Om fældende beviser

Nogen havde fyldt min telefon med billeder.
Dekorative, men noget uskarpe, fotos af blomster, græs og hamsteren.
144 billeder virkede umiddelbart som lige i overkanten, når motiverne ikke var mere varierede, og det irriterede mig en smule at de lå der og fyldte.

Alle fire piger benægtede kendskab til kunstværkerne, på overbevisende vis, og jeg undrede mig over hvem der så havde taget dem, men gav mig til at slette dem, et billede ad gangen.

Og nåede til denne fod-selfie, hvor buttet fod i str 24, pegede på at mindstebarnet var en imponerende bedre løgner end ventet:

20140608-175829.jpg

(Visited 28 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om fældende beviser

  1. Nårh hvor sødt. Her hos os sker der oftere det, at nogen har fyldt tønden med lort uden at trække ud. Sjovt nok kender ingen til det, så vores nisse må have et yderst velfungerende tarmsystem…
    Den værste gang var, da vi kom hjem efter en ferie i Jylland og fandt tønden groet til med gammel lort. Det tog sin tid af få det af siderne, hvor det havde trukket fine skorper. ØV!

  2. 🙂 … Sjovt! Og som oftest findes de bedste billeder af hjemmet taget fra neden… Husker en jul hvor ældstepigen havde brugt 100 forsøg på at indkapsle julepyntens magi… DET blev faktisk helt fantastiske billeder af julemanden… 😉

    • Hvor hyggeligt;)
      Min dengang 6 årlige var også hovedfotograf til min fars 60 års fødselsdag, og der var helt overraskende nærbilleder af bestik, tomme tallerkener, fødder og gavepapir;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *