Vind en sodastream play maskine

Konkurrencen er slut – vinderen blev: Gitte W. Stort tillykke!

Her sommerens mest anvendelige konkurrencepræmie: vind din helt egen sodastream play maskine, og lav lækre sommerdrinks, til voksne og børn!

Maskinen findes i 6 flotte farver – og vinderen vælger selv farve!

SodaStream_Play_by_Yves-Behar_designboom_11

Vi har udnyttet ferietid, til at teste vidunderet i hvid, og er meget begejstrede!
Den er rigtigt nem at bruge, fylder ikke så meget, og det er helt vidunderligt at kunne lave sine egne drinks her i varmen!

Børnene har eksperiementeret med at mase hindbær og jordbær, og blande det med brusevand – og vi voksne har opfundet en fantastisk ny drink: sodastreams cranberry/raspberry mix, brusevand, knust is, jægermeister og citronskiver.
Damn – det smager godt!
Den perfekte aftendrink, mens man sidder på stranden og ser på at ungerne bygger dagens sidste sandslotte, i aftensolens bløde lys.

Har du lyst til at vinde sådan en fantastisk maskine? Så skal du bare skrive en kommentar her nedenfor, hvor du oplyser hvilken farve du helst vil have – og hvis du har et lille tip til lækre drinks man kan lave på sådan en sodastream må du gerne skrive det, men intet krav!
Vinderen trækkes d 29-7.

20140720-085728.jpg

(Visited 257 times, 1 visits today)

253 thoughts on “Vind en sodastream play maskine

 1. Jeg vil gerne vinde en i sort 🙂 Almindelig saftevand er bare bedre med dobler. Det er nemt og smager godt.

 2. Den kunne da være fantastisk at vinde, og sikkert også god for økonomien – synes vi bruger alt for mange penge på brus og bobler

 3. Jeg vil gerne vinde den gule. I denne varme må mit tip være helt alm. vand.. I store mængder..

 4. Sådan en kunne vi også godt bruge da den gamle lige er stået af. Vi er særligt fan af en blanding med hjemmelavet hyldeblomstsaft og friskpresset lime – det smager bare skønt, og den kan også sagtens tåle en sjat rom efter ungernes sengetid…:-)

 5. Jeg ønsker mig rigtig meget en i rød 🙂 en lækker sommerdrik er danskvand, hyldeblomstsaft, isterninger og citronskiver 🙂

 6. Uhh den vil jeg gerne prøve, og vildt gerne i hvid 🙂

  Men har ingen tips da vi aldrig har prøvet en, men elsker faktas billige hyldeblomst saftevand så mon ikke det skulle indgå sammen med lidt jordbær.

 7. Uh, jeg er også vild med den hvide! Jeg kunne forestille mig, at det er super lækkert at smide lidt bobler i en halvsød hvidvin på en varm sommerdag. 🙂

 8. Uha, tror jeg ville vælge en hvid, hvis jeg skulle være så heldig at vinde sådan en lækker sodamaskine!
  Og nu ved jeg ikke hvordan det vil smage, men jeg tror jeg vil blande bobler i vores hjemmelavet hyldeblomstsaft!

 9. Jeg ville gerne vinde en sort. Tror den vil være perfekt til at lave danskvand til lækre mojitos!

 10. Gul, siger min 4-årige!

  Mors favorit er helt klart ginger ale med en slat vodka i, når junior er puttet og man stener i aftensolen.
  Juniors favorit er sjovt nok danskvand, fordi det “bobler helt ind i hjernen, mor!”

  God søndag,
  Karen

 11. Ej, hvor dejlig en konkurrence! Jeg ville super gerne vinde den i gul; den ser så frisk og sommerlig ud!

 12. Sodastream er så meget lig med min barndom, hvor sådan en tingest stod hos en af de venner, jeg kom hos. Meget imponerende at de selv kunne brygge sodavand.
  Jeg er nærmest afhængig af boblende danskvand, så maskinen vil falde i god jord her. En skøn sommerdrink er en spritzer – enten halv hvidvin og danskvand eller halv æblejuice og dansk vand. Hvis jeg vinder, må maskinen gerne være gul.

 13. Jeg elsker danskvand og hyldeblomstsaft med brus! Ønsker mig den i rød, hvis jeg er så heldig at vinde. 🙂
  Bedste hilsner
  Luna Bærmonster
  baermonster(at)gmail.com

 14. Fed konkurrence! Jeg ønsker mig så meget en sodastreamer, for jeg er nemlig gået hen og er blevet ganske afhængig af danskvand 😉 Hvis jeg vinder, skal det være den sorte! 😀

 15. Hvis jeg vandt sådan en i rødt, så ville jeg eksperimentere med min egen myntebrus, fordi de er ret dyre i butikkerne – men også fordi jeg havde/har et myntebed som ikke vil dø.

 16. Vi vil rigtig gerne vinde en hvid sodastream 🙂 Herhjemme er vi storforbrugere af danskvand med hyldeblomstsaft, men det bliver hurtigt til en halvdyr fornøjelse, fordi der er så varmt i øjeblikket. Derfor er jeg sikker på at sådan en sodastream-maskine vil vække stor begejstring! 😀

 17. Jeg ville elske at vinde en i hvid.. Er vild med den ginger ale smag man kan få til samt muligheden for danskvand asap 😀

 18. Åh, den ville være så fin (og lidt grim på den gode måde) i gul! Så tror godt jeg kunne tænke mig den model (:

 19. Jeg vil gerne vinde den gule. Og så vil jeg bruge den til at lave danskvanden til min mojiito. Og jeg har også hørt at hvis man hælder alkoholfri hvidvin i den, smager det som champagne. Perfekt til min søde gravide veninde, når hun kommer på besøg.

 20. Det kunne være fantastisk at vinde. Jeg tænker sort eller grøn. Når det er så varmt er jeg saftevandsdranker, for ikke at få for meget af det søde laver jeg indimellem vand med mine forskellige mynter fra haven og et par agurkeskiver. Tror det kunne være godt også med bobler.
  Mvh
  Mette

 21. Kunne godt tænke mig en i sort.

  Sukkerfri saftevand er et hit i her. Så er det også sundt at drikke

 22. Sort er altid et hit, så det var den, vi gerne så pryde vores køkken, hvis det nu skulle være…

  Mon ikke man kunne lave noget ingefærsbobledrink, som kunne tage lidt af graviditetskvalmen? Lave et afkog af en masse ingefær og så tilføje dejligt, boblende wasser? Og når bebs så er vel ude, er ammet færdig osv. (så altså engang i 2016), så kunne man lave masser af soda til lækre voksen-drinks. Mmm, mojitos…

  Indtil da er jeg på Easy Riders:

  Ingredienser.
  2 spsk. Honning
  3 Basilikumblade
  2/3 ufiltreret Æblejuice
  1/3 Danskvand
  2 Citronbåde
  Isterninger

  Citronbåde, honning & basilikum lægges i et glas og presses let sammen. Brug fx en gaffel eller ske. Herefter tilføjes isterninger, æblejuice og danskvand.
  Pynt med en lille kvist basilikumblad.

 23. Jeg drømmer om en hvid <3 Det er super lækkert at lave danskvand, og så overhælde det friske jordbær, mynte og lidt ingefær – SÅ lækker drink!!! Og et skvæt vodka deri til de voksne er prikken over i'et <3

  Kh Maria Seidelin

 24. Hvid er så fint 🙂

  Ville nok gå sidelæns i icecream soda; ufortyndet saft afeenellerandenslags i et glas med en kugle vanilleis, danskvand oveni og derefter lidt mere vanilleis. Hvis man er helt pjattet kan man pynte med flødeskum, paraplyer og kirsebær eller andre slags drinksvenlig frugt.

 25. Den sorte vil bare passe helt perfekt ind ved siden af min brødrister og elkedel 😉 Jeg tåler ikke raffineret sukker eller sødestoffer, så danskvand med friskpresset frugtjuice skal der til, når almindeligt vand bliver for trist.

 26. Kunne godt bruge sådan en i sort. Efter at have været colamisbruger i 20 år, er jeg nu trappet ned på 1 dåse om dagen( mod 10+ tidligere), og derfor drikker jeg meget dk-vand. Har faktisk sagt til manden for 5 min siden at jeg ønskede mig sådan en, så krydser fingre.

 27. Den røde ville være flot på mit køkkenbord.
  Plejer at blande hyldeblomstsaft med danskvand, så tænker det ville være et hit at lave det selv.

 28. Næh en fin gave, den kunne jeg godt bruge til at forsøde sommeren med! Hvis jeg vandt, ville en hvid være perfekt!
  God sommer:)

 29. Ih, den er fed – minder mig om stunder hos min mormor som barn; hendes var bare orange/hvid i en kombi, der klart ville blive beregnet som retro i dag 😉 Hvis jeg vinder, er jeg vild med den sorte.

 30. Hvor er den gule bare fin… Men jeg ville nok gå efter den hvide..!! Drømmer om sådan en maskine, har en mand der drikker afsindigt meget sodavand – og jeg er træt af at slæbe tomme flasker afsted…

 31. Jeg vil elske at vinde den i gul – bare fordi jeg lige er faldet helt for farven. Og er desværre ikke en heldig ejer af en sodastream og har aldrig smagt noget lavet med en sodastream – så jeg krydser virkelig fingre!

 32. Den gule er så fin, men den røde matcher køkkenet! What to do… Hvis jeg vandt, ville jeg nok vælge den gule og drikke boblevand med citronsaft og masser af is

 33. Gud hvor lækkert – vi er storforbrugerer af danskcand herhjemme, så det ville bestemt ikke være tosset, at vinde sådan en giraf! Skulle jeg være den heldige, så ønsker jeg mig den i hvid. 🙂

 34. Det kunne være lækkert at lave sin egen ginger beer! Det ville jeg eksperimentere med, hvis jeg vandt. Jeg ønsker den sorte version.

 35. Nøj hvor er den gule pæn – den ville jeg så absolut blive lykkelig af at vinde!
  Krydser mine små fede fingre 😉

 36. Ihh, en lækker konkurrence. Min tidligere roomie har en sodastream og den er sgu fantastisk til drinks og brusevand når det er varmt som i øjeblikket. Nu er jeg flyttet og dermed uden sodastream så sådan en sort fætter ville være en kærkommen ven i mit nye hjem.

  Min yndlingsdrik er hjemmelavet rabarbersaft som her:http://cutecarbs.com/2013/06/rabarbersaft-sod-og-syrlig/ (verdens nemmeste opskrift). og så brusevand. En hjemmelavet rabarbersodavand der smager af sommer. Lidt vodka og en citronskive bliver den bestemt heller ikke dårligere af:)

 37. Hvor ville den bringe lykke herhjemme i gul! Vi elsker hjemmelavet rabarber/jordbærsaft med brus 🙂

 38. Da vi boede i USA kunne vi nemt købe danskvand tilsat bærsmag, lemon, lime og med appelsin – og de var supergode. Var nærmest det eneste jeg kunne drikke i varmen da jeg var gravid..Jeg har kun set med citrus i dk, så det savner vi (især jeg, der har svært ved almindeligt vand).. skulle helt klart være i den flotte friske blå!

 39. Sådan en vil falde godt til hos os. Hvor spændende at lave sodavand selv. Det får måske ligefrem ungerne til at spise mere frugt og grønt i form af saft med brus? De voksen kunne nok også trænge til altenative drinks.

 40. Jeg vælger den sorte,passer til mit køkken, jeg er til dansvand med citrus og lime smag,eller kiwi.

 41. Den hvide ville passer perfekt ind i mit køkken og jeg ville elske, at kunne servere lidt boblevand med mynte og lime til mine gæster på altanen og med friske jordbær til ungerne!

 42. Er også fluks tilbage i barndomshjemmet, hvor vi havde sådan en hvid/orange SodaStream-fætter, der på magisk vis kunne forvandle vand til det fineste boblevand. Synes dog at kunne huske cola-smagen som værende lidt fesen dengang – så jeg skal klart i gang med at eksperimentere med havens bær og frugter, hvis jeg vinder. Så jeg kan skabe nye, velsmagende barndomsminder for mine egne piger 🙂 Hvid vil (kedeligt nok) være den, der passer finest ind her hos os!

 43. Så sidder man lige her og sveder i sommersolen og drømmer om kolde bobler. Yay! Min bedste venindes sodastream er gået itu, så jeg vil give den til hende, hvis jeg vinder. Det skal være den hvide 🙂

 44. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde den i sort – så skal der laves masser af mojitos med hjemmelavet danskvand.

 45. Årh manner hvor fedt! Vi har desværre endnu ingen erfaringer med sådan en, udover de helt gamle i 80’erne 🙂 Salomon har plaget om sådan en maskine længe og jeg ville elske sådan en kold danskvand med lime til aftensmaden! Jeg forestiller mig også at den kunne lave lækre drinks! 🙂 Jeg er vild med farverne og især den gule er fin <3

  Kh

  Annesofie

 46. Jeg ville Ææælske en i gul, den er vildt flot og glad!
  Mine forældre er store fans af at bruge alm rød ribena eller hyldeblomstsaft.

 47. Jeg kunne smaddergodt tænke mig en i gul. Jeg elsker vand med brus, gerne med en skive citron, appelsin, agurk el.lign. i – det er som om det er lettere at drikke nok vand så 🙂
  Christine

 48. Jeg kan virkelig godt lide hyldeblomst-sodastream med citron og mynte! 🙂
  Og så kan jeg desuden godt lide alle mulige farver – grøn, gul – Anthony goes!

 49. Den vil jeg gerne vinde – og forære mit mellemste barn i indflyttergave:-)) Hun er vild med danskvand med RIGELIGT frisk citron eller lime – og har sikkert også selv mere listige opskrifter på lager:-)

 50. Åh en hvid ville være fantastisk! Det er altid lækkert med Asti , vindrue trekant is og sodabrusevand:-)

 51. Ååh, sådan en gad jeg godt vinde! Manden har lige smadret den gamle, hvilket er noget hø, fordi jeg har et usundt forhold til fizzy drinks, og alle penge skal gå til baby.
  Så krydser fingre så hårdt, at de bliver blå! Mht farve på selve maskinen… Er jeg nok nødt til at holde mig til den sorte, så den passer ind i vores fælles smag. Selvom den gule er sååååå pæn!

 52. Åh, hvor jeg dog ønsker mig en sodastream! Det gjorde jeg også i 80’erne… Men endnu er det ikke lykkes mig at blive ejer af en. Så hvis jeg skulle være så heldig(krydser fingre!!) at vinde, så skal vidundermaskinen være gul.
  Jeg er vild med danskvand – og danskvand blandet op med alt muligt. En favorit og klassiker med æblejuice eller min mors ribssaft.

 53. Jeg forstår ikke helt at den siger 6 forskellige farver inde på siden, men så kun viser 4?
  Nå, men den gule er feeee’! Den vil jeg vinde!

 54. Hold da op, det gad jeg godt. Sodastreameren var en af de ting, jeg ikke fik med i bodelingen, og her 10 dage senere savner jeg den godt nok. Den er nu faktisk også ret så fin i gul.

 55. Den gule er fantastisk sommerlig. Jeg stemmer i koret der siger hyldeblomstsaft med brus mmmm. Kunne også godt tænke mig at prøve at få rosé og hvidvin til at boble 🙂

 56. Jeg vil gerne vinde en i sort 🙂 Har aldrig røvet sådan en før, så har desværre ikke nogle gode tips eller opskrifter jeg kan dele 🙁

 57. Jeg er mest til hvid.

  Man kan lige nu købe så’n noget Pina Colada, Strawberry Daiquiri & Mojito alkohol-fri frugt-drik i Netto.
  Tænker, at det vil være fabelagtigt lækkert efter en tur forbi en Soda Stream. 🙂

 58. Har egentlig ikke været så imponeret af disse maskiner, for vi drikker meget sjældent sodavand, men med alle de lækre ideer der kommer her, så vil jeg jo vildt gerne vinde en gul en ☺

 59. Åh, jeg vil SÅ gerne have en sodastream <3 Har altid sagt, at når jeg får min første månedsløn, skulle den gå til sådan en – og nu er jeg netop færdiguddannet, med uden job, så jeg må håbe at vinde en i stedet 😉 Jeg ville klart hoppe på den hvide af slagsen, den er bare fin!

  – Anne

 60. Vi vil meget gerne vinde den hvide.
  Så fin og god til vores drenge som elsker at være små kokke i køkkenet!

 61. Jeg vil gerne vinde en i sort. Har netop smidt min mands oldgamle sodastreamer ud og han blev IKKE glad. Ups!

 62. Den er for fed.
  Den stor ønskes i gul – og tranebær kombineret med hylde og citron er vores favorit!

 63. Helt klart i rød, jeg elsker rød! Og mon ikke noget med brus, æble og lime er rigtigt godt lige nu? Jeg tænker også citron og ingefær, så det skal jeg helt klart teste hvis jeg vinder en.

 64. Jeg ville elske at vinde en rød, så skulle min far have den! Det er nemlig sådan en der står øverst på hans ønskeliste:-)

 65. Den hvide version. Den minder mig mest om min barndoms SodaStream – og den maskine var altså lig med en fest! Som sommer long-drink, der synes jeg at friske mineralbobler med hyldeblomstsaft og et skvæt hvidvin er virkelig dejligt…

 66. Min mand er storforbruger af sodavand så ville være en kæmpe besparelse hos os.

  Hvis heldet er med mig ønsker jeg den i rød

 67. Jeg er vild med den gule!
  Jeg har dg aldrig været i nærheden af sådan en maskine før, så jeg kender vitterlig ingen opskrifter til den 🙂

 68. Jeg ville elske at vinde en…og især at vinde en i hvid (nu man skal vælge farve) hurra for brus i vand og hurra for sommer!

 69. Jeg vil meget gerne vinde en gul sodastream – har aldrig ejet en før/prøvet, så har ingen drinkstips. Men hvis den kan få mig til at drikke mere vand. Så er den et hit!

 70. Hej
  Jeg vil gerne vinde den i sort. Kunne være SÅ dejligt at blive selvforsynende med bobler….
  Rigtig god sommer til jer

 71. Den ville passe fint i mit køkken i hvid 😉 Jeg elsker danskvand og hyldeblomstsaft sammen, så det ville jeg helt sikkert lave, hvis den blev min!

 72. Jeg ønsker mig helt vildt sådan en sodastream, og ville vælge den i hvid. Jeg ser uanede muligheder for lækre drikke 🙂 og tror bl.a jeg ville prøve noget med mynte, citron og måske en sjat hyldeblomst…..evt i kombi med en smule rom…

 73. Jeg vil meget gerne have den i Hvid 🙂 Jeg er simpelthen så træt af at slæbe alt den danskvand med hjem!

 74. Åhh den kunne vi god bruge herhjemme 🙂 Er sikker på mine to teenagere vil eksperimentere med en hel masse spændende varianter 😀 Jeg kunne godt tænke mig at prøve med et mix af ananas og jordbær, har en idé om det vil smage himmelsk 😉

 75. Jeg vil gerne vinde den i sort og den første drink skulle være en kølende hyldeblomst-saft med isterningers som skulle nydes i skyggen 😉

 76. Den gule… helt klart 😀

  Skulle jeg være så heldig, er det hjemmelavet rabarber-saft, der skal afprøves.

  X’er fingre og håber, JEG bliver den heldige 😀

 77. Jeg vil gerne vinde en sort. Alt smager bare bedre med bobler, selv almindeligt saftevand kan kan bruges:-)

 78. Ja tak. Ku være en herlig b(e)rusende oplevelse her i sommerheden 😉 Sikker på mine 4 boysenbær også vil bifalde det. Farve: Sort.
  Rikke

 79. Jeg ville elske at vinde en hvid 🙂 Min yndlingssommerdrik er nok lidt kedelig, men dog en klassiker: Icetea!

 80. Den hvide ville jeg vælge:-) og nu hvor jeg er gravid er en god sommerdrik en med den hjemmelavet hyldeblomst-hvis man var knap så gravid kan man jo komme rom i-hvilket er fantastisk sammen med danskevand:-)

 81. hvis jeg er så heldig at vinde, ville jeg vælge den gule 🙂 Er højgravid og drikker danskvand i litersvis i den her varme så den kunne klart bruges, måske med lidt hyldeblomst i.

 82. Uhh det skulle helt klart være den gule – jeg har aldrig prøvet at bruge én før, men i forhold til hvor meget sodavand, der bliver drukket her i huset, ville den komme til god gavn 🙂

 83. Jeg vil gerne vinde en i sort og ville bruge den til at lave min sommerfavorit, nemlig sukkerfri Virgin Mojito – dvs. uden alkohol og sødet med Sukrinmelis i stedet for sukker 😀 evt. med et lille indspark af transbær (muuums)

 84. I gul fordi den ville pynte i mit køkken – og fordi hyldeblomstsaft smager bedre i varmen med brus og er yderst tiltrængt med lille nyfødt i denne hedebølge 🙂

 85. Hvor fint – ønsker mig helt sikkert den røde også selvom den slet ikke vil passe ind i vores køkken 😉 Følte mig som forældrene i sodastream reklamen sidst vi var nede med pantflasker, så den vil nok mest blive brugt til at lave danskvand med citrus, men lidt af den økologiske rabarber limonade fra føtex ville der nok også komme i 🙂

 86. Ååårrrrhh vil SÅ gerne have en sodastream, det vækker totalt mange barndomsminder tilbage i 80´erne, hvor vi havde sådan en. Ville gerne vinde den røde, den er for fed :o)

 87. Ville være herligt at vinde den i sort. Her hjemme er vi nemlig storforbrugere af sukkerfri sodavand og danskvand! 🙂
  En lækker drink er helt sikkert at lave en omgang danskvand med brus, og derefter tilsætte lidt tranebærsaft! <3 Det er så lækkert! En stor kande af det med is og frisk mynte i…

 88. Jeg ville elske at have den i gul, så ville der være dobbelt bonus- man bliver glad i hovedet af at den er så sjov en farve, samtidig med at man kan glæde sig over ikke at slæbe tonsvis af dansk og sodavansdflasker frem og tilbage. Fint, flot og enkelt!

 89. En rød ville være lækker i vores køkken 😉
  Danskvand med hjemmelavet hyldeblomstsaft og hvis det skal være rigtig frækt, et lille skvat rom i 😉

 90. Jeg vil sindssygt gerne vinde en i sort, til min lillesøster som længe har sukket efter sådan en maskine!

 91. Vil blive super glad for at vinde. Så slipper min mand for at slæbe danskvand med fra Flensborg hver eneste uge. Og så er det jo godt for miljøet. Kein dozen ;-()

 92. Ville normalt vælge den i sort eller hvid. Men trænger sådan til lidt farve så ville vælge den i blå 🙂

 93. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde skulle sen være sort 🙂 og jeg ville helt sikkert prøve at putte bobler k min hjemmelavede hyldeblomstsaft 🙂

 94. Jeg har desværre ingen tips, da jeg aldrig har ejet sådan en. Men så er der vel også min tur 🙂 Jeg ønsker mig den røde <3

 95. Uhh jeg kunne godt tænke mig den i hvid. Svigermor har en og elsker lækkert danskvand med blide bobler!

 96. Fordi jeg bor på toppen af verden (aka Nuuk) og nogen har glemt at importere en sodastreamer-model, der ikke er grim som et ondt år. Denne her model ser faktisk retro-nydelig ud.

  Og sodavand heroppe er smådyrt. Og fjollet at købe, når grønlandsk vand smager så skønt – lige udtaget sommerperioden med bundvending i vandsøen – og nu kommer pointen – hvor vandet smager af døde fisk og derfor ikke kan drikkes uden smag!

  Jeg anbefaler hjemmelavet citronlemonade eller hindbær/ferske-lemonade (1 liter vand, 75 gram hindbær, 3 ferskner, 75 gram sukker, koge, blende, si og på flaske), der blandes 1:3 men danskvand.

  – i sort måske….

 97. Årh, det ville være lækkert med en sodastream! Jeg synes den hvide er rigtig fin. Hyldeblomstsaft blandet med danskvand er en virkelig god kombi! 🙂

 98. Jeg kunne rigtig gerne tænke mig en i blå! Ikke at der er noget i mit køkken der passer til blå, synes bare det er en fed farve.
  Jeg tror det første jeg ville lave er en jordbær/rabarber brus.

 99. Sådan en havde vi i mit barndomshjem, det var i 70’erne og den var selvfølgelig hvid og orange!
  Jeg ville da gerne have en hvid, hvis det nu blev mig, der var den heldige vinder

 100. det vil da være fantastisk med sådan en boble maskine……vi bruger en del på danskvand og sodavand her hjemme

 101. Virkelig lækkert! Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg gerne have den i hvid 😉
  – Mine fingre er krydsede! God sommer!

 102. Den gule vil jeg vildt gerne eje! Den vil være perfekt i det sommerhus vi lige har overtaget. Vi opdager bærbuske og frugttræer rundt om på grunden og jeg ville elske at sætte noget brus til alt det saft der skal produceres i eftersommeren 🙂

 103. Gul – og danskvand kan ikke anbefales nok. Vodka kan tilsættes efter behag og tid på døgnet.

 104. Gul – fordi man bliver glad i hovedet af den farve!

  Hjemmelavet hyldeblomstsaft, vodka, citron og is.

 105. Jeg ville gerne vinde en – farven er ligegyldig. Jeg drikker danskvand nærmest hver dag, og antallet af tomme plastikflasker er ved at være for meget. Det er dårligt for naturen – og det fylder i hjemmet.
  Jeg har længe haft lyst til at eksperimentere med ginger ale. Har en idé om at lave en ingefær sirup – koge ingefær med noget rørsukker eller honning – for derefter at si det, presse noget citron skal i og blande med dansk vand. Jeg håber jeg vinder!

 106. Er man sørgelig når man ikke kan vælge farve på en sodastream maskine? …

  Stærkt presset satser jeg hele baduljen på rød <3

 107. Den hvide er lige mig.
  Og jeg vil tilsætte rabarbersaft, hyldeblomst eller jordbærsaft 🙂

 108. ÅRH..! Den blå er flot, den ville jeg helst have.
  Efter arbejde vil en drink med blide bobler og måske noget gin og noget lime være et hit på min tunge..
  God ferie

 109. Wow hvor er den fin i gul – I’m in love.., jeg går rundt med krykker efter en knæskade i oktober og herefter fejlslagne operationer og andre tiltag og hvor ville det være skønt at slippe for at slæbe sodavand og danskvand hjem når jeg er nede og handle. Jeg har netop også fået en overbelastningsskade i højre skulder af krykkerne så det ville da også gøre det nemmere at holde styr på vogn, krykker, taske mv og måske enda undgå løbske indkøbsvogne fordi den er pakket lidt skævt med sodavand…
  Jeg kender ikke så super mange ting man kan lave med en sodavandis maskine da jeg endnu ikke har været så heldig at eje en, men en skinny bitch med vodka danskvand (hvis det er med alkohol) eller cola med lidt citron saft i…. Jeg er en Light pige med stort L (ikke at det kan ses på vægten) og det er ikke altid man kan få appelsinvand light… Derfor har jeg fundet ud af at man sagtens kan blande appelsinvand med danskvand for at det strækker lidt længere med lidt mindre sukker 🙂
  Håber du kan bruge det til noget og endnu mere håber jeg at jeg vinder, jeg krydser i hvert fald alt hvad krydses kan
  XOXO

 110. Vil lige være sikker på at jeg fik sagt at jeg gerne vil have den i gul og ikke bare synes det er en flot farve 😉

 111. For Søren glemte lækre opskrifter. Når vi skal have en lidt større sammenkomst kan vi godt lide en god velkomstdrink… En god en består af danskvand, frisk frugt, evt frossen frugt så man ikke behøver bruge isterninger, og så noget granada eller andet smags og farvestof. Evt 1/2 appelsinjuice og 1/2 danskvand med lidt farve og frugt. Det smager så godt at man ikke engang behøver alkohol i, og derved er drinken for alle også for børn (den kan dog spises ip med lidt af hvert hvis man ønsker det)
  Mvh

 112. Jeg vil meget gerne vinde en i sort! Jeg er pt. Gravid og kan drikke litervis af danskvand på dagsbasis, spørg mig om vi efterhånden har lange arme af at slæbe danskvand op til 4.sal, samt 2 årig og andre sagen. Tænker faktisk at en sodastream ville være svaret på mange problemer pt. 😀

 113. Jeg vil gerne vinde en sort 🙂
  Jeg havde en veninde som barn – og jeg elskede at være hjemme ved hende, bl.a. fordi de havde en sodavandsmaskine – og det var virkelig noget særligt, for jeg kendte ingen andre, som havde sådan en… Der var ikke noget bedre end at få en sodavand fra den maskine… 😉
  Mine 4 børn vil helt sikkert også elske at have sådan en i huset 🙂

 114. Vil vildt gerne vinde én i sort! 😀

  Jeg har ingen tips til, hvad der er godt at putte i sådan én, men har til gengæld en lille ‘advarsel’:
  Min mor har en sodastreamer som hun er SÅ glad for! Lige da den kom hjem, var hun så begejstret for den, at den ikke kun skulle lave sodavand; Den skulle ifølge hende lave ca. ALT!
  Så en dag fik hun den fantastiske ide at putte appelsinjuice i den! (Juice med kulsyre? Jeg ved ikke!)
  Det skal man bare IKKE gøre: Der stod nærmest en eksplosions-sky af juice op fra maskinen og den fordelte lækker, klistret juice i HELE køkkenet – Tror stadig der sidder lidt på væggene i krogene! 😉

  Håber så meget at vinde min egen, så jeg kan udføre mine egne (mere eller mindre vellykkede) eksperimenter!

 115. Vil gerne vinde den i sort!
  Køber gerne danskvand og blander med saft, det ville da være dejligt at kunne lave det selv.

 116. Jeg drømmer fx om én i sort, og tænker umiddelbart at alle kreationer bliver lige det bedre tilsat en sjat alkohol…

 117. Normalt ville jeg sige rød – Men den gule er bare så lækker på det billed, så jeg ønsker mig den gule (og håber virkelig meget jeg vinder, for min mand mener bestemt ikke det kan betale sig med en sodastream, så derfor må jeg ikke købe en)

 118. Den vil jeg gerne vinde. I rød så vil den passe til brødrister og køkken vægt i mit køkken 🙂

 119. Jeg ville ønske mig den i sort. Ville være fantastisk ikke at skulle slæbe danskvand hjem fra butikkerne på gåben, men bare kunne lave sit eget i stedet 🙂

  Nu har jeg ikke prøvet en Sodastream før, men tænker at ingefær vil være en fantastisk smagsgiver.

 120. Uh, bobler er bare noget af det bedste til at dulme sommervarmen. Jeg tænker umiddelbart, at en version med fersken og mynte absolut ikke kunne være dårlig – en art icetea, måske? Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøvekøre en hvid én af slagsen 🙂

  Nyd sensommeren!
  Vh Katrine

 121. Ej sådan en smuk solgul vil passe perfekt ud i mit retro køkken… Var altid vildt misundelig på dem der havde en i 90’erne. Nu må det være min tur. Basta!

 122. Uhhh, jeg vil så gerne vinde sådan en fætter – gerne i hvid 🙂 Og med udtrækning af konkurrencen på min fødselsdag kan det være jeg er heldig at få en ekstra gave 🙂

 123. Hvor ville det være dejligt at vinde sådan en lækker sag i hvid. Så ville den stå på bobler med mynte og lidt presset citron 🙂

 124. Jeg elsker den gule! Den er vildt frisk. Da jeg lige er blevet student og skal flyve fra reden d. 1. september, ville sodastream maskinen være en god start!

 125. En hvid ville være dejlig at vinde! Det eneste jeg faktisk har prøvet før er hjemmelavet danskvand – hvilket jeg var helt vild med :O)

 126. Min barslende kæreste kræver boblevand med hyldeblomst i sommervarmen så det ville mindske mine ture til supermarkedet med sådan en lækker maskine – gerne i sort hvis jeg er heldig!

  Thomas

 127. Den blå ville passe så fint ind i mit farverige køkken..

  elsker dansk vand her i varmen, bliver lidt nemmere at fylde nok på, og jeg blander ofte med hyldeblomst, eller hjemmel avet saft af rabarber, ribs eller hindbær..

 128. Jeg drømmer om at ku lave danskvand herhjemme ! Er lige blevet mor for en måned siden, og sidder derfor nærmest indespærret med lille bebs i lejligheden her i sommervarmen, og man blir bare død tørstig af at amme! Bedste tip: Rynkeby har lavet en ny serie saft “limonade” den med mynte og granatæble er GENIAL! Og sikkert også i danskvand, den gør i hvert fald at de 3,5 l vand jeg drikker hver dag bliver lidt sjovere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *