Om fire årige og butikker

Der er en særlig glæde ved at handle ind, med fire årig som assistent.

Måtte fnise indeni, da hun så denne her bagepensel, og imponeret råbte: ” se mor! Det er fandme en mærkelig blævregaffel!”

image

“Blævregaffel” er klart et ord der manglede i det danske sprog!

Jeg blev dog lidt mindre begejstret da hun sukkede:” årh mor… Jeg glæder mig til du dør. Så vil jeg købe sådan en smuk blomst, og lægge den på dig.”

image

Rart for mig at kunne se frem til den slags smukheder – men jeg ved ikke helt hvor fedt det er, at hun ligefrem glæder sig?

(Visited 54 times, 1 visits today)

16 thoughts on “Om fire årige og butikker

  1. Dejlige guldkorn. Da den næstældste barnebarn var i den alder (for 16 år siden), ville hun gerne arve vores kunstige juletræ fra Harald Nyborg, men fik lige tilføjet, at hun ikke glædede sig. Hun er siden flyttet hjemmefra og har købt et større juletræ (kunstig), så der er nok ingen, der vil arve vores

  2. Åh gud, hvor lyder hun skøn!! Sidder her og griner højlydt for mig selv 🙂 Min søn er bare 2 måneder, så jeg må vente lidt på de morsomme kommentarer. Blævregaffel… HAHA! 🙂

  3. Blævregaffel skal klart ind i mit daglige ordforråd. Min er pink og jeg bruger den tit. Jeg elsker den logik små børn har, for det er da lige det en bagepensel er/ligner hvis man ikke lige ved hvad en bagepensel er.

  4. Blævregaffel er fandme sjovt!
    Efter min mor døde for 2 mdr siden er min søn begyndt at lege en leg hvor jeg dør og så kaster han min aske ud ad døren. Et naturligt forhold til døden er prisværdigt men det kan også blive lidt for hyggeligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *