Om 4 års fødselaren

De tre storesøstre er på lejrtur med skolen, denne uge.
Det er virkeligt sært kun at have et enkelt barn at give opmærksomhed – det er over 7 år siden vi sidst har prøvet kun at have et barn hjemme – og mindstebarnet soler sig i opmærksomheden.

I dag har hun endda fødselsdag, og vi har begge taget fri sammen med hende, så hun er helt svimmel af lykke efter sådan en dag med alenetid.

20140603-160427.jpg
Sådan her så hun ud i morges, da hun åbnede gaven med den prinsessekjole hun havde ønsket sig allerallermest i hele verden – og sådan har hun nærmest set ud hele dagen.

Jeg fatter ikke hvor hurtigt tiden går – synes næsten lige at hun er blevet 3 år – og det føles heller ikke som så forfærdeligt længe siden,at hun fyldte 2 år – og lige pludselig er hun så fire!

Hun glædede sig så meget i går aftes at hun næsten ikke kunne være i sin egen hud af bare fryd – og dagen i dag har været en lang kavalkade af glæden-sig og jublen over egen for-fedesthed.
Præcis som 4 årige gør bedst.

Lige nu er klokken 21.30, og hun ligger mellem os i sofaen, hvor hun har fået lov til at falde i søvn.
Hendes hår er krøllet af sved, fordi hun opfandt et meget energisk boldspil med
min fætter og hans søde kæreste efter maden, og hun fylder godt i sofaen, fordi hun insisterede på at både det nye løbehjul, kjolen og malebøgerne også skulle ligge her – og jeg føler mig helt utrolig heldig over at jeg har fået lov til at være hendes mor.

20140603-213806.jpg
Energisk fødselar, engageret i selvopfundent boldspil – spørg ikke om reglerne, de fylder mindst ti sider, og er uendeligt komplicerede!

(Visited 68 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om 4 års fødselaren

  1. Stort tillykke med hende! Så er hende og min venindes datter født på nøjagtig samme dag – det er også hendes 4-års fødselsdag i dag, se evt. her: http://gugge-gugge.blogspot.dk/2014/06/allerede-4-ar.html De 4-årige piger er bare vilde med prinsesser! Det er min 4-årige (5 til august) søn egentlig også… i hvert fald klæder han sig gerne ud i prinsessekjoler og synes, Hello Kitty er sød, og det får han selvfølgelig lov til 😉

  2. Hvor ser hun bare sød og glad ud:-) stort tillykke med hende! Min ældste datter fylder 4 til august…hvor bliver tiden af? :-/ kh Ingrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *