Adventsgave 1 – vind en smart støvsuger

Konkurrencen er slut, de to heldige vindere blev: “Sanne p”, og “alt og ingenting”.
Stort tillykke til jer to!
Obs: electrolux har valgt at sponsere endnu en præmie, så nu er der hele to støvsugere på højkant!

Vi er vant til at bo seks rodehoveder på lidt plads, så vores tærskel for hvor meget ros og snavs her må være, er ret høj – men nu hvor vi bor på endnu mindre plads, og med byggerod overalt, er vi faktisk begyndt at opdage nullermændene og blive irriterede over dem.

Hver aften tænder de søde håndværkere for nogle store projektører foran vinduerne, så de kan arbejde videre i mørket – og så bliver det skræmmende tydeligt hvor mange nullermænd og kiksekrummer der ligger og flyder i rodet.

Heldigvis har vi fået lov til at teste den ledningsfrie og meget smarte 2-i-1 støvsuger Ergorapido fra Electrolux – og den er så nem at bruge, og sjov med lys i mundstykket, at mellempigerne har jævnlige diskussioner om hvis tur det er til at støvsuge.

image

image

Og jo – billederne ER taget om aftenen, så lyst er der, med håndværkere foran vinduet til sent om aftenen…

Den er virkelig praktisk og lige ved hånden, når havregrynene ryger på gulvet (igen), når støvlerne efterlader et spor af byggejord gennem hele huset, når krummer og andet snask ligger omkring spisebordet.
Der er lys i mundstykket, ingen ledninger, den fylder ikke en skid, har 180 graders manøvredygtighed, og det er smart at håndstøvsugeren er indbygget, så man ikke skal finde plads til den et andet sted!

Og nu bliver det interessant for jer:
Kalenderpræmien her denne første søndag i advent, er nemlig en flot, rød Ergorapido modelzb3012 til en værdi af 2099 kroner!
Og der er hele TO af jer der vinder en hver!
Alt du behøver gøre, er at skrive en kommentar her nedenfor, så trækkes der en vinder næste søndag, hvor der også kommer en ny konkurrence!

20141128-111141.jpg
indeholder adlink

(Visited 97 times, 1 visits today)

429 thoughts on “Adventsgave 1 – vind en smart støvsuger

 1. Wauw … sådan én vil jeg gerne vinde 🙂 Følger en af pigerne med som maskinfører? 🙂 🙂

 2. Sådan én har jeg altid ønsker mig! (virkelig, så kedelig er jeg åbenbart;) Vore hus er nemlig også fyldt med kiksekrummer og nullermænd!

 3. Hey, vi har også utrolig meget havregryn og kiksekrummer på gulvet (og sofaen, og bordet og …etc) så den kunne få et godt hjem her hos os.

 4. Sygt blæret gave. Jeg ser det for mig: Min dreng i Yvonne-outfit klarer gladeligt rengøringsskærerne, mens jeg – med hygge-kaffe og pfeffernüssen nyder livet. OH!

 5. En støvsuger uden ledning og uden det der trælse snoede rør. Jotak, det vil jeg gerne vinde (barn behøver ikke medfølge, jeg har en mand, der tjener samme funktion)

 6. Den er super smart. Vi var i sommerhus i efterårsferien og der var sådan en. Både børn og voksne var vilde ned at bruge den 😉

 7. Novra, sådan en sej støvsuger kunne jeg godt bruge! Måske bliver min kæreste ligeså begejstret for at støvsuge som dine piger. 😉

 8. Det ville være så dejlig at vinde, så jeg ikke behøver altid at slæbe støvsugeren op og ned ad trappen

 9. Jeg har netop afsluttet en runde med vores afsindigt dårlige no-name poseløse støvsuger (som svigermor gav os i julegave et år… bum) og drømmer på husmodermåden om en ny støvsuger – og tænk nu hvis jeg vandt en… så behøvede jeg jo slet ikke spilde et juleønske på noget praktisk. Jeg hader praktiske ønsker på min juleønskeliste. Så hvis nu jeg vandt, ville det være dobbelt sejr. Den tanke er faktisk rar.

 10. Øj, den vil jeg gerne vinde, og vil SÅ gerne afprøve om det mon også kan motivere mine 5-årige piger til at støvsuge..

 11. Pt bruger jeg min tommelfinger for at lukke hullet i støvsugerslangen mens jeg støvsuger… Det ville være rart med ny støvsuger.

 12. Det var da en skøn gave. Jeg krydser fingre. Held og lykke med at håndværkerne bliver færdige før tid… Det kan vel ske ?!

 13. Yeah, fed støvsuger! Sådan en ønsker jeg mig. Med en baby, der kravler rundt, ville det lette min hverdag meget med sådan en smart lille støvsuger. ville få støvsuget lidt oftere, og mindstemanden vil nok minimere sit nullermandsindtag betydeligt…

 14. Den ville virkelig kunne gøre støvsugningen nemmere i vores nye hus (og fjerne håndstøvsugeren fra juleønskesedlen).

 15. Uh, den vil jeg vildt gerne vinde. Har længe kigget efter noget der er nemmere for mig med mine dumme sclerose ben. Vil jo gerne forblive selvstændig og selv gøre bare lidt rent eller som dig lade ungerne hjælpe:) Hvilket er en famtastisk ting:) Go’ søndag. Venter i spænding:)

 16. Den støvsuger lyder virkelig som et must både til huset, men også til den nye bil, så man slipper for at skulle bakse rundt med ledninger.

 17. AV! Sådan en gad jeg godt vinde. Min støvsuger er lige gået i stykker, og det er altså ikke det fedeste at ønske sig til jul, når ens SU-budget ikke tillader sådanne køb i hverdagen 😉 Jeg krydser fingre!

 18. Vi har en dreng på 2 og har lige fundet ud af at der ligger hele to små babyer i min mave – og jeg tør slet ikke tænke på hvor meget sådanne tre baryler kan svine! Derfor skal vi vinde

 19. Er du gal, den gad jeg godt vinde! Jeg har en 10 år gammel lillebitte støvsuger som er gået i stykker, så jeg næsten er nødt til at kravle rundt på gulvet for at støvsuge. Jeg hader den! Men altså… At købe en ny støvsuger… Det er sjovt nok bare ikke det der står højest på prioriteringslisten når SU’en tikker ind på kontoen :p
  Jeg krydser og håber!

 20. Fantastisk præmie! Er selv ved at gøre hovedrent før julepyntning. Hvem med to små børn ville ikke eje sådan en!

 21. Den vil da være så perfekt herhjem til! Os 2 rodehoveder venter barn til lige om snart, og med en lille tut i huset bliver den vist fast inventar i mors ene hånd – er der overhovedet plads til at bære andet end baby?
  Nå.. Uanset hvad vil den være en stor hjælp herhjemme, så krydser fingre 🙂

 22. Wauw, det er lige sådan een vi mangler herhjemme, hvor der er kroniske krummer, nullermænd og madrester på gulvet efter to små piger.

 23. Vi er i færd med at planlægge et ombygningsprojekt på størrelse med jeres, og det er da lige sådan en støvsuger, vi mangler for at klare os igennem.

 24. Vil virkelig gerne vinde den, har en 4-årig som godt kunne trænge til at lære at støvsuge op efter sig selv

 25. Vi har en gammel blå Melissa støvsuger der hyler… Min kæreste nægter at støvsuge fordi den larmer helt ekstremt, så al støvsugning hænger på mig. Med sådan en fiks sag, så vil han helt sikkert støvsuge igen og mon ikke vi (endelig) kan komme nullermændene til livs?

 26. Den er dælme smart ! Den vil helt sikkert komme til sin ret herhjemme hvor der altid ser beskidt ud fordi nullermænd og jord ikke har lært at kamuflere sig på vores lyse flisegulv.

 27. Åh, den ville jeg gerne vinde. Tænker den ville være fantastisk til konstante nullermænd af hundehår, som der hele tiden dukker nye op af. I øvrigt synes jeg fotos fra jeres hus ser langt hyggeligere ud end totalt-ryddet-reklame-foto :-).

 28. Indbygget håndstøvsuger – det er skisme smart! Til krummer i bestikskuffen, fnuller i vindueskarmene, edderkopper i gardinerne, sand på trappen osv. Har en stor og effektiv miele, men ikke et maskineri, man gider slæbe frem til småting, så det ville være genialt med sådan en lille rygvenlig hjælper 🙂

 29. Som fattig studerende fejer jeg min lejlighed! Den gamle støvsuger flyttede med min gamle rumbo og der er simpelthen ikke lige luft i budgettet til en støvsuger. Det kunne da være sjovt at gøre sin lejlighed rigtig ren igen med sådan en her.

 30. Jeg HADER at støvsuge. Min støvsuger er dårlig, den fylder meget, man falder altid over den, ledningen er ikke lang nok. Og så er den SLET ikke ligeså sjov som den der lyder til, så vil vildt gerne vinde en ny støvsuger. Måske noget af dine pigers glæde vil smitte af på mig, så jeg får støvsuget noget mere 🙂
  God jul og advent (Endelig kan man sige god jul!!)

 31. Den støvsuger har jeg manglet hele mit liv… eller noget 🙂 Den vil i hvert fald gøre lykke her hos os – Så jeg smider forventningsfuldt et lod i puljen.
  KH Helle

 32. Den ønsker jeg mig! Jeg satser meget på at min søn på 3,5 synes det er lige så sjovt som pigerne. Så får jeg jo gratis rengøringshjælp. Kan man ønske sig mere? Det er jo egentlig også ham der efterlader flest krummer i huset, så er det ikke meget fair det også er ham der tager rengøringen?

 33. Jeg satser på at 2 af 4 drenge synes det samme som 2 af dine 😀
  Ellers synes jeg det nok selv :p
  Så “hit med den”

 34. Den vil jeg gerne vinde, med en kronisk dårlig albue bliver der kun støvsuget når mine piger vil opnå et eller andet

 35. Den ville være så god til alt det skidt og fnuller det irriteret øjet – men ikke helt nok til at man får fundet den ‘rigtige’ støvsuger frem med ledning und alles.

 36. Jeg har så mange gange kigget på den støvsuger. Nu håber jeg at vinde ellers bliver jeg nødt til at ønske mig den i julegave. Og det er jo ret kedeligt 😉

 37. Årh! Vil så gerne vinde den støvsuger. Ikke fordi jeg kan lide at støvsuge, men den vi har nu er ti år gammel og fra kollegietiden, og at skulle bruge penge på en ny er cirka det kedeligste i hele verdenen. 🙂

  Kh.
  Katrine

 38. Sådan en vil jeg gerne vinde. Så kunne det være, at jeg kunne lokke den store, på snart 6, til at holde gulvet rent for den lille kravlenisse

 39. Det kunne være så lækkert at vinde, jeg er en af de der mennesker som elsker at støvsuge, så en god støvsuger er ekstra lækker at have 🙂
  God søndag !

 40. åh den ville jer gerne vinde. Bor selv lige overfor et kæmpebyggeri, hvor de store lamper bliver tændt 5.30. Prøver på at se det fornuftige i at kunne se spindelvæv og støvbolde allerede klokken lort om morgenen, men….. Jeg lukker øjnene og lader dem ligge 🙂 måske denne smarte støvsuger vil få mig til at gøre en større indsats og udnytte det nye “dagslys”.

 41. Har en lille dreng der lige om lidt skal til at sidde og fedte rundt med sin mad selv – jeg forudser at den der ville være ret god at have ved hånden til den tid 🙂

 42. Med 2 bulldogs og 2 børnebørn og 1 bonussøn i huset, plus en igangværende ombygning af 1 sal(incl nedbankning af 3 ton puds fra 1920), ville sådan en frækkert der falde i utrolig god jord hos undertegnede, som får tic’s af støv-hundehår-krummer på mørkt klinkegulv.

 43. Årh man er altså blevet ret så voksen når man brændende ønsker sig en støvsuger. .. ikke desto mindre så ser den så fed ud at jeg får lyst til at drøne ud og købe den alligevel.
  Jeg har godt nok kun to unger, men de og deres far er verdensmestre til at slæbe jord igennem stuen og jeg er rigtig god til det der med havregryn over det hele.
  Så summa summarum – jeg vil så gerne vinde den støvsuger…

 44. Den ville jeg virkelig gerne vinde!
  Har om nogen brug for den, med to unger, fældende hund og defekt støvsuger

 45. Jeg ved da snart ikke om den ville glæde mine lys-fanatiske børn mest, eller os der faktisk er tvunget til at støvsuge (og burde gøre det oftere). Så derfor: mig mig mig 🙂

 46. Godt nok er jeg kun mig selv til at krumme og støve herhjemme, men hvis bedømmer ud fra mit gulv så er det også riiigeligt til at mangle sådan en smart sag 🙂

 47. Orv, sådan en mangler vi. Til krummer og hundehår. Og hvis det oven i købet aktiverer børnene er det jo fantastisk!

 48. min pige på 2år er bange for lyden af vores nuværende støvsuger, så hvis den også er forholdsvis lydløs vil den være er hit herhjemme.

 49. Overspringshandling og hygge med din blog, hvor jeg egentlig havde lovet mig selv at støvsuge, mens der stadig er en smule lys udenfor. Nu dukker din adventsgave jo op som sendt fra himlen søde Superheltemor!

 50. Åh den ville være så skøn at vinde. Den vil være handy, når der skal støvsuges på trapperne oven på og nedenunder + hele overetagen. Den ville også være nemt, når Xander smider mad på gulvet, men sådan er det jo, når de skal lære at spise selv de kære små 🙂

 51. Åh, sådan en vil jeg virkelig gerne eje! Har en herre i huset, der er godt træt af at støvsuge med et monstrum fra 1900-tallet

 52. Mon en næsten 2-årig også kan styre den? 😛 det er ihvertfald nædvendigt at støvsuge flere gange om dagen med sådan en størrelse i huset der insisterer på at spise alt med fingrene. Også suppe og risengrød!

 53. Uhh, dén vil vi gerne vinde. Tror at mine piger vil synes det er sjovt når der er lys i netop ligesom dine piger. Og vi kunne godt trænge til at børnene hjalp lidt til og har der ikke engang været et mandagstip om noget med at få børn med til at hjælpe til? Det tror jeg. Mindes noget med at det skal være sjovt, for så gider børnene godt.

 54. Wauw, den lyder og ser smart ud. Har lige siddet og tænkt på, hvor ofte støvsugeren skal frem når man har en lille gut på 1,5 år. Det vil være fantastisk med en støvsuger som denne, der kan gøre den til en leg 😀

 55. Kiksekrummer haves = ledningfri støvsuger ønskes <3
  En støvsuger er faktisk det eneSte på min ønskeliste, så denne konkurrence kunne ikke falde mere perfekt.

 56. Åh ja, please, please, please … krydser fingre og holder vejret i spænding! Det er LIGE hvad jeg ønsker mig 🙂

 57. Ohhhh my GOD!! Det er da det mest geniale i hele VERDEN!!! Jeg har et ledningsfrit strygejern, og det er genialt. Så må en støvsuger være helt fantastisk!

 58. Øj, guld til småbørns familien. Krum løs mit barn – den klarer vi fluks.

  Og tror faren i vores familie ville blive lykkelig, da støvsugetjansen er hans. Jeg HADER nemlig tunge støvsugere, ledninger osv., med denne tror jeg faktisk jeg ville synes om støvsugning, ligesom dine piger!

 59. Åh jeg elsker orden og bekæmper gerne nullermænd dagligt, jeg ville dog elske det endnu mere, hvis jeg kunne ane endnu større renlighed, det er jeg sikker på, at støvsugeren med lys i vil kunne hjælpe på:)

  God 1. søndag i advent:)

 60. Den ville da gøre ret god gavn her i huset, hvor der bor en 10 måneder gammel dreng og en hund – dvs madrester og hundehår overalt, hvis ikke der bliver støvsuget hver dag.

 61. Man synes jo der burde være en ordentlig støvsuger på et kollegium. Det er der ikke på kollegiet, jeg lige er flyttet ind på. Der er en støvsuger. Den har kostet 49,95 kr.
  Og kvaliteten er derefter:
  1) Ud fra skaftelængden at bedømme er den lavet til dværge.
  2) Den suger af helvede til. Ikke fordi posen skal skiftes. Det gør den bare.
  3) Slagen bliver ved med at falde af – også selvom en venlig sjæl har forsøgt at gaffatape den fast (på ‘et stykke gaffatape er godt – en støvsuger i fuld gaffa er bedre’-måden.)
  4) De tre hjul har hver deres ide om, hvor maskinen skal trille hen (og det er selvfølgelig aldrig den vej, jeg vil have den).
  Jeg vil virkelig gerne have den støvsuger, så mit wannabetrægulv kan blive lidt mindre fnulret end det er nu!

 62. Ej det ville være en drøm at få sådan en :O Sønnen er super bange for vores nuværende støvsuger, så det ville altså være rart hvis man rent faktisk kunne få lov at støvesuge når han var hjemme. Jeg tror også han ville synes den er supersejt 😀 Nå ja og så ville det spare mig utallige bøj for at skifte lednings stik når jeg skifter rum i huset. Det er sgu lidt ulempen ved at have fået et voldsomt lang hus og stadig have en ledning som kun kunne lige knap dække en 2-værelses lejlighed.. Ej alle de fordele! Nå jeg håber og krydser.. og ellers må jeg jo ønske mig den i fødselsdagsgave om en 5 mdrs tid 😛

 63. Den vil jeg SÅ gerne vinde 😉 jeg er lige flyttet i lejlighed og ejer ikke en støvsuger, så jeg er sikker på, at mine fremtidige gæster også håber på, at jeg vinder!

 64. sikke dog en fantastisk gave man kan vinde her første advent! 🙂 fantastisk inteartiv med adventsgaver xxx

 65. Gawd, det er smart. Det er da sådan en jeg skal have i stedet for den alt for billige melissa-støvsuger jeg har anskaffet mig i Netto. En støvsuger som selvfølgelig ikke engang kan sidde sammen og hvor filteret falder ud hver gang jeg støvsuger. Så håber på at vinde den! Og ellers ryger den sgu på min ønskeliste til julen.

 66. Yes pleeease! Sådan en kunne jeg godt bruge i vores dejlige nye lidt for lille lejlighed med lidt for lidt skabsplads. Den ligner en, der ikke fylder så meget, så det ville være et perfekt match!

 67. Man er vidt indbegrebet af MOR og HAUSFRAU, når jeg i ramme alvor siger; at sådan én ønsker jeg mig meget meget højt. Bliver det mig der vinder, vil jeg dedikere hele december måned til at lære min ældste søn (på 2!!!!!!!) at støvsuge

 68. Den kan vi helt sikkert bruge. Vores hjem er ikke så stort, så den ville være fin at komme rundt med. Den vil blive brugt hver dag da vi har brændeovn. Så xxx fingre 🙂

 69. Genialt! Flytter sammen med min søster d 1/1, så det kunne være ret populært med en ny og lille støvsuger. Og så kan man jo altid krydse fingre for, at hun også synes, det er mega sjovt at støvsuge!

 70. Med en dreng på knap et år, som kravle, kravle, kravler og smider halvdelen af sin mad på gulvet, vil sådan en støvsuger være perfekt til lige at klare den daglige rengøring! Super adventsgave!

 71. Årh hvaaaaaad, en sej futureagtig støvsuger! Den ville være riiiiimelig god til at komme alle vores hybelkaniner (=nullermænd på norsk, totalt yndlingsord!) til livs. Krydser fingre og næsehår for at den kommer herhjem og bo.

  • Vi kalder dem vindhekse, fordi de i slowmotion hopper afsted, som de der vindhekse i gamle westernfilm, når vi går forbi.

 72. Der står støvsuger øverst på min ønskeseddel, vildt kedeligt, men desværre et nødvendigt ønske, ville være fedt at vinde denne, så jeg kan ønske mig noget sjovere i julegave.

 73. Sådan en tingest vil jeg godt nok gerne vinde. Den kommer helt sikkert ikke til at kede sig her hos os. Med 5 personer og 6 kæledyr i huset ligger der altid gigant fnullermænd, sand, krummer og varierende kæledyrsstrøelse rundt omkring.
  Jeg fantaserer ligefrem om, at børnene drøner rundt og støvsuger helt frivilligt og uden opfordringer, hvis vi vinder.

 74. 2 år uden støvsuger, nu har jeg købt et gulvtæppe og der virker kosten ikke, så det kunne være meget praktisk, men sådan en der 🙂

 75. Vil straks give vidunderet videre til verdens bedste Severin som er VILD med at støvsuge både hjemme og hos mormor:-))

 76. Mayn!!! Som nyudsprunget single og hjemløs (forhåbentlig snart ikke længere) er bodelingen endt i at jeg mangler spisebord, fjernsyn og støvsuger. Hvor skønt ville det ikke være om jeg fik en støvsuger her! Vil egentlig hellere have en mand at holde af, men sådan en er nok noget sværere at udlodde!

 77. Åh den er fed ! Den ville være skøn at have – og særligt lige nu i min højgravide fase, hvor mig og støvsugeren ikke er så gode venner op af trappen

 78. Sådan en støvsuger vil seriøst være guld værd herhjemme med tvillingedrenge på 10 mdr, som synes, det er toppen af poppen at spise selv. Jeg er sikker på, at søster på 5 år vil elske at støvsuge madrester op efter dem

 79. Jeg HADER at støvsuge. Bruger ofte virkelig lang tid på at tage mig sammen til at støvsuge, og irritere mig over at jeg skal støvsuge. Væsentlig længere tid end det overhovedet tager at støvsuge hele lejligheden. Utrolig dumt da det jo bare forlænger “pinen”, men gangen efter sker nøjagtig det samme.
  Jeg er totalt til fals for gadgets og lyseffekter, så jeg føler mig overbevist om at en sådan støvsuger måske rent faktisk kunne få mig til at tænke “måske skulle jeg liiige støvsuge lejligheden”, sådan helt spontant. Og ikke længere ende ud i det der; “Fuck, nu kan jeg ikke udskyde det længere”…

 80. Hold nu op, for en smart støvsuger. Jeg kunne virkelig godt bruge sådan en fætter, og det der lystrick er da for genialt. Hvor tit er det ikke lige, at man her om vinteren støvsuger i buldermørke?
  Bedste hilsner
  Luna

 81. Som 19 årig (ja jeg ved det er underligt jeg løser “mommy-blogs, men det er nu så hyggeligt!”) og udflytningsklar fra mors trygge rede, kunne jeg godt bruge en støvsuger, så lækker som den! Jeg har nemlig en tildens til at bruge den lidt for ofte, hvis du spørger min moder, og så ville det da være smart at have en ved hånden, haha 😉 God jul.

 82. Ej den er da smart! Med en 1 årig datter der “kan selv, vil selv” fasen, er der ofte mad rester over det hele….som i OVER det hele.
  Jeg har overvejet at anskaffe mig en hund bare for at lette rengøringen under bordet hver aften. Denne her støvsuger vil være som kaldet 🙂
  Tak for en god blog

 83. Sikke en dejlig brugbar give away 🙂
  Bare det var kæresten og mig der kæmpede over at få lov til at støvsuge – måske det kunne blive aktuelt med en god støvsuger 😉
  God 1. advent og glædelig jul.

 84. Årh… Med 3 uger gammel baby og de anskaffelser det bærer med sig og alt for lidt plads, er her altid nuller (eller også glemmer vi at støvsuge under sengen hvorfra nullermænnerne indvaderer os?!) det ville ikke gøre mig ked af at vinde sådan et vidunder 🙂

 85. Ej, jeg håber, at det bliver mig der vinder. Den er så gadgetagtig, at jeg slet ikke behøver at spørge min mand de sædvanlige 47 gange, inden han overgiver sig. Og hvis ungerne også melder sig på banen, så et der jo ego-mor tid til mig 😀

 86. Wauv. Jeg vil egentligt hellere have lyset foran vinduerne end støvsugeren (ikke at jeg ville sige nej hvis vi vandt den ;-)) da vi nærmest er på arbejde i alle døgnets lyse timer pt – og det der med at gøre rent i halvmørke når det ikke lyser ind udenfor, det strider altså mod min natur – og jeg HADER at bruge de få lyse timer, der er, i weekenderne på det. Altså, jeg hader bare rengøring, sådan generelt.

 87. Jeg har 4 drenge, mand, hund og kat, så herhjemme skal støvsugeren svinges meget ofte, så jeg krydser fingre for at jeg er den heldige..
  Glædelig 1.advent

 88. Hvor er den sej. Her i huset er det manden, der står for støvsugmingennog den der vil sikkert gøre opgaven noget sjovere 🙂

 89. Nu elsker min to-årige faktisk allerede at støvsuge (knap så effektivt dog), og med den der vil han helt sikkert kunne holde støvsugningsgejsten ved lige. Den er jo genial.

 90. Please – pick me!! Vi trænger sååå meget til en ny og smart støvsuger… Mine unger sviner helt vildt – vader rundt i madkrummer, hvis der ikke bliver støvsuget hver dag – og det gør der altså ikke, når røret er knækket, og jeg skal ligge på alle 4 og støvsuge, som situationen er lige for tiden

 91. F*** i julehytten sådan en ville jeg gerne vinde… 😀 Den ville være så handy når min (næsten) tre-årige igen har efterladt en spor af jord/krummer/sten/blade, eller hvad hun nu lige gemmer i lommerne den dag, hen over gulvet 🙂

 92. Årh, den ville være perfekt her hos os, når nu vi har et babypigedyr der forsøger at lære at spise og vi dermed konstant har må bidder af mad spredt rundt om hendes stol.
  Til gengæld er hun mega god til at kravle, så på den måde sørger hun for at jævne bunkerne af skidt ud over hele lejligheden..

 93. Er det fejt at forsøge at vide en støvsuger til min søster? Ihvertfald er jeg sikker på, at hun godt kan bruge den 😉

 94. Er velsignet med behårede familiemedlemmer der fælder, to etager og en to-årig der har et løst forhold til klamhed på gulv. Vil VIRKELIG gerne have sådan en handy fætter der!:)

 95. Konstaterede på et tidspunkt, at vi ikke har gode billeder af vores tre unger, fordi der altid står en støvsuger i baggrunden. Den model du udlodder kunne sagtens integreres som baggrund på et billede. Forestiller mig også, at ungerne straks vil bruge den som mikrofonstativ til deres optrædener.

 96. Uhh jeg kunne virkelig godt tænke mig og vinde den! Min kæreste er lige flyttet i lejlighed og mangler virkelig en støvsuger 😉

 97. DEN STÅR FAKTISK PÅ MIN ØNSKESEDDEL! Og er derfor meget velkommen i vores hjem, hvor den vil blive bedste venner med vores datter på 9 mdr, der mener hun kan selv ift mad. Pt står den store støvsuger fremme hele tiden og både fylder samt ser forfærdelig ud.

 98. Når man går hjemme på barsel og håret i den grad er begyndt at falde af og derfor ligger OVERALT, kunne det være fedt med sådan en smart støvsuger

 99. For søren hvor lyder det smart.. Måske kunne den afhjælpe min kronisk dårlige samvittighed over at min 8 måneder gamle baby ind i mellem kravler rundt i lige vel meget støv?

 100. Nej hvor vil jeg gerne vinde den! Støvsuger flere gange dagligt og træder alligevel i børnesnask hele tiden. (Hvad sker der for ris’ evne til at klistre fast på alt?!)

 101. Den ville min mand elske 🙂 han rende rundt med lille kost og fejebakke ret ofte, denne vil jeg elske at overraske ham med.

 102. Det var dog helt vildt, med det lys.. Det ville stresse mig helt vildt.
  Meeen.. derfor deltager jeg alligevel gerne. Det er lige noget for mig. Mit aflastningsbarn har støvallergi, og det er faktisk lidt af en udfordring – med hund og barn..
  Miatilda A

 103. Tror faktisk på den kan gøre det nemmere og sjovere at støvsuge, så det bliver et ja tak til at vinde;-)

 104. Jeg har en dreng på et år, dom meget gerne spiser ting fra gulvet. Så jeg kunne godt tænke mig lige lynhurtigt at suge resterne op inden han får fingre i dem for anden gang;-)

 105. Sådan en ville jo være helt perfekt herhjemme hos os, hvor vi bor fem mennesker på næsten ingen plads – og med en stor hund der fælder k.o.n.s.t.a.n.t.

  :O) Mette

 106. Godt jeg ikke har sådan et lys herhjemme til at vise alle nullermændene, vil dog gerne vinde støvsugeren til at eliminere dem der måtte være selv uden spot på 😀

 107. Det ville være fuldstændigt fantastisk at vinde en smart støvsuger, mit jordelskende sviner temmelig meget og jeg hader at støvsuge….

 108. Med 3 børn, 2 hunde og 1 mand, så kan den absolut godt bruges. Lillebror smider flittigt mad på gulvet som hundene støvsuger op, men de er nok ikke helt så effektive som en støvsuger. Kan absolut se mulighederne for børnearbejde, har lige fået brusehoved med lys i og pigerne har aldrig badet så meget, så en støvsuger med lys…

 109. Den er da for fed! Design, farve og funktion sidder lige i øjet 😀

  Melder mig frivilligt som ultra glad vinder på søndag – og venter forresten i vild spænding på jeres ombygning er færdig, så du kan vise frem. Er der deadline før jul? 🙂

 110. Har lige besøgt datter, der just havde købt lignende produkt, og jeg blev MISUNDELIG. Er sikker på, at denne her er MEGET mere misundelsesværdig!

 111. Havde alligevel aldrig troet jeg skulle have sådan virkelig lyst at eje én bestemt støvsuger, frem for enhver anden – men den her ønsker jeg mig faktisk nu..

 112. Wauw! Jeg mangler sååå meget en ny støvsuger, for min gamle er meget lidt begejstret for faktisk at suge skidtet med op :-/.
  Håber :-).

  Gode adventshilsner
  Åse

 113. Fed præmie. Så kunne det være at jeg også gad støvsuge engang i mellen… Så det ikke kun er faren til svineungerne…

 114. Så så man lige sit snit til at smide et lod i puljen. Kæresten og jeg har ikke haft en støvsuger i 7 år (don’t judge!), idet vi har trægulv, og jævnligt benytter os af såvel kost som “sæbevand” i spand – metoden. Det bliver dog aldrig helt det samme, som at kunne svinge støvsugeren. Sidstnævnte har jeg en ide om, gør det hele lidt mere rent. Jeg krydser fingre 😉

 115. Kunne være fantastisk at slippe for at finde det store monstrum af en støvsuger frem flere gange dagligt!

 116. Herhjemme har vi en robot støvsuger, det kan virkelig anbefales, ville aldrig få støvsuget hvis det ikke var for den 🙂
  Hvis jeg vinder den fine adventsgave skal min kære mormor have den for hun ser ikke så godt mere og er derfor bange for at hun falder i ledningen på hendes støvsuger og så er det jo også bonus at der er lys i så hun kan se alle krummerne.

 117. Kunne være dejligt med støvsuger der stod fremme og ikke først skulle graves ud af skab ml. spande, koste, lidt plastikposer, vinduespudsegrej og andet skrammel 😉

 118. Med 2 børn og 2 hunde (nåja og 1 mand..) og en halvdød støvsuger ville det være ganske vidunderligt med sådan en fætter 🙂

 119. Åh, er sikker på at min søn på snart 2 år ville elske at fise rundt med håndstøvsugeren – den store støvsuger kan faderen så passende bruge, mens mutti tager sig en slapper på sofaen! 😉

 120. Den vil jeg gerne vinde – jeg har har haft en magen til tidligere og jeg savner den til lige at tage de daglige krummer.

 121. Jeg får sammebrud af ledningen på støvsugere . Hver gang. Jeg falder i den, kommer til at hive den ud af stikket, bliver vanvittig. Så please – lad mig vinde.

 122. 4 mennesker, 3 små værelser, og en elendig Nilfisk – er sikker på at den støvsuger vil få fast arbejde hjemme hos os….

 123. DEN ville være skøn at have! Måske kan vi til og med lokke nogle andre (end mig) til at støvsuge i hjemmet…!

 124. begge mine støvsugere er lige brændt sammen! Så vi er faktisk på vej ud for at shoppe ny støvsuger, men hold da ophvor vil jeg gerne ha den her nu, den ser jo topsmart ud!

 125. Wau, den ser fin ud – udover at den åbenbart er god! Den vil jeg gerne vinde. Har stadig den støvsuger, vi fik af mine svigerforældre for snart 20 år siden i bryllupsgave. Efter adskillige byggeprojekter i adskillige hjem og 3 børns svineri gennem deres barndom kunne den godt trænge til udskiftning eller i det mindste supplement. 🙂

 126. Ooooooooh, min støvsuger er stået af og hunden fejrer det ved at smide alle sine sorte hår rundt omkring, så ovenstående ville falde på et tørt (men hundehårsfyldt) sted!!!! 🙂

 127. Hold da op, jeg tror lige, jeg er blevet forelsket i en støvsuger… Anede slet ikke, at man kan få nogen der er så seje og “gadget-prægede”!

 128. Fantastisk præmie.
  Da jeg var gravid første gang, fik jeg svær bækkenløsning og kunne ingenting. Synes det var så anstrengende og ydmygende at skulle bede min mand om alt. Han blev også ret træt af mig. En dag sad jeg så og græd i telefonen til en veninde, over at der trængte til at blive støvsuget og jeg ikke selv kunne gøre det. Normalt er jeg ret tolerant når det kommer til nullermænd, så hun og en anden veninde syntes at det var så synd for mig, at jeg var nået så langt ud at jeg kunne græde over manglende støvsugning, at der få dage derefter kom en robotstøvsuger til mig med posten 🙂 det var så sødt gjort, men nu er den desværre død. DERFOR vil jeg gerne vinde 🙂

 129. Skøn præmie, specielt når man har 3 drenge + kat til at lave nullermænd på størrelse med vindhekse i hjemmet!

 130. Uh, det ville være rart med en ny støvsuger, særligt hvis den faktisk suger støv og ikke bare larmer og lader som om som vores nuværende.

 131. Den ville da være så lækker at vinde, med den lille buller vi har, der konstant skal smide maden på gulvet 😉

 132. årh sådan en vil jeg rigtig gerne have. Jeg hader at støvsuge fordi det er så besværligt med ledning og at slæbe den med rundt i lejligheden. Krydser fingre for at jeg vinder den!

 133. Den er alt for sej amerikaner superhelte husmoderagtig.. Sådan en skal jeg helt sikkert have en dag – måske allerede sanrt hvis jeg er en heldig asen??

 134. Nøj, mangler SÅ meget en ny støvsuger. Den gamle hoster og spytter hårbolde, som en sur gammel kat – meeen det er ikke lige det finanserne rækker til, her i julen. Så julefryd kom hid – og bring mig en støvsuger, tak.

  Glædelig jul til jer alle seks!

  Kh Lene

 135. Det er min mands største drøm at få lige præcis denne støvsuger. Han er ramt og bidt af en gal støvsuger og kunne hvis han fik lov godt sove med en støvsuger, men han sukker konstant over at han gerne vil have denne. Så det vil gøre en mand glad og så er julegaven i hus.

 136. Orv sådan en kunne jeg virkelig godt bruge. Har ikke børn der sviner, men en labrador der fælder og fælder og fælder. Og slæber kviste, grene og mos med ind(?)

 137. Mit hjem er fyldt med nullermænd
  Og legetøj og bamser
  Og når min mand bli’r fuld og slem
  Så går han rundt og gramser
  Hans hænder famler overalt
  Men de ku’ fjernes fluks
  Hvis blot I gav mig – kort fortalt –
  En ny Electrolux

 138. Men ja da… Aldrig har der været en præmie mere perfekt til mig. Med trapper og kat og fireårig i glad kombi er jeg sikker på den vel blive min nye bedste ven

 139. Sådan en vil jeg meget gerne vinde. Så kan manden og sønnen få jobbet med at støvsuge her hjemme. Den ser ud til at være nem at bruge… Så ingen undskyldninger Boys….

 140. NØJ! Der er seriøst mange kiksekrummer, havregryn, nullermænd og udefinerbare ting på gulvene hjemme hos os – hvor vi kun bor fire mennesker, men til gengæld stuvet sammen på tre bittesmå værelser, så det bliver hurtigt trangt med så mange mennesker og nullermænd på så lidt plads. Men ingen synes rigtig, det er sjovt at støvsuge, så det sker kun én gang om ugen. Højst. Men jeg er ret sikker på, halvdelen af husstandens beboere ville finde det morsomt at støvsuge med den der beauty, så jeg krydser fingre!

 141. åhhhh total drømmepræmie jeg har en gammel uduelig skod støvsuger så ville hoppe op og ned af lykke hvis jeg blev en af de heldige!!!!! 🙂 krydser hvad krydses kan for lidt held i denne retning og for rene gulve 🙂

 142. Er studerende og har arvet verdens mest crappy støvsuger – støvet holder fest under min sofa, min seng, faktisk alle mine ejendele… Den dér – den gad jeg virkelig, mega godt vinde! 🙂 🙂

 143. Waow….den der ryger direkte på min ønskeseddel (havde aldrig troet jeg skulle sige det om en støvsuger)
  Den er sgu da skide smart, fylder intet, lyser og suger….og hvis man kan få ungerne til at klare støvsugningen med den ved hånden, så er der da ikke et øje tørt.
  Er du rund, den gad jeg godt vinde:-)

 144. Sådan en fin og fancy støvsuger ville virkelig gøre lykke her. Trænger meget til en ny og har ikke meget plads, så den ville passe perfekt ind.

 145. Har såååå længe ønsket mig sådan en støvsuger! Lyder lidt fesent at ønske sig en støvsuger, men hold op hvor jeg tit mangler en ordentlig og nem en. Vores gamle støvsuger fungerer ikke i forhold til ledningsoprul så når man skal have den frem og på plads igen er det et h. besvær. Derudover er den tung og da jeg går hjemme med knæskade samt overbelastning fra krykker er det ofte nemmere lige at samle de værste nullermænd op med hænderne end at finde den besværlige støvsuger frem – hvilket ikke er godt for min støvallergi og jeg tager derfor virkelig meget allergi medicin for tiden. Hvis man endelig finder støvsugeren frem ryger den ikke på plads i skabet med det samme men står og fylder med ledning og slange så hvis ikke man falder over ledning eller banker ind i støvsugeren eller noget andet for at undgå førstnævnte, risikerer man at træde lige på selve stikket og det gør bare nuller!

 146. Min kæreste krummer meget især i køkkenet så det ville være fedt hurtigt at suge det op så jeg ikke går rundt med alskens madrester og fnuller på sokkerne. Det er rigtigt træls hvis jeg lige har støvsuget og min kæreste går i gang med at bage fordi der kommer gæster og vi så har mel ud over hele køkkengulvet
  Derudover har vi kat, der fælder helt sindssygt meget, især når man nusser ham så det ville også gøre det nemmere lige at tage det værste mellem støvsugningerne hvis ikke denne kan klare det hele og vore gamle ildelugtende støvsuger kan ryge på lossepladsen og vi sparer både plads i kosteskabet og energi ved ikke at skulle bakse rundt med det gamle skrummel af en støvsuger.

 147. Jeg drømmer tit om en ledningsfri støvsuger, men vi har bare ikke plads til det i budgettet – håber virkelig, at jeg vinder! Så kunne man måske komme et skridt nærmere et semi-fnuller-frit hjem 🙂 Tror også, at min søn ville elske den!

 148. En af disse ville redde mit hus fra at være en støvbombe 😉 – så jeg ville elske at vinde, og tror at jeg kunne få mine små piger til at hjælpe til med glæde.
  Jeg XXX alt hvad jeg har, tak for en dejlig giveaway
  Axx

 149. Årh, den ville være perfekt til at tage alt det brændeovnsstøv som altid skal ligge sig i vores vindueskarm, samt rundt om brændeovnen. 🙂

 150. Er snart klar til at flytte hjemmefra og sådan en fylder jo næsten ingenting i sådan en lille lejlighed 😀

 151. Ingen tvivl om, at børnebørnene ville stå i kø for at hjælpe 🙂 lækker og anvendelig gevinst. Glædelig jul til alle.

 152. Samme dag som min støvsuger brændte sammen erfarede jeg, at vi havde fået både lus og børneorm med hjem i adventsgave fra børnehaven og at begge dele kan overleve i støv og nullermænd et par uger…Jeg har virkelig brug for en ny støvsuger!

 153. Oj – sådan en vil jeg gerne vinde. Vi har to hunde og helt seriøst så behøver de altså ikke komme til trimmer (hundefrisør) for de har snart smidt al deres pels i vores hus. Det ville virkelig være lækkert med sådan en fiks støvsuger, jeg lige kan svinge med den ene hånd mens jeg slæber vasketøj etc med rundt.

  B

 154. Den kunne være fed og meget anvendelig her i vores hus hvor der foruden mig bor 3 drenge på 2, knap 5 og 6 år samt en ægtemand;)

 155. Jeg kunne virkelig godt tænke mig sådan en støvsuger. Nu ved du jo nok, hvor meget superhelt der er over een, når man slås med der stress, og jeg orker ikke meget. Så den ville lette vores hverdag ved at være nemmere at overskue at gribe til, fremfor den elendige gamle, som nærmere er en “støvfordeler”!

 156. Den vil jeg også gerne vinde til liiiiige at tage de værste ting under spisebordet og ved sofaen 🙂

 157. Åh lige sådan en jeg brændende ønsker mig, da det er nemt lige at støvsuge, hvilket jeg normalt ikke kan.

 158. Nøj den gad jeg godt at vinde 😀 hilsen en pige på 25, som ingen børn har endnu, men som elsker din blog!

 159. Den er så smart! Mine bedsteforældre har en lignende, og jeg må også indrømme at jeg synes det er vildt sjovt at støvsuge med den – jeg som ellers HADER at støvsuge 😀 Så derfor ønsker jeg mig mit eget eksemplar 🙂

 160. Ligesom dine støvler holdes min støvsuger sammen af gaffatape, og jeg vil meget hellere bruge både tid og penge på at købe nye sko end støvsuger, så det lyder som den perfekte gave.

 161. Jeg bliver nødt til at vinde den! Nødt til! Vi har nemlig også håndværkere, der roder og sviner i hele huset og skræmmer edderkopperne til at komme indenfor, og vores 11 år gamle støvsuger er ja, 11 år gammel, og står, i følge den selv, med en slange i graven og nægter derfor pure at suge murstøv op, ligesom den heller ikke længere gider strække sit rør ud i fuld længde, så den nu kun passer til hobitter og min tre-årige, som ikke synes at støvsugning er noget for ham.
  Som sagt: NØDT til at vinde den fine støvsuger!

 162. Gisp! Er det virkelig støvsugeren uden ledning. Den måtte meget gerne erstatte vores gamle maskine, der nu har besluttet sig for at puste alt det støv man støvsugede sidst, ud i huset.. suk!

 163. Jaa…sådan en vil jeg også gerne vinde! Kommer ens hjem så til at ligne det nederste billede?? 😀 Under alle omstændigheder, det er forsøget værd! Og det vil helt sikkert komme tættere på, end det er nu!!

 164. Vores støvsuger er gået i stykker, så jeg kender alt til flyvende nullermænd! Din konkurrence kunne derfor ikke komme mere belejligt, så nu krydser jeg blot fingre for, at jeg har en chance for at vinde!

 165. Ville elske at uddelegere støvsugningen til børnene! Ville måske endda selv knurre lidt mindre over opgaven, hvis jeg havde sådan en fin og rød svend.

 166. Min kæreste og jeg står begge boligløse og leder med lys og lygte efter lejlighed. Forhåbentligt finder vi noget snart, men så ville denne jo være ret perfekt, hvis man skal bo i en lille lejlighed 😀 Jeg selv er lidt perfektionist og min kæreste kan sku godt rode, så jeg ville være evigt taknemmelig for en støvsuger, så jeg kan fjerne hans nullermænd! 😀 haha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *