Vind en fantastisk kjole

konkurrencen er slut, vinderen blev Marianne laflor. Stort tillykke! Har mailet dig.
Da jeg skrev indlægget om min kjolesamling, var der rigtigt mange af jer der kommenterede og delte yndlingslinks, og jeg har brugt uendeligt meget tid på at sukke længselsfuldt efter nye kjoler – særligt har jeg været begejstret for Tines link til butikken JUBELS.

Jeg kunne simpelthen købe mig fattig i den butik, og er vild med konceptet: de har kun kjoler, og kun fede kjoler!
Foreløbigt har jeg begrænset mig til at købe denne:

20140906-213152.jpg
Den sidder fuldstændigt fantastisk, og jeg fik voldsomt mange komplimenter for den, da jeg havde den på til en fest i går, tilført røde hæle og neglelak.

Hvis du også er kjole-fan, så bliver du glad nu: dygtige Pia, kvinden bag jubels, donerer gerne et gavekort på hele 500 kroner, til en heldig læser.
Reglerne er simple: bare skriv en kommentar nedenfor, og link til den kjole du ønsker dig mest!

Vinderen trækkes d. 15-9.

20140906-213836.jpg
Er de ikke fine, de her to kjoler fra danske Weiz?

Eller de kreative kjoler fra dumilde, de vintageinspirerede fra house of dots, de sjove og farverige kjoler fra tante Betty, eller de sporty fra zendee?
Svært at vælge!

20140906-214013.jpg

20140906-214031.jpg

20140906-214041.jpg

20140906-214103.jpg

(Visited 1.243 times, 1 visits today)

136 thoughts on “Vind en fantastisk kjole

 1. Hmmm det er da en dyr konkurrence – nu er der tre kjoler på vej i posten 😀 😀 😀 Har aftalt med mig selv at de kommer hjem i udvalg og at nogen SKAL retur…….. 😉
  Nå, men havde jo ikke råd til alle og Ropon Marina nåede ikke med, så den ville jeg elske at kunne få med også 🙂

 2. Uden tvivl en “Muffin” – men den er udsolgt 🙁
  Så ellers “Primavera” – eller den fine blåsorte, du har købt!

  Hvorfor går jeg mon kun i kjole om sommeren….

 3. Jeg ville helst være en “Nurse macaron” kvinde, der kunne føre en prikket sag sikkert gennem en fest på et dansegulv, men jeg er nok en “Elise blue night”, der må klare den på mystikken og elegancen.

 4. Jeg er vild med den du allerede har bestilt. Den slags kjole der både kan dresses op og ned. Min begejstring er dog også stor for Mary BBQ! Vildt fin, og sikke en festkjole 🙂

 5. Jeg gad godt være Classy Conzuela til dette års julefrokost http://jubels.dk/classy-conzuela
  Klart en forbedring fra sidste års superkjole, som godt nok sad fantastisk, men som oprindeligt blev indkøbt til en begravelse, der var uendeligt sørgelig, fordi vi begravede mand, der døde alt for tidligt. Der er ikke meget fest i den kjole.

  • Den er fantastisk. Med et par Lola Ramonasko er der dømt 50’stil. Tænk, hvis den også kunne fås i navy med hvide dots…

 6. Jamen for fand** da ….. Jeg sad forleden og kiggede netop på den mørkeblå kjole – der uden tvivl vil klæde min default figur…

 7. Vi er på en indkomst i år, så det ville være kærkomment med nyt tøj, og jeg tror bestemt, at Eliza Blue Night ville være noget for mig.

 8. Det var virkelig med bævende hjerte at jeg trykkede ind på den side, for alle de kjoler du viser her er jo så fine, at de helt sikkert kostede spidsen af en jetjager – men det er jo meget rimelige priser de har – det gør det jo kun endnu farligere 😉

  Hvis jeg vinder, så skal den her skønhed helt sikkert hjem og være en del af garderoben
  http://jubels.dk/elisa-blue-nightet

 9. Ser mig selv ligge på en bænk – i en kirke med min mand i hånden på vores 11 års bryllupsdag på lørdag og iført http://jubels.dk/elisa-blue-night. Om det sker vides ikke.. måske bliver det bare den gamle SU-venlige version fra HM. Om ikke andet, så tak for din fantastiske blog med både kjoler, bøger, kærlighed og lys i kirken! – det er et kærkommen indspark i hverdagen!

 10. Flot konkurrence, men øv, aner intet om at linke…
  Hvis jeg alligevel kan deltage, må det klart være NURSE MACARON str. S – der skal være min!
  Mvh Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *