Om heftig makeup

Jeg fylder 39 lige om lidt – hvilket lyder frygteligt voksent – men jeg føler mig egentlig ikke så gammel.
Mit ansigt fejrer dog gerne fremskreden alder, med at gro noget så sexet som 4 sorte skæghår på min hage.

Smart med noget der tager fokus fra eventuelle begyndende rynker – men jeg synes bare ikke rigtigt det passer til mig med skæg, så jeg fjerner dem ihærdigt når de dukker op.

Er dog begyndt at bekymre mig over om mit syn også er blevet dårligere med alderen, for det er som om jeg først opdager de der klamme hår, når de er adskillige centimetre lange – og i dag fik jeg så yderligere et hint om at jeg måske ikke ser så klart som tidligere, da mindstebarnet stolt overrakte mig denne tegning:

20140609-212126.jpg
“Det er dig mor! Og du har helt selv taget sminke på!”

Hm… Hvis jeg lægger sminke i så heftige lag at det giver mig sådan et forrykt udseende, er det måske på tide at jeg overvejer briller?

(Visited 86 times, 1 visits today)

15 thoughts on “Om heftig makeup

 1. Jeg elsker dig en lille smule… Er det underligt? (Men det er altså, på sådan en ikke-creepy-stalker-agtige-måde…… Promise!)

 2. Tror ikke det er synet den er galt med.
  Har på fornemmelsen at det der hår ligger trykt og godt i sin lille hårsæk, og vokser sig langt (og tykt), for så at springe ud i fuld flor midt i aftensmaden. Stoler faktisk så lidt på det hår, at jeg tjekker i spejlet hver morgen, og alligevel er det der bare lige pludseligt.

 3. Åh hvor er jeg glad for dit indlæg. Troede kun, det var mig, der havde sådan nogle mærkelige skæghår, som vokser 1/2 cm på køreturen fra mit hjem til mit arbejde….!

  • det er vist hele min krop, og ikke halsen.
   I sådan en slags rød tubekjole?
   Der er et par bittesmå røde arme og ben ud fra den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *