Om små boksere

Kommentar fra den fire årige, da jeg afleverede hende i børnehave i morges, og vi passerede en ca 9 måneder gammel baby, der havde fået et flot, blåt øje:”årh…. Så du lige det, mor? Babyer kan også gå til thaiboksning! Det er altså sejt!”

Nu kendte jeg ikke pågældende baby, og kan ikke udtale mig om hvor det blå øje stammede fra – men han lignede ikke en thaibokser.

Desværre…

Nåede lige at håbe på, at det var ham Ninjaman skulle bokse sin kamp imod.
Jeg tror det ville minimere hans risiko for skrammer!

20141217-211943.jpg

(Visited 35 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Om små boksere

  1. Ha ha ha:) Vild med billedet og ja, det ville være en god modstander meeeeen så igen…. De små babyer har det med at overaske os;) Glædelig jul til dig og dine:) Vi smutter på juleferie i eftermiddag men de har da internet i England så jeg kan læse blogs…. Det kan man ikke sådan undvære, hi hi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *