Om telefoner, og om at lære nyt

Jeg har haft min iPhone 3, siden den kom frem, for ca 5 år siden, og har været uvillig til at skaffe en ny telefon, så længe den stadig virkede.

Det sidste halve år, har folk brokket sig over at den skrattede når vi talte i telefon, og da den for nyligt begyndte at sige en syg opkast-agtig lyd når der kom sms’er, vidste jeg at jeg desværre nok var nødt til at købe en ny…

Jeg synes det er voldsomt kedeligt at tale om telefoner – min hjerne slår altid helt fra, når folk taler om gigabytes og telefonabbonementer – og det er lige så kedeligt at lære nye ting om telefoner,så jeg ville helst bare have en iPhone igen, men sådan en koster så meget at jeg skal sælge min ene nyre og mine to førstefødte børn for at få råd: så jeg købte et andet mærke, på afbetaling.

Kameraet er vildt godt, lovede sælgeren, og dagligt kan jeg konstatere at han har ret – jeg tager nemlig et billede af mit knæ, min fod eller gulvet, hver eneste gang jeg tænder den!
Seriøst: HVER gang!
Det bliver tydeligt hvor ofte jeg  sjattjecker mobil, når jeg kan tælle antallet af billeder om aftenen, og se hvor mange der egentlig er.

image

image

image

Ja, det er så de tre gange jeg tænkte mobil her til formiddag.
Vildt irriterende at jeg er så fummelfingret!

Men ordbogen er i det mindste kreativ: den rettede ordet “afslutning” til “afsutning” i en SMS i morges, så det skal nok blive festligt!

(Visited 44 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Om telefoner, og om at lære nyt

  1. Min iphone hat to knapper og kun halvdelen af dem virker. Hvad købte du? jeg mangler ny og vil helst være fri for iphone.

    • Det er en Sony. Kan ikke huske model, men den var vist ret ny. Den virker ok – når jeg har lært at bruge den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *