Vind “peep” – et morsomt brætspil

Konkurrencen er slut, vinderen blev: trine229. Tillykke!

Jeg smider lige en ekstra lille konkurrence ind denne uge, for det her spil er altså den perfekte mandelgave – eller julegave!

“Peep” er et brætspil, og den slags kan jeg generelt rigtigt godt lide – har stor paratviden og er en pralerøv – men det her spil kan ikke vindes med paratviden alene, og svarene er indimellem overraskende.

Jeg fik tilsendt et spil i gave selv, så jeg kunne skrive om det til konkurrencen, og her til aften spillede jeg det med en veninde, mens vi drak rødvin og børnene så en film, og tirsdag ikke føltes som tirsdag.
Det var virkeligt sjovt, og jeg glæder mig meget til at spille det med min familie i julen!

image

Vil du vinde et eksemplar af anmelderroste “peep”, og gøre juledagene sjovere?
Så læg en kommentar her nedenfor, om hvem du gerne vil spille med.
Vinderen trækkes på søndag d. 21-12.
Held og lykke!!

Om spillet:
Hvor stor en procentdel af danskerne har mon haft sex på græsplænen?
Hvor stor en procentdel af danskerne har bevidst snydt i skat?

PEEP er spillet, der giver dig svarene på, hvordan vi danskere i virkeligheden er! 

Spillet har stillet en en masse normale danskere en masse unormale spørgsmål, som de har besvaret anonymt. Nu er det så op til dig og dine modspillere, at forsøge at gætte, hvad danskerne har svaret på de mange spørgsmål.

I PEEP handler det dog ikke kun om at gætte rigtigt, men også om at turde satse og gamble, når det gælder.

Hvis du tilmed tør lege med og afsløre, hvordan du selv forholder dig til spørgsmålene i spillet, bliver det kun endnu sjovere.

(Visited 67 times, 1 visits today)

119 thoughts on “Vind “peep” – et morsomt brætspil

 1. Jeg tror jeg vil tage mig et spil med min kæreste. Som hans julegave i år har jeg nemlig planlagt 52 dates/kæresteaftener – en til hver uge af 2015! Og en af de første dates er en brætspilsaften, så der kunne vi kunne godt bruge et nyt spil herhjemme! 😀

 2. Det lyder som en perfekt mandelgave! Jeg ville spille med min familie i julen, elsker når der er et nyt spil at spille i juledagene 😀

 3. Jeg vil da selvfølgeligt spille det med ‘spilleklubben’, som er en månedlig begivenhed herhjemme.
  Spilleklubben består af min mand, min bedste veninde og hendes mand – und ich.
  Vi ELSKER brætspil og er altid klar på nye introduktioner!

 4. Jeg ville spille det mod min kæreste i håbet om, at der nu ENDELIG var et spil jeg kunne tæve ham i 🙂

 5. Jeg vil spille med min familie til julefrokost 2. juledag. Det er nemlig tradition med et spil og gerne et, hvor man kan konkurrere om at være kloge-åge.

 6. Det skulle da spilles i min strikkeklub! Vi strikker ikke små meget mere så dette kunne da være en god erstatning.

 7. Jeg vil spille det (første gang) med mine veninder nytårsaften! Det lyder som om det lægger op til mange gode grin.

 8. Jeg vil spille med min kæreste og et af vores vennepar. Når vi ses er det stort set altid til god mad og brætspil, så det her ville være fedt at prøve! Vi har for nyligt købt Hint og Fuld af Løgn, så vil gerne prøve noget mere 😀

 9. Hov, den skrev ikke hele min kommentar? Skal nok stadig kun tælle for én kommentar 🙂 vil spille med min mand og vores bedste vennepar!

 10. Ej jeg mangler sådan et godt brætspil!
  Jeg ville helt sikkert spille spillet med min kæreste og venner 🙂

 11. Til nytår har min kæreste og jeg aftalt en rigtig hyggeaften med et vennepar, med masser af god mad, vin og brætspil, og det her ville da passe perfekt ind!

 12. Hvor lyder det som et underholdende spil – lidt ligesom ego som jeg er vild med! Fra da mig og mine tre søskende var helt små har det altid været en tradition i vores familie at vi fik “adventsgave” den 24 december, som var et brætspil. Så kunne vi få dagen til at gå med det, så vi ikke forstyrrede mor i køkkenet 😉 derfor ville jeg selvfølgelig også spille det her spil med mine søskende, og måske mine forældre hvis de kan lokkes! I alle tilfælde må du, ninjaman og dine fire børn have en skøn jul – jeg ved personligt hvor dejligt det er med mange søskende i julen, og alle andre tidspunkter for den sags skyld 😉

 13. Vi elsker brætspil og har rigtig mange herhjemme, det er bare en fed måde at være sammen med sin venner og familie på 😀 Jeg har hørt om peep, men det er endnu ikke i vores samling, så det ville være fedt at vinde.

  God blog forøvrigt, det er så dejligt at læse om dig, din familie og den dejlige måde i er på 😀

  God jul

 14. Jeg vil spille med med mine forældre, søster og søsters mand i juledagene :-). Mangler også en mandelgave, og det her spil er jo perfekt!

 15. Vil spille det med/mod min søster – vi har en evig kamp i brætspil, skægt, intenst og fyldt med skældsord 😉

 16. I første omgang vil jeg spille spillet i julen i godt selskab selskab af min mand og svigermor – vi bruger rigtigt meget tid ved spisebordet og et udvalgt spil i juledagene, så det vil bestemt kun være hyggeligt at prøve noget nyt! 😀

 17. Jeg elsker at spille, så det ville være skønt med et nyt spil til samlingen.
  Det skal tages i brug allerede nytårs aften, hvor vi i år skal holde nytår med venner, som, ligesom os selv, enten har små børn i eller uden for maven. Så når der ikke kan festes med drinks og dans på bordene til den lyse morgen, lyder spillet her som et godt alternativ 😉

 18. Jeg ville elske at spille det med min bedste veninde. Vi er begge lige dårlige tabere (og vindere) 😀

 19. keg ville spille det med søde veninder og et par flasker vin. En masse lækre aftener i vente 🙂

 20. Haha – elsker selv parat-viden spil, men det her kunne jeg med garanti lokke bettefar med på. Især hvis jeg sørger for en kold øl og bland-selv-godis. Hvis jeg er rigtig sød lader jeg være med at tage hans bløøøøde natbukser og dunfutter på.

 21. Det ku’ være rigtig hyggeligt at spille Juleaften, så det er sammen med mine forældre, min søster, nevøerne, svoger og hans forældre :0)

 22. Nøj hvor vil jeg gerne spille det spil med min kæreste! Vi har så sent som i går aftalt, at der fra nu af skal slukkes for computer, tv og telefoner minimum en aften om ugen og så skal vi lave noget andet! Det her spil vil da virkelig passe perfekt ind i vores fremadrettede hyggeaften 🙂 Og så tænker jeg faktisk også det kunne være ret sjovt at spille til nytår, hvis vores søde gæster er med på det 🙂 Jeg krydser fingre for at vi er de heldige 🙂

 23. Årh – det lyder megasjovt. Jeg tænker at Peep skal spilles sammen med gode venner (der brokkede sig over mine regler i davoserjas i sommer) med masser af den gode drink “Dark and Stormy” (ingefærøl med limesaft og mørk rom). Det kan ikke blive andet end godt 😀

 24. Jeg ville nok ende med at spille det med mig selv, er jeg bange for, men det skal ikke forhindre mig i at smide et lod i puljen. Fordelen ved at spille med sig selv er jo, at man oftest vinder.

 25. Jeg skal holde jul med min mor og min søster og vi leder altid efter nye spil til mandelgaven. Det kunne være fedt at få dether med i samlingen 🙂

 26. Jeg vil spille med alle, jeg kan tvinge til det! Generelt kender jeg ikke super mange der elsker brætspil, men det er jo SÅ hyggeligt!

 27. Jeg forestiller mig det kunne være et af de spil hvor vi hiver et par spørgsmål frem fra til middagsselskaber mens vi venter på desserten 🙂

 28. Min mand og vores venner Martin og Dorthea. Mens vores samlede efterhånden ret store børneflok selvfølgelig sover pænt uden at kalde efter vand osv i tide og utide.

 29. Jeg vil helt vildt gerne spille det med mit yndlingsvennepar – de ejer nærmest alle brætspil men lige netop det her har jeg ikke set hjemme hos dem endnu så det kunne da være lidt sejt at have det med til vores næste spilleaften 🙂

 30. Jaaaaa, vi elsker også brætspil herhjemme – selvom vi sandleig også kan have nogle ret heftige meningsudvekslinger undervejs…… Så jeg ville spille med alle ungerne, deres venner, ja egentlig vel med dem, der gider.

 31. Jeg elsker at spille spil! Der er altid et spil på min ønskeliste. Hvor villr jeg dog gerne vinde det her spil.

 32. Det vil jeg spille med min familie juleaften, når børnene er gået i seng, så er vi 6 voksne 🙂 Det lyder helt vildt sjovt 🙂

 33. Jeg ville spille det med mine højskolepiger! Sikkert tilsat en ordentlig sjat rødvin, gode historier og latter!

 34. Jaaaa!! Elsker brætsspil, og især “vidensspil” som Trivial Persuit, Bezzerwisser o.lign. Det gør min familie heldigvis også, så det ville være dem, jeg ville spille med, hvis jeg var så heldig at vinde.

 35. Jeg elsker brætspil og hele den hygge, der følger med, når man spiller!
  Min samling af spil er ikke ret stor, så jeg vil krydse fingre. 🙂

 36. Det gad neg godt spille nytårsaften med søde gæster, når rollingerne er gået kolde efter klokken tolv.

 37. det skal helt sikkert spilles med min søster, hendes mand og min mor 🙂 har mange minder fra vores barndom, hvor vi har spillet enormt meget, men nu bor vi i hver vores ende af landet og ses desværre sjældent. Så glæder mig til at tage afsted med ungerne og invadere min søsters hus i næste uge, og så skal der spilles, drikkes te og gåes lange ture 🙂

 38. Det lyder lige som noget for mig!! Jeg vil spille det med vores venner (6stk) til nytår, når alle 7 børn er blevet puttet. Halvdelen af os ELSKER at spille. Og selvfølgelig fordi vi vinder. Vi vinder ogsåover de andre 4 i det her. Det gør vi 😉

 39. Det er da lige et brætspil for mig og min familie. Jeg elsker brætspil og er en super træls vinder – synes familien

 40. Jeg ville spille med min spilleglade bonus familie, de ville elske det og jeg ville lege med ungerne imens, så de “voksne” kunne få lov at spille 😀

 41. ELSKER at spille og prøve nye spil! Og det gør den flok vi skal på skiferie med her i julen også, så dem ville jeg spille med 🙂

 42. Jeg skal helt klart spille det med mine fætre og kusiner til den årlige julefrokost i den store familie. Vi spiller altid når maden er indtaget og skal fordøjes. Tror også spillet vil være et hit næste gang jeg mødes med mine veninder.

 43. Vil gerne spille med et vennepar, som har memoreret alle betterwisser og trivial persuit spørgsmål. Med et nyt spil har vi i det mindste en chance for at vinde! 😉

 44. Jeg er pt. ved at lære venindegruppen at brætspil er fantastiske – så jeg ville elske at spille det med dem! 😀

 45. Jeg vil spille med alle jeg kunne lokke til det, men de første jeg vil invitere er vores dejlige ven Morten og hans søde kone – Morten er nemlig den eneste jeg kender, som er mere vild med at spille spil end vi er herhjemme 🙂

 46. Jeg vil spille med min skønne familie, som jeg skal hjem og holde juleferie hos fra i morgen – og jeg glæder mig som et lille barn! 🙂
  Det ville være skønt med et sjovt spil til de hyggelige juledage.

 47. Jeg ville helt sikkert spille det med min mand og mine store børn. Vi elsker at spille og lige dette spil har vi talt om kunne være sjovt og det vil bestemt også udløse en masse snak 🙂

 48. Min mand og jeg har et vennepar, som vi altid spiller brætspil med. Og det er helt sikkert dem som skal være med til at spille dette spil, hvis jeg vinder.

 49. I min familie er traditionen juleaften at spille et nyt brætspil efter vi har danset omkring juletræet.
  Så jeg vil ønske at spille dette med min dejlige familie, når julefreden har sænker sig 🙂

 50. Pingback: Vind en handyman | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *