjah, for det første så henter BabyOle og jeg altid tumlingeAske i vuggestuen på gåben, og der er langt, så der får jeg frisk luft og motion, og vågner lidt op. Og så kommer ulvetimen. Og der har man jo faktisk ikke tid til at opdage at man er træt, vel? Men jeg opdager da at ungerne er det, så vi sætter os ofte i sofaen alle 3, tænder for Netflix og spiser melon og drikker mælk. Det hjælper. Men helt ærligt, sådan en lækker smoothie ville da gøre ekstra lykke hos os alle 3!!

 55. Jeg tager en powernap – som dog nogle gange bliver et par timer lang;) Jeg trøster mig med, at fordi jeg har kroniske smerter, så må jeg godt – og det er endda rigtigt:)
  Hilsen Karen

 56. Det er lidt forskelligt, men det glas kakao jeg ofte forfalder til kunne passende erstattes af noget lidt mere passende 🙂

 57. Mine to friske piger på 2 og 5 år holder mig på dupperne og hvis ikke de slår til, så virker chokolade rart godt. 😉

 58. Det er simpelt. Jeg drikker altid mindst to en halv liter vand om dagen, og sørger for at gå i seng senest kl. 22 hver dag. Det holder mig frisk hele dagen.

 59. Jeg elsker at gå i fitness, og derefter komme hjem og snuppe et bad. Og til sidst sidde med en kop the, og føle sig dejlig frisk og glad 🙂

 60. En powernap på 10 min, mens ungerne leger omkring mig, gør underværker.. Og så en god kop kaffe!

 61. En masse søvn hjælper, men på de dage hvor jeg ikke har fået så meget af det, spiser jeg en masse nødder og frugt i løbet af arbejdsdagen. Og så er en stærk kop kaffe også altid god til at kvikke lidt op sidst på dagen.
  Lyder som om de lækre smoothies kunne gøre gode ting for min krop 🙂

 62. Holde mig frisk?
  Det gør jeg slet ikke i.
  Forsøger med en kop kaffe, så endnu en, og sådan kører det. Frisk er nok ikke det mest rammende ord, men øjnene er da åbne 🙂
  Kunne seriøst godt bruge sådan en omgang energibomber, til at matche de fire der stormer rundt og forhindrer mig i at nappe en morfar på divaneseren …

 63. Hvis jeg har været meget tidligt oppe er der desværre ikke andet end en powernap der kan holde mig frisk. Ellers så plejer jeg gerne at presse noget frisk appelsinjuice eller lave en smoothie, så man får noget frugt og nogle vitaminer

 64. Søvn er et hit her. Er ikke god til at holde mig frisk. Men når jeg er inde i en god periode svinger jeg træningspisken og efterfølgende er jeg fresh, fit og fly. Jep

 65. når jeg kan så vender jeg om på nat og dag
  sover om dagen og er vågen om natten det holder mig frisk ellers hjælper en frugt smoothie altid om morgnen gerne med blåbær ;D

 66. Jeg synes det hjælper med frisk luft, så 20 min cykrltur hjem fra arbejde plejer at kunne gøre det.
  Lige nu er jeg gravid og kronisk træt, så der er ikke andet at gøre end at kravle under tæppet i sofaen så tit så mulig!

 67. Kaffe og sukker (kage eller chokolade). Ville elske smoothies, på den her måde er det både nemt og sundt.

 68. Jeg er begyndt til yoga – og det er helt fantastisk hvor meget energi man får af det – dog er jeg ved at dø af sult bagefter – så sådan en lækker smoothie ville gøre underværker 😉

 69. Jeg sørger for at få noget frisk luft. Bare en lille tur i supermarkedet for at købe mælk kan hjælpe gevaldigt på det! 🙂

 70. Jeg har en lys-terapilampe som jeg ofte tænder i køkkenet når jeg kommer hjem og skal i gang med madlavningen (=dræbertimen) – synes faktisk det hjælper 🙂

 71. Jeg spiser æg pg drikker et godt glas juice
  Til morgenmad og om formiddagen spiser jeg et stk frugt og drikker en smoothies

 72. Jeg lægger mig på gulvet og småblunder, mens ungerne bruger mig som klatrestativ, hest og piratskib. Hvis det der juice virker, vil jeg VILDT gerne vinde!

 73. Åh, de her vintereftermiddage kan virkelig være farlige for energiniveauet. Indrømmet, så redder jeg den tit med kaffe, selvom jeg godt ved, at det ikke fungerer på den lange bane.
  Det, der virker allerbedst for mig, er at lave en greenie (smoothie med en masse grøntsager), spise en salat eller noget frugt, fordi det giver godt energi, som varer lidt længere end kaffe. Og så lave yoga, gerne med hovedet ned, så der kommer masser af blod til hjernen. Og gå en tur. 🙂

 74. Når jeg har tid til det går jeg en tur efter jeg har spist frokost. Det hjælper på trætheden med lidt frisk luft

 75. Hvis jeg vinder vil jeg ta hele balladen med på arbejde og dele ud på lærerværelset (10 lærer). Så kunne det være en lille gevinst i denne kolde tid når man skal på gårdvagt tjans. Go dag fra GF skole 🙂

 76. Kaffe, varme, stearinlys og børnelatter hjælper alt sammen 🙂 Sådan en smoothie er en god måde at få noget sundt og rart i en fart for hele familien.

 77. Hej – vil lige starte med at sige at det er en skøn og sjov blog at følge med i! 🙂

  Mit bedste tip er, nok min cykel tur hver morgen 8km hver vej til og fra universitet.. og ud over det går jeg altid i blomstrede, sommerfriske og glade kjole (selvfølgelig med med ekstra varmt tøj til 😉 ). Det er nok det der holder mig mest frisk om vinteren ! Farver og masser af dem! 🙂

 78. Tja nogen gange vælger jeg at lade mig forpuppe med stearinlys, tæppe og afslapning med ungerne. Det giver overskud til de andre dage, hvor der er mere fart på – og så kaffe i rå mængder ;o)

  Kh Lene

 79. Ingefær og æble -shot booster virkelig energien 😀 Fylder meget lidt i maven og holder én vågen når solen går ned der lige efter frokost 😉

 80. Sørger for at få overstået alle de sure opgaver, inden min magelige popo får ramt sofaen. Det er utroligt så meget mere afslappet, jeg bliver, når jeg ikke får udskudt de sure pligter til allersidst 😉

 81. Det bedste til at holde sig frisk, er selvfølgelig at drikke en (eller mange) af disse lækre smoothies ! 😀 Ud over det hjælper en frisk gåtur altid på en udmattet krop og træt hjerne – især hvis man er heldig nok til at finde en solstråle derude.

 82. ingefær og citron og lidt sukker i kogt vand. Giver mere energi, og er sundere end kaffe. Desuden : giver mig selv lov til at ” stene”. bare et kvarter hvor jeg ikke skal noget, og nå sidde og stirre formålsløst ud i luften i min gode stol.

 83. Undgå bussen på vej hjem fra arbejde. Det giver, utroligt nok, mere energi at cykle, det må være al den friske luft! 🙂

 84. Jeg sørger for at få en lille lur til middag 🙂 er på barsel og har bare brug for en lur for at have overskud til storesøster på 2 selvom jeg ikke får så meget søvn om natten

 85. Drikker noget friskpresset juice og får noget luft. -Det kan enten være ved en gåtur eller brug af hulahopring.

 86. Husker at spise sundt, masser af frugt og grønt og suger den smule sol/lys der er og drømmer om forår

 87. Det eneste som kan gøre mig rigtig frisk er motion 🙂 hvis jeg sidder herhjemme og “hænger” blir det kun værre.

 88. Jeg laver dejlig havregrød hver eneste morgen – det giver en god start på dagen og får min mave til at vågne på en langsom og behagelig måde. Love it.

 89. Når det er allermest grelt, så tænder jeg for ramasjang og aftaler med 2×5åringerne, at jeg må sove en halv time, uden at de forstyrrer! Det øver vi os så lidt i, det der med ikke at råbe op om alt hvad der sker i tegnefilmen, men det sker da, at jeg får en effektiv powernap ud af det. Optimalt, så drikker jeg et shot espresso inden lur – DET sparker røv!

  Men altså, må så også indrømme, at grønne juicer og ikke mindst søvnbriller (Google it) har haft en irriterende overdrevet effekt på min energi, især om eftermiddagen.

 90. Jeg går en tur med min hund, selvom jeg er vildt træt og bestemt ikke har den store lyst til at lave noget, og det hjælper. Jeg føler mig mere i balance og friskere bagefter 🙂

 91. som regel får jeg fri fra studiet om eftermiddagen, hvorefter jeg har 6 km på cykel hjem – mest op ad bakke. Det hjælper typisk på energiniveauet! Og så skader en varm, dejlig kop eftermiddagskaffe heller ikke. (Selvom begge disse to ting af og til mislykkes, og jeg ender snorksovende i sofaen…)

 92. Kaffe og chokolade. Eller kage. Ved ikke om jeg bliver friskere, men jeg bliver i hvert fald glad 🙂 Og det bliver man friskere af, så jo 😉

 93. Jeg er desværre én af dem som har svært ved at holde ens øjne vågne om eftermiddagen efter skole… 🙁 Så ja, jeg tager tit en lur om eftermiddag, og det er pisse træls, synes jeg.

  Så hvis jeg vandt, ville det være perfekt! 🙂

 94. Jeg tager mig et fornuftigt mellemmåltid og går gerne i gang med lidt huslige ting, men i mit eget tempo. Så frisker jeg langsomt op igen 🙂

 95. Jeg drikker en ordentlig baljefuld kaffe, spiser en varm bolle og frugt med familien 🙂 Og så er man klar til eftermiddagens strabadser 🙂

 96. Jeg sørger for at have en flaske vand med agurkeskiver, appelsiner i skiver og kviste af mynte i min taske. Smagen er frisk og opkvikkende, og så smager det super godt 🙂

 97. Jeg er bare ikke særligt vågen i det hele taget om vinteren, men prøver hvad jeg kan – nu hvor jeg er gravid er det endnu værre…. men da jeg er deltidssygemeldt, betyder det at jeg mange eftermiddage lige kan nå en lur på sofaen inden jeg skal hente den store fra skole – det hjælper 🙂

 98. Når jeg kommer fra job omkring 15.30 står den som regel på boglæsning med min pige på 3 år. Det er ganske fristende at falde lidt i søvn undervejs, men der er det heldigt med en lille ihærdig pige, der nok skal få mig igang igen! Ellers må jeg pinligt indrømme at jeg er colaholic, og da jeg endnu ikke har lært at drikke kaffe får jeg lidt koffein kick via cola… En smoothie ville sandsynligvis være et lidt mere fornuftigt valg…!

 99. Jeg cykler til og fra arbejde, så jeg prøver ihærdigt at suge så meget dagslys til mig som muligt, er det stadig lyst når vi er på vej hjem, så ryger børnene op af ladcyklen og vi går hjem og nyder dagens sidste dagslys og det at vi kan tale sammen om dagens begivenheder. Jeg elsker at mødes med en god veninde og nyde en cafélatte og en snak i weekenden, når der er tid til det. Sidst men ikke mindst så nyder jeg den luksus at arbejde med børn – så er jeg stadig på arbejde når dagen går på hæld, ja så tager jeg gerne ud med alle børnene, frisk luft, lys, natur og glade børn – det er den ultimative opskrift på god energi 🙂

 100. Jeg sørger for at få en god nattesøvn OM NATTEN, derudover spiser jeg fiber- og proteinrigt lige fra morgenstunden, så jeg holder mit blodsukker stabilt, og spiser små, sunde mellemmåltider i løbet af dagen. Derudover kan frisk luft gøre underværker for energien!

 101. Tjah, kaffe, hovedet ud at vinduet et par minutter og evt. lidt sødt, hvis jeg har noget indenfor rækkevidde…

 102. Jeg er også fuldkommen smadret i vintermånederne. En god kop kaffe kan næsten altid tage den værste træthed, men ellers er træning et stort hit for mig! Så de kloge hoveder havde alligevel ret i, at motion giver mere overskud og energi på den lange bane 😉

 103. jeg er meget meget højgravid (41+0) , og det eneste der virker her, er altså en lille eftermiddags morfar. 🙂

 104. Noget som giver ekstra energi om eftermiddagen, når begge børn er hentet fra vuggestue og børnehave er, at sidde rundt om bordet og få en bolle og et stykke frugt. Før i tiden blev de små afsat foran tv’et, men det blev vi alle mere trætte af. Nu hygger vi os med mad og snak, inden ulvetimen starter og det er en gevinst for både mor og børn 😉

 105. Den klassiske: Bind snørrebåndene og løb en frisk tur i det kolde vintervejr. Der er ikke noget bedre end at komme hjem, få et varmt bad og drikke en kop kaffe efterfølgende – og så endda med god samvittighed og mere overskud 🙂

 106. Er på efterskole, så jeg holder mig frisk ved at være sammen med nogle dejlige mennesker eller så sover jeg 🙂

 107. Overtale kæresten til at skifte barnet – eller endnu bedre give det et bad – og så nyde roen med en kop kaffe og lidt fjerner.

 108. Jeg har anskaffet mig en yoga-måtte og prøver at lave lidt små øvelser og spiser godt med frugt og grønt som mellemmåltider, men tager ellers en lille morfar om aftenen, hvis jeg skal noget om aftenen. Mørket er altså virkeligt søvndyssende! Gode smoothies af lækker frugt er også rart, men mangler dog en blender 🙁

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

 109. En kop kaffe efter arbejde , og når jeg kommer hjem en dejlig lang gåtur med hunden , det frisker op

 110. Når vintermørket har sænket sig, så er jeg på vej hjem i bil fra job. Og jeg får altid krise på det tidspunkt – ikke så smart combo med bilkørsel, mørke og træthed.
  Det eneste der virker for mig, er at rulle vinduet lidt ned og høre høj hip-hop. Og nej, jeg har ikke en BMW med forkromede fælge og lav frontspoiler!

 111. Jeg cykler hjem, så en god gang frisk luft og er det ikke nok hjælper det nogen gange med musik og dans eller varm kakao 🙂

 112. En hurtigt tur i den friske luft – 10 minutter er nok, men gerne en længere tur, hvis der er tid til det.

 113. Et ord: Cafelatte 🙂 ville hellere have en powernap, kende andre på arbejdet kigger bare underligt så…

 114. Slapper af med en bog inden sengetid så tankerne rigtigt kan vandre (og man måske kan drømme sig til et lysere sted ;))

 115. Okay, det er da den lækreste konkurrence jeg har set i lang tid 🙂

  For at holde mig frisk i disse måneder hører jeg musiknumre hvortil jeg kender forskellige danserutiner som jeg har picked up rundt omkring, så danser jeg lidt inde i hovedet, giver det mening? Det virker ihvertfald for mig 😀

 116. Jeg drikker kaffe med fløde og prøver på at huske at spise en håndfuld mandler og drikke godt med vand (nogle gange lykkes det 🙂 🙂 )
  Det vil bringe stor glæde i vores hjem hvis jeg var heldig at vinde alle de flasker.

 117. Kombinationen af to-årig og spædbarn holder mig til ilden så jeg først opdager jeg er ved at kaste op af træthed om aftenen! Den kombi kan virkelig anbefales fordi at det er jo om aftenen/natten man skulle drosle ned eller ikke hvis du spørger hr. Spædbarn

 118. Daim. Det holder mig kørende indtil klokken er mange nok til at ungerne kan lægges i vater.
  På mørke vinterdage virker dobbelt-Daim som en god løsning.

 119. Jeg spiser hvad jeg kan finde. I dag var en af de der særlige dage, hvor jeg da flot ignorerede mugpletten på brødet, stoppede det ned i risteren, og smurte det godt til med resterne af en marmelade, som har bet bagerst i køleskabet lidt for længe. I morgen har jeg en plan om at skrælle en masse gulerødder som jeg kan putte i en pose og tage med på arbejde. Det kan minimere trangen til kage med ca 1%.

 120. Jeg synes det er ret svært at holde sig frisk om eftermiddagen, specielt fordi jeg sidder og stirrer ind i en computer hele dagen. Derfor forsøger jeg at komme ud og gå en lille tur 🙂

 121. Jamen, det sådan rigtigt fornuftige, gode og top faktisk toplækre valg er juice af rødbede, gulerod, citron og ingefær. It bloody works. Det “fårk-mand-jeg-kan-ikke-holde-mig-vågen-til-bilturen-hjem-og-går-kold-i-universitets-snak-om-3-2-1…-valg” er cola. Plain and simple og ufornuftigt og irriterende, men det virker og det kilder så dejligt i halsen.
  Måske en smoothie er en bedre løsning…jeg ved i hvert fald at de smager himmelsk.

 122. Et godt tip er at få noget frisk luft ☺jeg løber lige efter fyraften inde ved jobbet. Så er jeg frisk om eftermiddagen

 123. En langggg gåtur er et must i vintertiden 🙂 Så er man lige lidt mere frisk sidst på dagen.

  Kh Rikke

 124. Ved ikke, om man stadig kan nå at være med, men da min opkvikker for tiden består af en ikke så holdbar eftermiddagslur, kunne jeg virkelig godt bruge en omgang smoothies! 🙂

 125. Jeg spiser som regel en masse frugt i løbet af dagen. Derudover har jeg oftest en pose rosiner og andet tørret frugt liggende, hvis jeg går helt sukkerkold. Jeg drikker smoothie om morgenen for at åbne øjnene kl 5.30 når jeg skal op. Men det tager jo lidt tid at lave. Ville være priviligeret bare at kunne snuppe en fra køleren! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *