Om tidsjonglering og fint selskab

Jeg er alene med børn hele ugen; har halset rundt for at få det hele til at hænge sammen, og har derfor ikke haft tid til at skrive alle de blogindlæg ned, som jeg har inden i hovedet.

Damn – jeg er glad for at vi normalt er flere voksne end mig herhjemme – der er jo sisyfos-agtige mængder af madlavning/putning/afleveringslogistik/lektiehjælp/hårvask/arbejde/alt det andet, når man ikke er to om det!
(Og når ungerne endelig sover, er der ikke engang nogen man kan klynke til, over hvor hårdt det er – eller nogen man kan kysse på, for at glemme det!)

Nå, men når nu jeg ikke har så meget tid til ord, er det godt at andre har mange: min 4 årige er fx usædvanligt ordrig og kloger sig både her og i det nye nummer af “vores børn plus”, fortæller hun hemmeligheder om sin mor.
I samme nummer er min blog iøvrigt nævnt i fint selskab:

20140924-140541.jpg
Yay!

—–
P.s: hvis der er nogle af jer der har et emne i gerne vil have behandlet i et mandagstip, så har mine tre yngste længe plaget om at få lov til at give mandagstips igen. Noget i vil have deres eksperttips til? Så bare skriv det her!

(Visited 48 times, 1 visits today)

19 thoughts on “Om tidsjonglering og fint selskab

 1. Strengt. Du er sgu da ikke doven! Man kan da ikke være doven og samtidig have 4 velfungerende børn. Hmff – lidt fornærmet på dine vegne, er man ;o)

  • Haha – jo, den slags kan sagtens kombineres! Vil til hver en tid heller ligge i en bunke børn og snakke med dem, end rydde op fx.;)

 2. Strengt. Du er sgu da ikke doven! Man kan da ikke være doven og samtidig have 4 velfungerende børn. Hmff – lidt fornærmet på dine vegne, er man ;o)

 3. Dejligt at mandagstips er tilbage! 🙂
  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan man laver en god madpakke? Selvom det kun er september, er jeg allerede kørt fast i rugbrødsmadder.
  Ellers kunne jeg godt tænke mig at få dine pigers bud på, hvordan man gør lektielæsning sjovere?

 4. Jeg kan heldigvis se, at jeg ikke er den eneste, der synes, at de er lidt hårde i kanten i deres beskrivelse af din blog?

  Lortemor er “hudløst ærlig”, og Maren er “befriende ærlig”. Du bliver derimod beskrevet som “rodet og doven”, og så ser du kun det sjove i det, du selv skriver. Jeg ser en sviner pakket ind i et kompliment. Æv.

  • Haha – jeg tror egentlig bare det er noget jeg selv har skrevet – det med rodet og doven? Føler mig ikke ramt.
   🙂

 5. Et mandagstip om hvordan man får børn til at lave lektier og især om ikke at lyve om at de i det hele taget har lektier for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *