Om ro

De sidste to måneder har vi boet i konstant rod og larm, mens vores lille hus blev bygget større – den sidste uge har været ekstrahård, for der hev håndværkerne væggen ind til stuen ned, så vi har boet seks mennesker oppe på et lille børneværelse, og også været nødt til spise derinde.

Men her i dag slog tømrerne det sidste søm i, pakkede campingvognen og kørte hjem til Jylland – og al denne her plads er nu vores:

image

Det her bliver forældresoveværelse, hvor min bogreol skal dele rummet på midten, så mindstebarnet får hele den forreste del, som sit værelse.
Derudover kommer der et badeværelse, og pigernes soveværelse er blevet udvidet, så en af dem kan have værelse der – før var der kun plads til senge.

Det føles helt vildt.
Selvfølgelig mangler der en del, før vi kan flytte rigtigt ind – der skal tapet og fliser op, og med vores ringe håndværkerevner tager den slags nok en del tid – men vi har PLADS!
Pigerne har vejrmøllet rundt i huset lige siden de kom hjem fra skole, og jeg – der normalt ikke går meget op i boligindretning – har brugt flere timer med at glo ikea-katalog igennem, sammen med dem, mens vi fantaserede om de ting vi godt gad vi havde råd til.

image

Ja, der var ikke rigtigt nogen pointe med indlægget – bare ren pral, lettelse og forundring over at det endelig er klar, og minihuset er blevet en tredjedel større!

(Visited 61 times, 1 visits today)

29 thoughts on “Om ro

 1. Flere billeder 😉 og udefra – det er da egentlig gået pænt hurtigt, føles nok bare ikke sådan når man bor i byggeriet. Tillykke!
  Kh Anette ( arkitekt, derfor så nørdet interesseret i alle detaljer 😉

  • Skal nok komme flere.billeder – men sikkert sjovere at se, når det er mere færdigt?
   Lægger umiddelbart ikke fotos af facade ud her, men der kan ses nogen på min.instagram, hvor jeg hedder “hverdag”

 2. Det ser da bare rigtig skønt – og jeg kan godt forstå du jubler! Plads er lykken. Vi flyttede selv fra lejlighed til 200 m2 hus, og det var helt vildt fedt (bortset måske lige fra det med rengøring, men pyt nu med det :))

  Tillykke med alt det nye plads 🙂

 3. Forstår din glæde og jubel – om/tilbygning er frygteligt, mens det står på, men så meget større er glæden, når det er overstået. Skønt med mere plads – og sikke et flot gulv! 🙂

 4. Hvor er det skønt! Herhjemme er vi også i gang med projekt med at gøre en lille del af kælderen til beboelse for teenageren – hun har længe truet med at flytte hjemmefra, hvis ikke vi flyttede til et sted med plads til mere end et bakke-ind-værelse. SÅ det bliver fedt, men hold da kæft hvor træls mens man lige står i “rydde-op-i-alt-lortet-som-står-på-stuegulvet-fordi-der-ingen-plads-er”. Vi har måttet smide adskillige ting ud og har faktisk både en sovesofaseng, og forskellige andre møbler til overs hvis du skulle være interesseret og kan hente i næste uge i Ballerup?

 5. Hvor er det bare blev flot. Er vil med den side af vinduer/døre man kan se…. Meeen jeg mener klart der mangler billeder. F.eks udefra så man kan se hvordan det ser ud op af huset… Mumler noget om at vi har købt et dukkehus men har børn og flere i skøbeskeen til et palads. Jeg går gerne på knæ for at se billeder hvis det er hvad der skal til…?:)

  Ps: er håndværkere billigere/bedre når de kommer fra Jylland.?

 6. Pingback: Om julen, der blev erobret af mongoler | Superheltemors bekendelser

 7. Pingback: Om møbelsamling og indflytningskuller | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *